onsdag den 28. oktober 2009

En våd omgang...

Jeg skal da lige love for at jeg har vandret i regnvejr i dag, først de små 3 kilometer jeg har hjem fra arbejde, den rute går jeg hver dag for at nå mine 10.000 skridt, derefter hjem efter Hugo og Cecilie, videre ud på et renseri, en rute på ca. 2 kilometer og så hjem igen.
Nu skal jeg ikke ud mere i dag, der er dømt hygge og fjernsyn for resten af aftenen. Jeg er begyndt at følge med i en udsendelse på kanal 4, der hedder Vild med Kærlighed. Det er en dokumentar der følger nogle udviklingshæmmede unge i deres søgen efter den eneste ene, en udsendelse der er positiv og livsbekræftende.

Maden er sat i ovnen, bagekartofter, et bønnefad, og cherrytomater med olie, salt og timian.

På grund af min diabetes er jeg en af dem som man anbefaler at blive vaccineret både mod almindelig influenza og svineinfluenza. Jeg har ikke haft min tvivl med hensyn til den "almindelige" vaccine, den har jeg fået i dag, men jeg har været meget i tvivl med hensyn til den "svinesprøjte", nu har jeg dog bestemt mig, og jeg skal afsted to gange for at blive stukket i. Jeg tror ikke at jeg ville have ladet mig vaccinere hvis jeg ikke var i risikogruppen.
Har du gjort dig nogle overvejelser med hensyn til at få vaccine ?....

God onsdag aften til jer alle ....

19 kommentarer:

 1. Ja!Jeg har haft mine tvivl med vaccinen - vaccinerne men det har jeg hvert år og jeg ender altid med at få influenzavaccinen alligevel. Skal også have den mod influenza A - skal også snart have bestilt tid til det. Lyder lækkert med din mad! Knus og god aften.

  SvarSlet
 2. Jeg har bestilt tid til vaccination, det er første gang, at jeg vil have den, nu bliver det dem for jeg vil have dem begge.
  Jeg bliver for nemt syg, så jeg vil ikke lege med "ilden".
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 3. Er det den bestøvlede kat?
  Jeg har fået den alm. og regner med at få den anden også - jeg var meget syg, sidst jeg havde influenza - og er i risikogruppe p.g.a. hjertekarsygdom.

  SvarSlet
 4. Så har du da også fået din motion i dag.
  Nej, jeg har ikke tænkt på vaccination, jeg prøvede det for ca. 12 år siden og fik en gigantisk influenza kort tid derefter ☺, siden da er jeg ikke blevet vaccineret.
  Hav en rigtig god onsdag aften.

  SvarSlet
 5. Synes det er en god beslutning om vaccinationerne med din diabetes i mende.

  Selv skal jeg ikke vaccineres. Jeg fejler ikke noget som gør, at det anbefales. Jeg har haft influenza én gang i mit liv(7-9-0, bank under bordet), så det er ikke noget jeg er plaget af. Så nej, ingen vaccinationer til mig.

  SvarSlet
 6. Hej Pernille

  Det har godt nok været regnfuldt i dag. Jeg har også tilbagelagt små 8 km i regnvejr. Hvor har man det godt, når man lige er kommet igennem de første 5-10 minutter. Og sikken god samvittighed:)

  Ingen vaccine til mig, men kan godt forstå, hvis man er i risikogruppe, at man benytter sig af muligheden.
  Knus

  SvarSlet
 7. Ingen overvejelser her om "vaskinasion"... :o)

  SvarSlet
 8. Jeg tror hysteriet omkring H1N1 er stærkt overdrevet, helt sikkert oppisket af medierne. Jo der er nogen, der er døde, og der er et overtal af den yngre del af befolkningen - men vi snakker promille af en hel befolkning.

  Ingen tvivl om at nogen er mere udsatte end andre. Jeg synes det er helt fint at afstikke risikogrupper og tilbyde dem vaccinen. Men vi andre, tror jeg ikke, vil være mere udsatte end ved en almindelig influenza.

