lørdag den 17. oktober 2009

Byen hvor kæden hoppede af....

Det er altså ikke rigtig godt - Odense har fået stjålet sin borgmesterkæde, jeg har netop set vores Borgmester i Lokalnyhedene hvor han slet ikke kunne forstå hvordan sådan noget kunne ske, nøglen til skabet med kæden har kun været opbevaret det samme sted i 40 år.

Men hvad pokker vil nogen med vores kæde - det sidder jeg lige og spørger mig selv om. Den skulle ikke have nogen særlig værdi, hvis den bliver smeltet om kan den kun indbringe en meget lille værdi der anslås til nogle få tusinde kroner, da den er lavet af sølv og derefter forgyldt.

Som vores borgmester siger, som noget af det eneste fornuftige, så er den kæde et udtryk for demokrati, så den skal helt klart leveres tilbage - jeg ved ikke om tyvene har fået frit lejde til at aflevere den på Rådhuset.
Jeg håber oprigtigt at den kommer tilbage, da det er en af Danmarks ældste borgmesterkæder, og et kendetegn for vores by, vi kan jo heller ikke have vores Borgmester til at rende nøgen rundt, man kan spørge sig selv om det har noget at gøre med at der kun 1. måned til vores kommunalvalg.

HVAD pokker er det for noget - folk stjæler borgmesterkæder og et andet indslag i dag fortalte om at Genbrugsbutikkerne nu i meget højere grad end tidligere bliver udsat for indbrud hvor der bliver stjålet kontanter og brugt tøj - det er sgu skrækkeligt !
Og nu til noget ganske andet - som jeg har fortalt før så er jeg total boksefan, denne sport bliver kun overgået i mit Univers af Tour de France, i aften begynde Super Six, en turnering som Mikkel Kessler deltager i, han skal dog ikke bokse i aften . Nej mine damer vi skal til Berlin og der bliver et brag af en kamp, jeg glæder mig bare helt vildt - det skulle blive et fantastisk show . Eneste barnet er tvunget til at kigge med - hun skal jo opdrages ordentligt, griner

Kan I have en godt lørdag aften derude, jeg tvivler på at der er mange af jer, der deler min lidenskab for boksning, så hvad skal I bruge aftenen til......
- lets gets ready to rumble

9 kommentarer:

 1. Så det også godt, det er helt ærligt lidt langt ude at stjæle borgmesterkæden. De kan jo ikke bruge den til en hujende fis.

  SvarSlet
 2. Det er for langt ude at stjæle en borgmesterkæde. Hvordan var de kommet ind til kæden der sikkert har været i en boks.... God kamp i aften :P Knus

  SvarSlet
 3. Nej Fru E, man kan ikke forstå hvad det er de vil med den, der må ligge et eller andet bag ved den historie.

  Knus

  Anette de var brudt ind gennem turistkontoret der ligger ved siden af, og så var de gået gennem fire døre, polititet sagde at de enten havde haft nøgle med, ellers så havde de haft det samme som en låsesmed.

  Knus

  SvarSlet
 4. Der ikke noget så godt som en god boksekamp, dejligt strikketøj og en kop kaffe ved sin side.....
  Rigtig god aften til dig og datteren.

  SvarSlet
 5. Nogen gange kunne der være spændende at få at vide, hvorfor nogn finder på at stjæle noget, for dem total værdiløst.
  Hvem forære lige sin mor eller kærste en borgmesterkæde, når den nu ikke kan indbringe et stort kontantbeløb og genbrugstøj helt ærligt...

  Håber du nød boksningen.
  Jeg kan godt li' at se en boksekamp, hellere det end fodbold, hvis jeg kan vælge. Men jeg er nu mere glad for krimier, så de vandt i går ;0)

  SvarSlet
 6. Susan jeg giver dig helt ret, og det var en god kamp !.

  Kari. jeg ved heller ikke lige hvem der skulle få gavn af den kæde, det er jo ikke ligefrem en man kan gå med uden at blive genkendt :), krimier det er nu heller ikke tosset at se, men her var det så boksningen der vandt hele natten :)
  Knus

  SvarSlet
 7. Hihi, nej jeg deler ikke din lidenskab for boksning - men det er sjovt at høre om!

  Tænk at stjæle byens borgmesterkæde - det er da lidt sølle gjort.

  Ha' en dejlig søndag, Pernille, klem :o)

  SvarSlet
 8. Madame det er altså meget sølle at stjæle den kæde og lige så sølle at begynde at stjæle fra de små genbrugsbutikker, det er sådan noget der er meget svært at forstå :)

  Knus

  SvarSlet
 9. Det der er mest ærgerligt med borgmesterkæde er, den efter min mening har støre værdi ,fordi den er så gammel og jeg håber kæden kommer tilbage til Odense, men i dag stjæler folk som ravne,jeg har også hørt det med genbrugbutikkerne. Jeg kan godt lide at se en boksekamp med Mikkel Kessler.

  SvarSlet