tirsdag den 5. maj 2009

Regn fra oven...

I dag regner det her i Odense. Jeg skal jobbe til klokken fire og bagefter skal jeg lige have ordnet nogle småting jeg håber at regnen stopper inden. Faktisk så forsøgte jeg at komme på Apoteket i går, der var ikke bare fuldt - der var proppet - årsag den nye slankepille Alli. Den er åbenbart blevet revet væk fra apotekerne.

Jeg skal ikke have nogle slankepiller, jeg tror stadig på at man skal lave en kostomlægning og så prøve at bevæge sig bare en lille smule. Kunne du finde på at bruge den pille ?

På min bytur skal jeg lige forbi Paddington det er en rigtig fed forretning med masser af inspiration, de fører Rie Elise Larsen, så der kan jeg lige stå og drømme lidt.

Der skal også findes en gave til min mor, så det kan jeg ikke rigtig skrive om her...

Kan I have en rigtig dejlig tirsdag derude i blogland hvor regnen sikkert også drypper ned.....

17 kommentarer:

  1. Det småregner også her på Amager - kunne det ikke bare nøjes med at regne om natten?
    Nej, jeg kunne bestemt ikke finde på at tage piller for at blive tyndere - jeg synes lige som dig, at motion og kostomlægning er vejen frem. Men de piller skal nok få en svimlende succes, haha ;-)
    Ha' en dejlig dag, klem!

    SvarSlet
  2. Jeg stemmer for at det kun skal regne om natten. :)
    Jeg tror helt sikkert at de piller bliver et hit, men hvis folk ikke kostomlægger så kommer det bare på igen, men så sælger de selvfølgelig endnu flere piller :)
    God dag på Amager

    SvarSlet
  3. Ja det regner og blæser og er koldt- her i en forstad til København !
    Jeg synes den pille er skræmmende!

    SvarSlet
  4. Også her er det et nej tak til de piller. Men, de er helt sikker en super fed fortjeneste for opfinderen.
    Og så er du kommet på stoffer, Pernille, hold da op hvor er det dejlige farver. Elsker polkaprikker og glæder mig til at se, hvad du får syet.
    Her er det vådt, koldt og klamt
    En god dag til dig

    SvarSlet
  5. Miri, den er lidt skræmmende for der er helt sikket mange især unge piger der vil begynde at spise den !
    Ha en dejlig dag

    SvarSlet
  6. Ja Manna man må sige at jeg er kommet på stoffer så jeg behøver ikke nogle piller :):)
    Jeg er også selv lidt spændt på hvad jeg får kreeret.
    Knus

    SvarSlet
  7. Hej Pernille
    Det har også regnet her i Viborg.Jeg skal heller ikke have nogen slankepille, skal jeg tabe mig skal det være ved kostomlægning og motion som du siger.Lige tiden forsøger jeg, at undgå at tage det på, jeg tabte mig lige efter jeg blev opereret.
    Knus dig

    SvarSlet
  8. Hej Conny jamen det skulle da være muligt at holde de kilo væk :)

    Jeg skal selv tabe nogle kilo men jeg må bare se hvad jeg putter i munden og så må jeg gå som meget som jeg nu orker :) ingen blå pille her.
    Kan du have en god dag Conny

    SvarSlet
  9. Pas nu på at du ikke falder for noget hos Paddington husk på du skulle købe fødselsgave til din mor

    SvarSlet
  10. Her blæser det bare - øj jeg havde helt glemt at det kunne være så koldt. Jeg ville ikke turde tage den slags piller - det er ikke ret længe siden at de der letigen er blevet sortstemplet pga. bivirkninger der viser sig senere.
    Den der Paddington forretning ser bare mums ud.

    SvarSlet
  11. Ja Mor jeg skulle købe gave nu ser det ud til at jeg skal tilbringe resten af dagen på arbejdet .. øv

    Lis der er nemlig det med birvirkningerne man ved jo ikke rigtig hvad der kommer :) ja Paddington den er lækker.

    Simones mor jeg kan godt forstå at sådan en pille kan friste især hvis den virker :) jeg tror også at jeg ville have kunnet lokkes førhen, men nu hvor jeg får insulin så ved jeg ikke om det er nogen god ide, og om det overhovedet ville virke, så jeg prøver lige at være noget sund for der er helt klart nogle kilo der skal af, også lige midt på mavsen.

    Kan du have en god dag

    SvarSlet
  12. Så var der derfor der var en lang kø på vores døgnapotek.... Tænk at man tror at en pille kan løse problemerne med overvægt....

    SvarSlet
  13. Er helt enig med alle skriverne her - jeg skal ikke have gang i nogen piller, det handler meget mere om at passe på med hvad man spiser og hvor meget af det...
    Her i Berlin blæser det også en hel del og ind imellem regner det også. Naturen trænger jo altså også til det, men det er nu træls alligevel... Kæresten fik da lige et ordentligt skylle, da hun var ved bageren. Godt at jeg fik sendt hende ;-)

    SvarSlet
  14. Jeg tror ikke på slankepiller - jeg tror på kostomlægning - ligesom mange af jer andre. Rigtig god dag - her regnede det i går men i dag har det kun dryppet en smule i morges da jeg skulle afsted ;)

    SvarSlet
  15. Marianne jeg hørte i radioen at det var alle landets apotekker der nærmest var lagt ned :=

    Berliner Brosten det var godt at du sendte kæresten :) ja man skal passe på med hvad man indtager især jo ældre at man bliver.
    Her er det begyndt at klare lidt op igen :)
    Knus

    Jamen Anette så må det have været dit regnvejr der kommer over til mig, her er det nu også begyndt at klare op, jeg får desværre en lang dag på arbejde så det bliver heller ikke mig med svømmeturen i dag, men jeg snakkede med Cecilie og han har fået lov til at prøve at løbe selv for første gang . Det var kun en lille tur, men alt er jo positivt.
    Knus

    SvarSlet
  16. Det ufede ved disse piller er deres bivirkninger... :o)

    Fortsætter man med at spise den almindelige, fede kost vil man nemlig ende med at (Undskyld) skide olie! De virker nemlig ved at fedtet ikke kan passere tarmvæggen - og så bliver det ligesom til en omgang smeltet margarine i tarmen.
    På www.medicin.dk kan man læse at de meget almindelige bivirkninger er følgende:
    Gastro-intestinale gener (fedtet, hyppig eller tynd afføring, olielignende småsivning fra rectum, fækal inkontinens, flatulens og abdominalsmerter).

    Oversat til dansk betyder det, at man skal gå med ble, hvis man ikke har lyst til at have småbrun olie løbende ned ad benene.
    Mon ikke det kan få selv den mest anorektiske teenager til at holde op med at spise dem??? :o)

    Og lad os så lige skifte til at mere hyggeligt emne !
    Ha' en herlig Store Bededagsferie. Jeg håber vejret bliver bedre - også i Odense.

    SvarSlet
  17. Griner jeg har også hørt det der med at man ikke skal tage hvidt tøj ´på, det er nok bedre at ligge sine kostvaner om. det holder også i længden :)
    God st. bededag til dig også

    SvarSlet