onsdag den 14. oktober 2009

Dejligt tilbud....

Jeg har lige være med min datter i motionscenter for at se de forskellige toturinstrumenter og eventuelt se om det var noget for mig. Det skal jeg så lige gå og tænke over :)

På vores vej gik vi forbi Eydes ,de kører med tilbud, 50% på hele menukortet. Vi vil gå derop i aften og nyde deres salatbar der er rigtig lækker, man kan få en menu med salat og bagekartofel, den har vi prøvet rigtig mange gange, og da vi jo holder den lidt sunde stil så passer den lige ind.

En af de "konsekvenser" der er ved at bo i byen, er at man ofte går ud og spiser, tilgengæld behøver det ikke at være noget særlig, men det er rigtig hyggeligt alligevel.

Kan I have en god aften når I kommer dertil....

9 kommentarer:

 1. Det lyder hyggeligt.
  Det er ulempen ved at bo paa landet, der er langt mellem restauranterne.
  Haaber I faar en dejlig aften :-)

  SvarSlet
 2. Det må være dejligt at have så tæt til restauranter. Hos os skal det som regel planlægges lidt ... og det bliver mest til restaurantbesøg i ferier.

  Kan I have en hyggelig aften.
  Knus

  SvarSlet
 3. Håber maden var lige så lækker som sidste gang I var der.

  Rigtig god aften :)

  SvarSlet
 4. Uha jeg ville vist spise ude hele tiden :-) Jeg ELSKER når jeg ikke selv skal stå for maden :-)

  SvarSlet
 5. Jeg begyndte for to mdr. siden i et motionscenter - det er ikke sjovt, men en nødvendighed. Der hvor jeg går kan man kombinerer det med yoga. meditation, salsa osv. så det opvejer ulemperne ved at svede...

  SvarSlet
 6. Det lyder vel nok hyggeligt, at I tit spiser ude :-) Det holder vi også meget af, men nogle gange bliver det kun til at hente lidt take away ;)

  Klem til dig!

  SvarSlet
 7. Tak skal du have Ravheks, vi håber også på en hyggelig aften

  Hanne det er altid lettere når det lige ligger rundt om hjørnet, men jeg er sikker på at I andre der ikke bor i byen har nogle andre fordele :)

  Kari, det er jeg sikker på at den er, det er jo lidt koncept agtigt, så det er altid den samme mad :)

  Marianne, jeg overvejer også det motionscenter, men jeg skal lige finde ud af hvad der er af hold, og om de passer ind i min fritid :)

  Lene det er altså også dejligt når man ikke skal stå over kødgryderne hver dag, så vi gør det engang imellem, måske også fordi vi har så let en tilgang til det :)

  Madame take away er også rigtig godt, det gør vi faktisk også tit, her er meget forskelligt at vælge imellem :)

  Knus til jer alle

  SvarSlet
 8. Hej Pernille - kig på min side
  www.houseofcharlotte.dk - jeg har stillet dig en lille opgave. Håber du vil lege med.

  SvarSlet
 9. Jeg har også kikket lidt på det motionsrum, vi helt gratis kan benytte her i boligforeningen, de toturinstrument er er lige mig,men jeg går nok igang alligevel.Jeg spise også gerne ude, hvis jeg kunne blive fri for at lave mad.

  SvarSlet