  Nej jeg har ingen planer om vaccination :)

  SvarSlet
 9. Jeg har faktisk fået tilbudt at få vaccinen mod H1N1 - men har takket nej. Jeg er i risikogruppe pga mit arbejde.
  Men jeg har overvejet fordele og ulemper ved det, og har læst at hvis jeg får bivirkningerne ved vaccinen, sparer jeg måske max en dags sygemelding. Det, og så det at jeg personligt ikke er i en risikogruppe gør mit nej. Men jeg forstår godt du har takket ja pga din diabetes.

  I øvrigt - manner hvor har du da været aktiv idag. Giver det snart noget bonus på bundlinen også, i forbindelse med din nye sundere livsstil ?

  KH Maria.

  SvarSlet
 10. Din tæller må da ha nået de 10.000 i dag og så det forfærdelig vejr. Vi er begge vaccineret for influenza,Poul er er risikogruppen, så han er blevet tilbudt Vaccine mod Influenza A.

  SvarSlet
 11. Har sagt nej tak til vaccinationen, som vi bliver tilbudt på jobbet. Det har jeg gjort hver gang i de 4 år jeg har været der. Får ikke tilbudt svine-sprøjten ;-)

  SvarSlet
 12. Min læge synes jeg skal have begge vacciner, fordi jeg er i risikogruppen pga recidiv brystkræft, og jeg må indrømme at jeg har sagt ja tak. Jeg hader at være syg og bli´r altid frygtelig syg af en alm. forkølelse:-)

  SvarSlet
 13. Jeg er 7-9-13 aldrig syg.
  Hr haft 1 sygedag på 12 års skolegang.
  2 dage på 7 år ved Lene Bjerre. 1 dag på snart 4 år ved Stof og Stil.
  Jeg kunne ikke drømme om at få en vaccine mod det....men det er jo let at tage stilling når man stort set aldrig er syg. Og hellerikke har sukkersyge.
  Så i øvrigt i et tidligere indlæg at din barndoms by var Bellinge.
  Jeg boede i Bellinge fra jeg var 5 til et par og 20 år.
  Sjovt som verden er lille.

  Karen

  SvarSlet
 14. Min souldmate skal ha begge vacciner. Han har ny hjerteklap og to maskiner i maskinhuset, saa det er ret godt for ham at faa dem.
  Jeg har aldrig haft influenza, saa jeg regner mig selv uden for enhver risiko, men hvor er det godt, at vi bor i et land, hvor de der er i risikogruppen kan faa vaccinen.
  Jeg er vild med billedet af regnkatten.:-)

  SvarSlet
 15. Jeg hørte rygter, om at det også regnede her, hvor jeg bor, men jeg var indendørs og opdagede det ikke :)

  Jeg havde influenza i 1993, da jeg var højgravid og fødte derfor også 3 uger før termin, men ellers har jeg ikke haft nogen form for influenza. Har en ide om, at jeg kommer igennem uden, også denne vinter :)
  Men til risikogrupperne syntes jeg det er ok at den tilbydes.

  SvarSlet
 16. Jeg har været meget i tvivl efter at have læst, hvad eksperterne selv gør - mange af dem har nemlig valgt vaccination fra, og det vil jeg også gøre. Jeg kender et par stykker, der blev syge af vaccinationen, men måske har de bare været uheldige.

  Klem og god dag til dig :-)

  SvarSlet
 17. Ha den missekat ser sej ud..
  Sofus kunne godt bruge et regslag magen til. Han fryser det lille skind.. Pas på du ikke går tælleren varm.
  Svinesprøjte.. godt ord.

  SvarSlet
 18. Hej alle sammen, det er også en meget svær beslutning med den vaccine, jeg har været inde og læse for og imod, men pgr af min situtation så tør jeg ikke at tage nogle chancen og som Vibeke siger lege med ilden.
  Helle jeg kan stadig ikke kommentere på din blog, og nogle af jer har måske bemærket at jeg ikke har kommenteret så meget, men det er desværre tiden der har været i vejen for mig. Den sidste uge har jeg været meget træt når jeg er kommet hjem.

  Jeg håber at jeg får mere energi i næste uge, :)

  Knus alle jer kvinder og tak for kommentarerne.

  SvarSlet