tirsdag den 13. oktober 2009

Mine lyseblå ting....

Jeg er blevet opfordret af Margith , til at vise 7 blå ting fra mit hjem. Jeg ejer intet i den mørkeblå farve, jeg ved egentlig ikke hvorfor, men den passer åbenbart ikke ind her på 1. så alle mine billeder er lyseblå. Min skønne gyngestol som jeg endelig fik købt i sommer, det kræver jo lidt tid at spare op når man er en fattigrøv, tak til de SP-penge , har et par lyseblå puder, stoffet er
fra Aspegren, købt på deres lagersalg, jeg håber at der snart kommer et salg igen Min globus, købt på et lokalt loppemarked for en flad 20ér - jeg havde jagtet den længe og lige pludselig var den der !

Bambivoksdug fra Susanne Schjerring, jeg er vild med hendes design og har også sengetøj i samme farve.
Et uddrag fra min boghylde hvor bøgerne står i farveskala, det giver rod i mit hoved, hvis alle farver er blandet sammen, den lille bogstøtte der står for enden har Cecilie lavet i 1. klasse

En dejlig gave fra Eneste Barnet, krus fra Kähler Keramik, det står på mit skrivebord sammen med en magen til i lyserød.

Gammel Indisk kuffert, jeg havde planer om at den skulle stå i mit soveværelse da jeg købte den, men den er endt i spisestuen - hvor den faktisk ikke kommer til sin ret, det må der laves om på !

Til gengæld står det her i soveværelset på en lille hylde der hænger langs med min seng, ikke ovenover mit hoved, det er dårlig Feng Shui :)

Det var nogle af mine lyseblå ting :), jeg har ikke helt styr på hvem der ikke har været med i den farveleg, så derfor vil jeg ikke specifikt give legen videre til nogen bestemt, men bare sige at hvis der er nogle der har lyst til at vise noget LYSERØDT, så ville det da være skønt.

Stadig god tirsdag .....

12 kommentarer:

 1. Jo det var det Miri, jeg så at du var ude i noget orange :)

  Knus

  SvarSlet
 2. Jeg er godt nok helt vild med den lille kuffert... Den er fantastisk!

  Sjovt med de farver - da jeg så dit inlæg tænkte jeg at jeg slet ikke ejer noget i blå, men da jeg fik kigget mig lidt omkring var der faktisk en hel del ting.

  Og så må jeg nok tilstå at når jeg engang får et hus så stjæler jeg din idé med den store hvide gren - det ser flot ud.

  SvarSlet
 3. iiih... Pernille.. Tak for rundvisningen. Det er da en sjov leg! :-)

  SvarSlet
 4. Grith den gren er altså bare god, selv om jeg kun har lejlighed, så skal jeg nok finde plads til den. Kommunens folk har fældet så mange træer så jeg skal hente i dag :)

  Houset i Hou, du skal da tage og springe med, måske har du noget i lyserød :) jeg har meget .. smil

  SvarSlet
 5. Hovsa jeg kan lige se at jeg er kommet til at kommentere med en anden blogkonto :) men det er altså også bare mig der er upstairs, det er navnet på min prøveblog som jeg lige havde været inde og lege med :)

  SvarSlet
 6. Glæder mig da til at komme at se dine lyseblå (og andre farver) ting på fredag ;o)

  Jeg har idag vovet mig ud i at købe en HELT HVID vinter jakke - det må da være ægte Feng Shui ;oD

  Knus debes

  SvarSlet
 7. Griner ja det må da være helt rigtig Feng Shui, Debes, :) jeg tør ikke kaste mig ud i den farve, jeg er for stor en gris !

  Glæder mig til at se dig fredag !

  Knus

  SvarSlet
 8. Blå er en deeeeejlig farve :-)

  En af mine venner satte også sine bøger op i farvekode for nogle år siden, efter hun havde set det hos en af sine venner. Det så ret funky ud, men jeg tror, jeg ville kunne have det system i særlig lang tid :-)

  SvarSlet
 9. Piskeris mine bøger har altid stået i farveorden, og jeg ved godt hvor jeg har de forskellige :), for mig virker det bare bedre :)

  Knus

  SvarSlet
 10. Hej Pernille!
  Sikke mange fine blå ting du har i dit hjem, lige en farve for mig.

  SvarSlet
 11. Hyggeligt med en blå rundvisning på 1. For mig ville det have været lettere at finde noget i blåt rundt omkring i hjemmet, end den pink som jeg var ude i ☺

  SvarSlet