mandag den 5. oktober 2009

Nu kan jeg snart lege...

Så fik jeg langt om længe hentet mine perler i Panduro hobby, det er jo da lige et sted hvor man kan købe sig fattig, men jeg holdt mig til planen
I morgen går turen forbi Silvan efter guldspray og så er det da lige før jeg er klar til at komme igang med mine chimes, jeg har efterårsferie i næste uge, så der skal der gang i produktionen - hvor er det bare dejligt at være barnlig.
Nogle af dyrene får altså ikke noget spray, de skal indgå i en meget alternativ juledekoration, jeg tror at det er et af de her tilfælde hvor det er godt ikke at have en mand - der er nok mange der ville stå af her. Hmm hvis Thomas stadig havde været i live, så ville han have rystet på hovedet som han plejede når jeg fik et af mine mærkelige flip, men jeg havde fået min vilje - smilerJa ja hvad skal det dog ikke ende med.......
Jeg er som det halve blogland i gang med at hækle flag, og nu har jeg lige set at Karen også hækler nogle til sætte i boller og kager, der er da nok at tage fat på....
Ha en god mandag .....

18 kommentarer:

 1. Pernille, Pernille har du købt alle Panduros perler.Det er nemmelig godt at være barnlig og det skal du holde fast i. Jeg tro jeg vil gøre lige som Thomas ville have gjort, ryster lidt hovedet hvis du sætter tiger og grise i dine juledekorationer, ang. jul er jeg meget konservativ.
  Kan have en rigtig dejlig aften

  SvarSlet
 2. Ja har du købt det halve af lageret ved Panduro :P
  Skønt med lidt nye idéer (og alternative ideer ovenikøbet) Glæder mig til at se resultatet :P Knus

  SvarSlet
 3. Hvor ser det lækkert ud ! Sikke ideerne må komme myldrende :-)

  SvarSlet
 4. Jeg var ret spændt på, hvad du mon skulle bruge disse perler til, men nu kan jeg da se det. Flot ide! (Og jeg er forresten allerede MEGET spændt på den juledekoration!)
  Nu er jeg jo sådan slet ikke til alt det der håndarbejde, hækleri og strikkeri osv. er bare ikke noget jeg duer til overhovedet, men de der perler og de der uro/chimes du skal til at have gang i - wow! Der kunne jeg sagtens finde på at lege med! Og barnlig, hvorfor barnlig? Jeg vil hellere kalde det total kreativ ;-) Og det er da bare skønt at se. Jeg nyder det i hvert fald. Mange hilsner fra Berlin og go aften til dig i Odense!

  SvarSlet
 5. Jeg er spændt på at se resultatet Pernille, du finder altid på så mange sjove sager:)
  Hvor bliver din fjernsyns-varmer egentligt af?:)
  Din lille ugle-lysestage er flyttet ind herhjemme idag, den kunne jeg altså bar ikke stå for:)

  SvarSlet
 6. Conny det gør skam ikke noget at være konservativ når det drejer sig om julen, det er da hyggeligt at pynte traditionelt op. Men her på første kommer de helt sikkert både en tiger, giraf og elefant i juledekorationen i år :)

  Knus

  Anette jeg kan godt se at det ser lidt voldsomt ud :) men alle dem på bakken er faktisk bare en spand der var på bud til kun 89 kr, rent røverkøb :)
  Knus

  Miri jeg syntes også at jeg får rigtig mange ideer når jeg kigger på de perler, jeg glæder mig til at komme igang :)
  Knus

  Du skulle tage og lege med på de chimes, de giver rigtig god energi :) og tak for ordene om at det er kreativt istedet for barnligt :) dem vil jeg lige huske på.
  Gode tanker sendes til dig i Berlin her fra Odense midtby.

  Ja den ugle er da bare så sød, den er også flyttet ind hos min datter.
  Jeg er stadig lidt lun på den fjernsynsvarmer, har overvejet om den millard hexagoner jeg har hæklet ikke skal syes sammen til sådan en sag, det er helt sikkert at bliver det til noget, så er der ingen andre end mig der har sådan en :)
  Knus

  SvarSlet
 7. oh lá lá!! det ser rigtig spændende ud.

