torsdag den 22. oktober 2009

Musik til hjertet.....


Jeg har fået en award af MissMuffin og jeg blev bare rigtig glad, det er jo dejligt at der er nogen der læser ens blog. Awarden går i sin enkelthed ud på at finde et stykke musik der gør mig glad og så vise det her på bloggen.

Nu kunne jeg meget let sætte samtlige Kim Larsens numre på - det er musik der gør mig rigtig glad, og faktisk så lytter jeg til meget der gør mig glad, jeg lytter til næsten alt slags musik, der er kun en genre jeg aldrig lytter til og det er klassisk, jeg ved ikke hvorfor, men den slags musik taler slet ikke til mit hjerte. Jeg er opvokset i et Jazz hjem, den musik hører jeg stadig.

Og nu kommer vi så snart til det - hvad hører jeg lige nu. Jo det er såmænd Rasmus Seebach -hans melodi er lige kommet ind i mit øre, og jeg går og nynner teksten flere gange om dagen - her har du den !

Der er rigtig mange blogs jeg læser her dag, og jeg kan se at mange af dem allerede har fået den her award, så derfor vil jeg gerne give den videre til Frøken Fryd, Pi, og Karen
Kan I have en rigtig dejlig torsdag derude

9 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig sang - den kendte jeg ikke :-)
  Det er sjovt, som vi bliver påvirkede af den musik, vi er vokset op med. Jeg er vokset op med alle genrer og elsker klassisk meget højt. Hvis man skal beroliges, er der mange flere klassiske værker, der taler til hjertet - syn's jeg ;O)

  Klem og god torsdag til dig, Pernille :-)

  SvarSlet
 2. Jeg bliver glad indeni når jeg ser Rasmus Seebach fordi han minder mig så meget om sin far og ham havde jeg et helt specielt forhold til.

  Hav en dejlig dag

  KH

  SvarSlet
 3. Fantastisk sang :o)

  Knus debes

  SvarSlet
 4. Ihhh ja, musik der gør glad.
  Det kan jeg da sikkert godt finde ud af, skal bare finde ud af at linke til det ;-)

  KH Maria.

  SvarSlet
 5. Hvor er det dog en skøn sang. Tak fordi du delte.

  God torsdag, Pernille... det er i sandhed en smuk dag ;-)

  SvarSlet
 6. Tillykke med din Award og Rasmus seebach lytter jeg gerne til.
  Stor knus til dig

  SvarSlet
 7. En rigtig god sang, dog lidt sørgelig:)
  Jeg er også til Jazz, men det klassiske har sneget sig ind, efterhånden som jeg er blevet ældre, især når jeg hører det, med nogle rigtig gode stemmer.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 8. Madame vi bliver helt klart påvirket af den musik vi vokser op med, jeg har mange gange lyttet til klassisk, men det er ikke meget der fanger mig :)

  Klem

  Grøn Mor, jeg kan godt forstå at du bliver glad af at se ham, det er noget dejligt musik han laver, og når du så har nogle særlige minder :)

  Knus

  Debes, den må da være noget til en kommende sing star cd !
  Knus

  Maria jeg er sikker på at du kan finde en sang, det er ikke svært at linke, gå på youtube, find sangen, til højre er der to felter URL og embed, tryk på den blå blomst, vælg farve til din ramme, kopier derefter det der står i embed, sæt det direkte ind i teksten, vupti så er der en sang.

  Knus

  Jeanette Mariae, du har ret det er en ganske dejlig dag, og vi skal huske at glæde os over hver enkelt !
  Knus

  Conny, han er da også bare god ham Rasmus. :)
  Knus

  Vibeke, den er sørgelig den sang, tænk at må sige farvel til den mant troede man skulle dele livet med !. JA jazz er dejligt, jeg ville ønske at jeg kunne finde glæden i den klassiske musik, hvis jeg endelig høre det, er det de Populære numre, jeg kan ikke som i jazz høre om det lyder rigtig og jeg kan ikke høre hvilken musiker der spiller, altså jeg tænker ikke på instrumentet, men hvem personen er, det er jo nok fordi jeg ikke har lyttet nok !

  kNUS

  SvarSlet
 9. Jeg synes også, at jeg har en bred musiksmag, men lige netop jazz hører jeg aldrig:-) Men giv mig bare Andrea Botticelli for fuld udblæsning:-) Er jeg alene hjemme hjælper jeg ham ovenikøbet med at synge :-)

  SvarSlet