torsdag den 15. oktober 2009

Blæst og tomatsuppe....

Det er bidende koldt her i Odense i dag, man blive snydt når man kigger ud af vinduet, solen skinner , blæsten gør sit til kulden,
Vejret indbyder helt klart til suppe og i aften har jeg lyst til en lækker tomatsuppe, i opskriften er brugt friske tomater, men de kan sagtens erstattes af gode tomater på dåse.

Nu vil jeg tage dagens første lange hundelufter tur, jeg har en ekstra hund med i dag, jeg passer lige Valborg som bor i stuen .....

Kan I have en dejlig torsdag.....

5 kommentarer:

 1. Din tomatsuppe opskrift er kopieret og skal laves når køkkenet igen er brugbart. Sjovt nok, jeg tænkte i morges at jeg ville overraske min mand med tomatsuppe, men fandt så ud af at det bliver for besværligt, da det meste er pakket ind i plastik, men i weekenden skulle det nok kunne lykkes. Tak for den Pernille og hav en rigtig dejlig dag.

  SvarSlet
 2. Uhm, din tomatsuppe ser meget lækker ud, Pernille! En god suppe er lige det, man har brug for, når det er så koldt som i dag.

  Ha' en dejlig dag, klem ;O)

  SvarSlet
 3. Den er også rigtig god Annette det er en hjerteforeningen har lavet og jeg har brugt den flere gange.
  Håber at det går fremad med dit køkken :)

  Knus

  Madame jeg elsker også supper, jeg er ikke så god til hønsekødssuppe og de mere gammeldags typer af suppe, men kartoffel, porre, karry, tomat, blomkål og sådan slags supper, det er rigtig lækkert.

  Klem

  SvarSlet
 4. Det er lige suppe vejr..
  Jeg har slet ikke lyst til at komme ud og gå i dag, men det er Sofus og jeg vist ikke enige om.

  SvarSlet
 5. Det kunne jeg godt spise nu! God og varm tomatsuppe med lækkert brød med sej krumme til.

  Rigtig god fornøjelse og god torsdag :)

  SvarSlet