søndag den 18. oktober 2009

Løvfald over det hele ...

Når jeg kigger ud af vinduerne her på 1. så står træerne i alle mulige farver og de smider deres blade, men jeg er lidt sur over at min oliventræ syntes at det skal gøre det samme.

Hver morgen når jeg kommer ind i stuen, ligger der blade over det hele, det gør helt ondt i mit hjerte, og jeg syntes at det er træls. Nu har jeg prøvet at lave en redningsaktion og stille træet op i min vindueskarm, men jeg tror desværre at jeg kæmper en forgæves kamp, og inden mange dage ender jeg ud med en hel masse pinde uden blade. Sikke en skam når oliventræet nu er en af mine ynglingsplanter.
Min søndag kunne meget let komme til at gå med at ordne her på 1. til trods for at jeg har haft en lille uges ferie, så kan jeg godt se at tiden ikke er blevet brugt på at lave nogle af de såkaldte huslige pligter, der nu og da skal til. Men hvor meget det bliver til er det store spørgsmål, jeg har faktisk siddet det meste af natten og set boksning, så der skal nok lige en kop kaffe til inden at jeg kommer i nogle former for omdrejninger.
Jeg er ved at brodere kors på alle de flag som jeg har hæklet, det er da lige noget af et projekt, men i dag skal de være færdige så jeg kan komme igang med noget nyt.

Har du nogle gode planer for din søndag....

13 kommentarer:

 1. Her står den kun på vasketøj og hviledag, så det er lige til at klare...
  En gåtur i det dejlig klare vejr ville måske også gøre godt, så nu må vi se:)
  Ha en dejlig søndag:)

  SvarSlet
 2. Tror du ikke oliventræet har det for varmt,mit står uden for. Og det står og skyde nye grene.. Jeg mener ikke de kan lide den tørre varme som kommer fra radiatoren..
  Men hvad ved jeg, du ved nok mere end jeg ..
  Ja det er noget af et arbejde at sy kors på flagene, men det er det hele vær..Karen har lavet en super god anvisning.
  God søndag i Odense byen uden borgmesterkæde.

  SvarSlet
 3. Mit Oliventræ smider også blade hvert år. Det er bedst hvis det kan stå lyst og køligt... Jeg har måtte bede Sønnen slæbe mit op i mit soveværelse...
  Og sikke noget med den borgmesterkæde !!! Det er bare for meget!

  SvarSlet
 4. Jeg har bagt kage her fra morgenen. Senere skal vi op til en veninde - hun ville så gerne prøve at lave en kage med fyld og overtræk så det skal jeg hjælpe hende med mens ungerne leger.

  Så det bliver en stille og rolig hygge søndag.

  Jeg er spændt på at se dine færdige flag.

  SvarSlet
 5. vi skal en lille tur i skoven her om et par timer og så er vi i gang med oprydning i skur og vasketøj. Håber dit oliventræ kommer sig :) God søndag til dig.

  SvarSlet
 6. Det er da ærgerligt med dit oliventræ,det kan da godt være den mangler lys.Jeg synes heller ikke de huslige pligter,er det sjoveste der findes. Mim plan er startet, jeg har været nede ved søerne for at fotografere og så skal jeg have Poul med ud, at gå en tur i det skønne solskin og planen var også, at jeg skulle lavet et par kort.

  SvarSlet
 7. Ingen planer for idag. Og det er vist godt det samme, for den kommende uge bringer mange ting med sig - så jeg lader vel op :-)))).
  Tror dit oliventræ står for varmt...
  Dejlig søndag til dig.

  KH Gittemay

  SvarSlet
 8. Det er dog irriterende med dit oliventræ, jeg synes også de er så dejlige, tror du ikke det begynder at skyde igen. Vi måtte desværre også sige farvel til vores her i foråret, det har stået ude hver eneste vinter siden jeg købte det hos Lidl for ingen penge, et år var der endda oliven på, men i år i marts fik vi en omgang frost og den overlevede træet ikke. Hav en fortsat rigtig god søndag.

  SvarSlet
 9. Øv, med dit Oliventræ-de er så flotte.. :o)
  Jeg fik jo givet Ældstedatteren en ranke med 15 flag igår på hendes fødeselsdag, og den kom op og hænge med det samme. :o)
  Min søndag skal bare bestå af opvask og afslapning...:o)

  SvarSlet
 10. Hvis du har en altan, så sæt træet derud.
  Vi har et stående i ½ whiskytønde; et oliventræ der efterhånden er en 8-10 år gammelt og to meter højt. Vores står ude på en ikke overdækket terasse hele året. Vi har erfaring med at træet kan tåle ned til minus 10 grader, så i vinterens løb holder vi øje med nattetemperaturen, og kun når der loves mere end minus 10 graders frost, kommer træet ind i garagen tæt på et vindues. Der står det så til foråret, når temperaturen "arter sig" sig, og træet kan komme ud på sin vante plads. Med søndagshilsen........

  SvarSlet
 11. Håber du får reddet træet - det er nu meget kønt. ;-) Her søndags-dases. Dejligt. ;-)

  SvarSlet
 12. Jeg ville have samme bud som Mette Lykke, uden at vide bedre:-)
  Det ER blevet efterår og selv om jeg burde have lov til at gå i vintehi i de næste tre mdr. kan jeg godt se at efterårsfarverne er flotte. :-)
  De der flag, er jeg også blevet ramt af - de bliver så fine og hyggelige. Jeg dur ikke til at sy kædesting på dem og må derfor nøjes med at hækle en snor jeg syer på :-)

  SvarSlet
 13. Tusind tak for alle jeres råd med mit oliventræ, jeg tror at jeg vil give jer ret i at det står for varmt, men problemet er at jeg så gerne vil have det indenfor nu her hvor det er vinter.

  Hvis det bliver ved at fælle så må jeg måske sætte det ud i karmen ude i opgangen, der er lys og der er ihvertfald koldt, jeg har jo ingen altan,

  Hvor har I da haft mange forskellige gøremål i dag, det er det der er så skønt ved en søndag, man kan dase eller lave en hel masse. Jeg fik nu ikke lavet det jeg havde troet, men tilgengæld fik jeg besøg af bedste veninden og det var meget hyggeligere, især fordi det ikke lige var noget jeg havde regnet med.

  Kan I have en dejlig søndag !

  SvarSlet