torsdag den 1. oktober 2009

Mørke og efterår...

Nu kan man godt mærke at efteråret nærmer sig. Når jeg går med Hugo om morgenen så er det stadig mørkt, i morges var det til og med regn og blæst.
De her dage går med at flyttte kontor på mit job, nu sidder jeg på min nye arbejdsplads og skal bare komme i orden. Vi er mange i et lillet rum og her er meget lydt, det skal man lige vænne sig til. I vores haller kører den ene container efter den anden af sted med græskar, et tydeligt tegn på at efteråret nu er på vej.
Hjemme går det stille og roligt, torsdag er jo min tidlig dag, så jeg skal hjem og gøre rent, en ting jeg altid gør om torsdagen så jeg får lidt mere af weekenden til mig selv. Håber at jeg også lige får tid til en lille shoppetur
I morgen skal jeg på diabetesklinikken og tale med en diætist, jeg håber at jeg kan få nogle tips til hvordan jeg kan tabe de 7 kilo som jeg kæmper med- ja 5 ville være fint nok.
Kan I have en dejlig torsdag ....

14 kommentarer:

 1. Tak - og i lige måde :-)
  Ja, efteråret er i sandhed NU. Her kan det mærkes, at vejret er ved at slå om. Luften er kold idag. Solen skinner ganske vist endnu - men det trækker op.
  Idag tror jeg bare, jeg vil bage noget brød - beholdningen er lidt sølle :-))

  KH Gittemay

  SvarSlet
 2. Det lyder nu spændende med den diætist. Jeg overvejer at prøve tilsvarende - tror jeg vil tale med min specialist om det når jeg skal til kontrol. Mht efteråret... brrrrrrrr... jeg øffer på facebook om at jeg fryser. :-D
  Dejlig dag - the rest of it. Knus

  SvarSlet
 3. Også hernede har efteråret indfundet sig. ØV, det har vi slet ikke lyst til, men på den anden side set der er også en charme ved den årstid. Hyg dig med rengøringen. Knus

  SvarSlet
 4. Ja, så må vi erkende at efteråret er her enten vi vil det eller ej.
  Det gælder bare om at finde noget varmere tøj frem og vænne sig til at det er nu lakker mod vinter.
  Jeg har det fint med årstidernes skiften.
  Håber du får nogle gode råd af diatisten
  En god dag til dig

  SvarSlet
 5. Ja det ér blevet koldt. Vinterjakken skal snart findes frem. Pøj pøj med det i morgen - håber du får nogle råd du kan bruge til noget men det ér altså sværere at tabe sig som diabetiker. Jeg er sikker på det nok skal lykkes for dig Pernille. Knus

  SvarSlet
 6. Tak og i lige måde :-)
  Bliver spændende , hvad diætisten kan gíve af råd..Skønt billede af kvinden, der slæber græskar :-)

  SvarSlet
 7. Vi har også fået efterår Viborg.Håber du får nogle råd som du måske vil give videre til( mig)
  Kan du hygge dig med rengøringen.

  SvarSlet
 8. Håber du får noget rigtig godt ud af samtalen med diatisten.

  SvarSlet
 9. Og en fortsat dejlig torsdag til dig.

  Her har det stormet hele dagen, men vi er sluppet for regnen. Egentligt et herligt efterårsvejr, når bare man er klædt på til det ;-)

  SvarSlet
 10. Ja det er græskar tid.. Jeg har købt små pyntegræskar, men jeg skal da også have et stort..
  Græskar er så smukke..
  God fornøjelse med rengøreingen..

  SvarSlet
 11. her har der været strålende solskin :-) og jeg gad da godt gå i bikini efter sådan et stort græskar :-) Du har en evne til at finde de skønneste damer som illustration. God torsdag aften.

  SvarSlet
 12. Her har det stormet rigtig efterårsagtigt i dag, og sommerjakken er meget snart for lidt overtøj.

  Jeg håber, du kan få nogle gode råd af diætisten i morgen.

  Varme klem til dig ;)

  SvarSlet
 13. Hej Pernille!
  Din illustration er bare skøn.

  SvarSlet
 14. Tusind tak for alle jeres kommentarer, jeg har skam læst dem alle igennem, desværre har jeg bare nogle gange så travlt at jeg ikke lige når og kommer ind og kommentere hver eneste af jer, men jeg læser og jeg læser skam også ved jer, tiden er bare ikke altid lige med en.

  Det gik skam fint ved diætisten, hun sagde i bund og grund ikke noget som jeg ikke var klar over, men det er måske også mere for at holde den aftale som jeg har lavet med mig selv om at se om det dog ikke kan lykkes mig at smide de forbandede kilo. Det er sværere som insulin patient, men det er ikke umuligt. Nu må jeg prøve at følge hendes anvisninger den næste månede og se hvor vidt det bringer mig.

  Knus

  SvarSlet