  SvarSlet
 8. hvis jeg finder nogle provencalske krybbefigurer, skal jeg så slæbe dem med hjem?? Jeg tror ikke de er specielt billige, men specielle at ha' - fra lavendel 25 gr så vi sitter inde---

  SvarSlet
 9. Jeg har også købt dyr og perler kan jeg altid låne af dig, kan jeg se..Smiler..

  SvarSlet
 10. Den efterårsferie skal nok få kreative ben at gå på :-)

  Fandt du egentlig den maling du ledte efter?

  Kram

  SvarSlet
 11. Den anden dag så jeg plastikdyrene i Netto, og jeg var lige ved at købe en pose! Kom til at tænke på dine projekter, og jeg har snart fået så mange ideer, at jeg kommer til at fylde hjemmet med alskens hjemmelavede finurligheder, når vi en dag flytter i hus!

  Jeg tror ikke, jeg skal fortælle gemalen om det inden... ;-)

  Tak for de mange gode ideer!

  SvarSlet
 12. Pernille, jeg glæder mig meget til at se hvilke kreative udspil du finder på med hensyn til perlerne. Det er altså ikke så vildt med dyrene til juledekorationer, jeg har tidligere fået både en ko, bjørn og lille havenisse i juledekorationer der var købt og som jeg fik i gave. Dejligt at vi er flere legebørn ☺

  SvarSlet
 13. Sådan et billede må du altså ikke komme med, Pernille. Nu bliver jeg nødt til at tage i Panduro i morgen. Glæder mig til at se dit resultat.
  Mange perlehilsener fra Laura

  SvarSlet
 14. Hej Pernille... :o)
  Jeg fik desværre ikke fat i nogle dyr i Netto, så jeg må på jagt andre steder... :o)
  Men perlerne er i hus-dem købte jeg i torsdags da jeg alligevel var indenom Panduro for at købe nye farver i Hobby-lack... :o)

  SvarSlet
 15. Hej Pernille!
  Det ser ud til du får en hyggelig efterårsferie.
  Jeg har vældig lyst til at prøve så må finde en dag hvor der er dømt perler mm.
  Hav en god dag.
  Knus

  SvarSlet
 16. Du er så dejlig kreativ, Pernille, det er en fryd at se :-) Jeg trænger til en tur i Panduro!

  Varme klem til dig!

  SvarSlet
 17. Lone det er ellers et godt tilbud, men det kommer lige an på hvor dyre de er :)
  Knus

  Mette Lykke det med perler er ikke noget problem :) ja nu skal der gang i de forskellige ting :)
  Knus

  Fru E, jeg har været nede og spørge i malerforretningen, men det jeg skal bruge sælger de ikke i prøver så jeg må købe noget næste gang jeg kommer i Panduro :)
  Knus

  Piskeris det kan godt være at du ikke skal lufte dine tanker så meget men bare lade tingene komme snigende op :):) det bliver spændende når I engang får hus !
  Knus

  Annette jeg er glad for at vi er flere legebørn og den dekoration du har fået lyder da fantastisk !
  Knus

  Laura det bliver du nødt til :):)vi skal have chimes og gode energier op i hele Danmark :)
  Knus

  Margith du kan også tro at jeg glæder mig til den ferie, jeg har sprøjet dyrerne så måske kommer jeg igang inden.
  Knus

  Tak skal du have Madame, ja jeg ved ikke lige hvad der skete, men jeg glemte noget maling i Panudro jeg var så optaget af de perler, så jeg må afsted engang igen !
  Knus

  Ja Pi jeg ved da ikke lige hvad der skete for mig, jeg glemte helt at købe de farver så jeg må afsted igen. :)
  Knus

  SvarSlet
 18. Hvor er det morsomt, Pernille - jeg har et lignende projekt liggende, med perler og dyr, der skal spraymales og trækkes på snor :-)

  SvarSlet