lørdag den 17. oktober 2009

Gå spor...

Regnen har endelig sluppet sit tag her over bydelen. Gulddrengen skal aktiveres og en af de bedste måder er at gå spor, han er ikke helt udlært endnu, så jeg vil gå over og træne med ham i Munke Mose
Ellers så skal dagen ikke bringe noget særligt, jeg havde feber da jeg stod op i morges og den må jeg hellere få bekæmpet. I går aftes så jeg et indslag i Nyhederne om at madblogs var meget In, der blev nævnt en blog med en der hed Landmand til efternavn, jeg har prøvet at finde den, men forgæves, ved du hvad det er for en ?
Kan du have en rigtig god lørdag...

8 kommentarer:

 1. Kære Pernille

  Jeg er sikker på, at hun hedder Lone Landmand.....jeg så det nemlig osse. Jeg er inde og læse din blog hver dag - ja, nogen gange flere gange om dagen, det er så hyggeligt, at følge dig for jeg også i Odense. Har dog ikke en blog endnu, men overvejer det meget......hvordan filan starter man????

  Mange lørdagsknus
  Sanne

  SvarSlet
 2. Hej Sanne

  Du har da helt ret, det var Lone hun hed, nu må jeg søge igen. Jeg er rigtig glad for at du besøger mig flere gange om dagen :)- det er dejligt at høre !

  Og hvordan kommer du så igang, ja som du kan se hos mig så er jeg på noget der hedder blogspot, det er ganske gratis, og meget let. Du går ind på www.blogspot.com og så kan du gå igang med at lave en blog med det samme, der ligger nogle skabeloner du kan bruge, og jeg tror også at der er en guide hvor man kan få noget hjælp.

  Du er meget velkommen til at skrive til mig hvis du løber ind i nogle problemer - jeg syntes du skulle kaste dig ud i det, det er rigtig sjovt at have såden en blog.

  Knus pernille

  SvarSlet
 3. Hej Pernille..

  Jeg så også udsendelsen og fandt hendes blog:

  http://lonelandmand.brandbygegaard.dk/#home

  Jeg synes nu ikke, at den er så meget madblog som fx Newyorkerbyhart eller Piskerisets, men den er da hyggelig og med mange gode billeder af livet på gården..

  Knus

  SvarSlet
 4. Det er den her: http://lonelandmand.dk/
  Kender den ikke ;)

  Hvor er det godt i træner spor - det må lige være noget for Hugo ;) Hvad lægger du spor med? Mad eller genstande? God lørdag og god træning. Knus

  SvarSlet
 5. Tak MissMuffin jeg har lige været inde og skimme den, og jeg vil da give dig ret, der er ikke så meget mad over den som dem du nævner, men det ser meget hyggelig ud.

  Anette, Hugo kan rigtig godt lide at gå spor han skal bare lige lære at koncentere sig om det. Kan I have en god weekend.

  SvarSlet
 6. Det lyder som et spændende indslag, du så i nyhederne! Desværre så jeg det ikke fri vi så filmen Becoming Jane.

  Rigtig god lørdag til dig og Hugo, varme klem!

  SvarSlet
 7. Håber du tager varmt tøj på- du skal passe på dig selv !

  SvarSlet
 8. Til lykke - som vi sagde, da jeg var barn, jeg har osse grebet et eller andet - men et par tabletter og 2 gode Pastis'er har gjort det hele meget bedre....hm..madblog - ja - vibekes mad og klidmoster er også rigtig spændende at læse!

  SvarSlet