onsdag den 28. juli 2010

Dog sitter….

vintage

I de her dage er jeg hundepasser for Gulddrengen som ellers tilbringer det meste af hans hundeliv hos Eneste barnet, der jo også bor her i huset. Hun bor jo i kælderen og hans ben har bedst af at der ikke er så mange trapper.

Nu er det over et år siden at han fik en kæmpe operation i sit ene ben og deraf hans øgenavn Gulddrengen da det kostede en halv krig – men det er gået rigtigt godt og han fungere rigtigt fint.

Mit køkken blev malet i går, der mangler at blive malet paneler og dørkarme og det er min plan at gøre det i dag, men først vil Hugo og jeg smutte en tur i Munke Mose

havhesten

Dejlig onsdag til jer…

4 kommentarer:

 1. En god hunde-lufte-tur til dig, og god arbejdslyst. Glæder mig til at se det færdige resultat

  SvarSlet
 2. Tak skal du have Manna, jeg skal da nok lige tage et billede når jeg er færdig :)
  Knus pernille

  SvarSlet
 3. Det er jo fra min løberute. Skønt jeg løber dér 3-5 gange om ugen, og kigger på Havhesten, så virkede billedet fremmet til at starte med.

  Kan ske det hænger sammen med, at jeg ser den fra siden, når jeg er på broen har jeg ikke tid til, at kigge på den, for der er næsten altid en masse mennesker som jeg skal sno mig igennem uden at ramme. Hvilket ikke altid er så let, for jeg er opmærksom på dem; men de er sjældent opmærksom på fx. os løbere.

  Tak for billedet.

  SvarSlet
 4. Hammy der er altid mange mennesker på den bro og det kan være en kamp at komme over. Jeg er mægtig glad for Munke Mosen og Havhesten og jeg kan se begge dele fra mit stuevindue når jeg kigger til siden ;)hyggeligt at du smed en kommentar på min blog

  SvarSlet