mandag den 5. oktober 2009

Hospital og muskler....

Jeg har tidligere fortalt at jeg hver morgen står og venter på bussen udenfor en af Odenses mest kendte vinforretninger, og jeg får mig altså tit et dejligt morgengrin.

Billedet her er taget med min mobil i morges og jeg tænker bare lige på hvordan smager muskler, er vi ude i noget kannabalisme her ?

Jeg skal i Panudro hobby i eftermiddag, min datters veninde henter mig fra jobbet og så skal der ellers købes perler i lange baner til mine planlagte uroer :)

Kan I have en dejlig mandag.....

9 kommentarer:

 1. Ha' en dejlig dag med perleindkøb, Pernille! Ja, det er nogle meget mærkelige ord, der bruges i omtalen af vin - jeg gad vide, om der er en trykfejl på skiltet ;-)


  Klem!

  SvarSlet
 2. Pas nu på i Panduro....de særeste ting har det med at hoppe i kurven -knus

  SvarSlet
 3. Ja Madame man skulle tro det, men jeg har set det på flere skilte :)

  Klem

  Ja Lone, jeg må passe på de ting for jeg tror også at de nemt kan hoppe over i min kurv :)

  Knus

  SvarSlet
 4. Måske er det en stærk vin!!
  Hvad ved jeg? underligt ord at anvende synes jeg.
  God mandag.

  SvarSlet
 5. Jeg syntes altid det er noget underligt noget at vin skal smage af alt muligt..
  Roser, kostald,nødder osv..
  Vin smager vel af vin, jeg syntes det er pjattet at sidde og fortælle hvad den smager af.. Tør, sød, let og tung og i den dur er ok... Jeg har arbejdet i en vinbutik og mødt mange vin snobber som står og kloger sig.. For så at købe en flaske til 30 kr..Den vigtiske regel der findes er at vinen skal passe til maden... Min onkel sagde altid, det var hans butik, du skal smage det for at kunne sælge det..
  Ak ja alt det hjemmearbejde...
  Glæder mig til at se dine uroer..

  SvarSlet
 6. Hej Pernille
  Skæg for sig og snot for sig. Vin skal ikke have smag af lakrids og selvfølgelig skal der ikke vin i lakridsen.
  Modne tanniner! Tan er bark fra egen som kan bruges til garvning.

  Hvis jeg ikke havde lånt dytten ud i dag, var jeg drønet op i vinhandlen for at få oplysninger om den vin. Nej får en bedre idé.
  Køber en flaske og serverer vinen på en karaffel, næste gang brormand kommer. Han er med i en privat vin-smager-klub. Lidt sjovt skal der lavet..........

  SvarSlet
 7. Også en rigtig dejlig dag til dig og tak for et godt (muskel)grin.

  SvarSlet
 8. Det er fantastisk hvad de professionelle vinkendere har gået og tygget i, for de må da have smagt lidt af hvert, siden de kan sammenligne vinenes smag på den måde.
  Jeg elsker god vin, - og den skal passe til det jeg spiser.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 9. Griner ja Margith det kan da godt være at den er stærk, meget meget mærkeligt ord at bruge her :)

  Knus

  Mette Lykke jeg syntes også at de ord er helt tossede, jeg står og læser hver morgen og jeg undres. Vil gerne tro at de fine tager en flaske til 30 kr.
  Knus

  Manna det glæder jeg mig altså meget til at høre om. Det kan være at dig og brormand kan forklare hvordan de der muskler smager, det kunne være rigtig sjovt at servere den. :)

  Knus

  Selv tak Annette :)
  Knus

  Vibeke det må være som du skriver vigtigst at vinen passer til den mad som man spiser, jeg syntes at de beskrivelser jeg læser hver morgen er meget meget langt ude. Men hvad der sidder nogle vinanmeldere et sted der skal overgå sig selv :)
  Knus

  SvarSlet