søndag den 4. oktober 2009

De skiftende årstider ....

Som alle andre steder i det danske land, ja så har regnen og blæsten haft sit indtog her i Odense.
I går da vi var ude og samle kastanier, da skal jeg da lige love for at de kastanier der ikke allerede var faldet ned, de kom ned i fart.

Sådan et vejr er oplagt til hygge og stearinlys, jeg er en af dem der er glad for at vi her i lille Danmark har forskellige årstider, jeg kunne slet ikke tænke mig at det var sommer altid.

Til trods for at solen titter lidt frem i dag så blæser det stadig, så vi vil hygge videre.

Hvordan har du det med de skiftende årstider...

20 kommentarer:

 1. Herligt! Dem ville jeg godtnok nødig undvære - for efter sådan en omgang efterår og vinter, sætter man jo meget mere pris på foråret og sommeren...Jo, jeg elsker disse 'rigtige' efterårsdage med dunkelt lys, regn og blæst. Og tænder stearinlys og hygger igennem indendørs. Det er dejligt.

  KH Gittemay

  SvarSlet
 2. Gittemay du har det præcist som mig, jeg elsker det også bare, og du har helt ret i at man sætter mere pris på foråret og sommeren.
  Knus

  SvarSlet
 3. Jeg elsker de skiftende årstider lige som dig, Pernille, tænk at bo et sted, hvor det er sommer året rundt - nej tak. Og jeg ved, at mange der flytter sydpå, netop savner årstidernes skiften og fx at se den nyudsprungne bøgeskov.

  Varme klem og rigtig god søndag :-)

  SvarSlet
 4. Fint ! Bliver dog altid lidt melankolsk i overgangen mellem sommer og efterår..Men når jeg så har overgovet mig- så nyder jeg de fire årstider og det forskellige liv, der følger med :-)

  SvarSlet
 5. Det er vigtigt med skiftende årstider. Hver årstid har sin charme. Og hvis man har det rette tøj, så er det skønt at være derude - omend jeg foretrækker vindstille vejr, så kan jeg klare alting. ;-) God søndag - her dases.

  SvarSlet
 6. Jeg har det rigtigt godt med de forskellige årstider - faktisk nyder jeg vinterhalvåret mere end sommerhalvåret.

  Idag søndags efterårs hygger vi med varm kakao under tæpperne.

  Det er luksus.

  Hilsen Grith

  SvarSlet
 7. Jeg elsker det danske vejr, kunne ikke orke at leve i sol altid (og slet ikke det modsatte), men lige nu gør det ikke noget at få foræret en lille ekstra-sommer - har samlet valnødder en masse. og figner, jeg tror jeg vil prøve at sylte dem.

  SvarSlet
 8. Jeg ville heller aldrig kunne flytte udenlands Madame, det er slet ikke mig ihvertfald ikke til et sted hvor der var varme altid .

  Klem

  Ja det er netop de faser de forskellige årstider har der gør det så dejligt, Miri, nu bevæger vi os ind i en helt anden periode :)
  Knus

  Ja Bibo selv om jeg godt kan lide en ruske tur nu og da, så behøver det ikke at blæse hver dag, men det er hyggeligt når man ligger og skal sove :)
  Knus

  Uha Grith du skulle vist ikke lige have skrevet det om kakao, nu tror jeg at jeg bliver nødt til at i Fakta !
  Knus

  Nej Lone det er bare med at nyde det ! hvor lyder det spændende med dit sylteprojekt !
  Knus

  SvarSlet
 9. Herligt, jeg tror de gør os mere opmærksomme på hvordan vejret egentligt er. Og der er en charme ved alle årstiderne.
  God søndag til dig.

  SvarSlet
 10. Jeg er helt pjattet med efteråret (dog ikke blæsten!), men generelt kan jeg gode lide de skiftende årstider. For to år siden var der dog en vinter, der var så mørk, at jeg til sidst var lige ved at få pip af det, men så længe at der bare kommer lidt sol ind imellem, så må årstiderne hjertens gerne skifte :-)

  Hav en god søndag!

  SvarSlet
 11. Hej Pernille,
  Dem ville jeg nødigt undvære og de har hver især sin charme. Selvfølgelig længes jeg efter sol og varme når der er regn og rusk på programmet, men tanken om sol og sommer året rundt. Nej, det tror jeg ikke lige er mig.
  Hav en fortsat rigtig god søndag.

  SvarSlet
 12. Jeg elsker dem, kan godt få en nedtur i begyndelsen af februar men inden længe gør foråret så opmærksom på sig selv og så går det over :-)

  SvarSlet
 13. Jeg samlede også katanjer imorges på turen med Emma, men vi kom hurtigt ud af skudlinjen igen:)
  Jeg har vel inderst inde heller ikke noget imord de forskellige årstider, for jeg kan godt li hyggen med stearinlys og varme drikke i efteråret, men januar og februar er nogle triste måneder jeg gerne ville være foruden..
  Knus

  SvarSlet
 14. Jeg elsker simpelthen alle fire årstider. Hver årstid har sin charme og farve.
  Weekendens regn, rusk og storm synes jeg har været helt fin. Tændte stearinlys og hækle/sytøj, det er da efterårshygge, så det batter
  En god søndag aften til dig

  SvarSlet
 15. Jeg synes at hver årstid har sin charme. At gå tur i regnvejr / snevejr er såmænd hyggeligt hvis man har det rette tøj på. Knus og god aften.

  SvarSlet
 16. Her i Viborg fik vi både lyn og torden.Jeg kan rigtig godt lide efteråret og elsker de skiftende årstider.
  Knus her fra.

  SvarSlet
 17. Jeg sætter størst pris på forår og sommer, mit humør daler når vi nærmer os efterår og januar februar har jeg sommetider fornemmelsen af jeg ikke overlever.
  Ligeså snart marts kommer og frøkateloger og havearbejde kommer igen er jeg atter på banen.
  Men sterinlys i alle mine mørke vinduer i min store stue elsker jeg trods alt.

  SvarSlet
 18. Oline du har ganske ret hver årstid dens charme :)
  Knus

  Piskeris det kan godt være træls at komme gennem de sidste måneder, men så er foråret så meget bedre :)
  Knus

  Annette jeg kunne heller ikke bo i Spanien eller noget tilsvarende hvor der var sommer altid :) kan du også have en god søndag
  Knus

  Lene jeg kender rigtig mange der har det træls de sidste måneder, de har så lamper med kunstigt lys.
  Knus

  MissMuffin vi var afsted i dag igen og der skulle vi også lige hoppe nogle gange for ikke at blive ramt af kastanierne :)
  Knus

  Anette jeg får helt lyst til at bygge en snemand, men der er vist lige lidt til endnu. :)I

  Knus

  Conny her i Odense fik vi de vildeste hagl, og det var selvfølgelig lige da vi var ude i det :)
  Knus

  Margith der er bare noget over de stearinlys i vinduerne, nu kan jeg jo se rigtig mange her fra mine vinduer eftersom jeg bor i lejlighed, og det gør en lidt glad :)
  Knus

  SvarSlet
 19. Årstidernes skiften, kan jeg ikke undvære.. Ok der er da nogle månder der er lidt lange.. November og marts er ikke mine farvoritter.. Men det skal der laves om på.. Alle tider skal være gode.. Er det ikke vores motto.

  SvarSlet
 20. Jo Mette Lykke det er ihvertfald et rigtig godt motto at have, vi er selv med til at skabe vores dag ved at komme den positivt i møde, ligemeget om det er sol eller regn.

  Knus

  SvarSlet