mandag den 12. juli 2010

Husk lige at drikke….

IMG_2409

Jeg laver rigtigt meget iste i den her varme, jeg har købt en god te med fersken og resultatet bliver ligesom dem man kan købe færdig, det er bare meget billigere. Jeg har brugt løs te, men man kan sagtens bruge en posete fra supermarkedet.

the1 Jeg tilsætter aldrig almindeligt sukker, det skyldes min diabetes, men smagen med kunstigt sødemiddel bliver også helt fin. IMG_2412

Når det har stået og trukket den tid det skal, kommer jeg også lidt hyldebærblomstersaft i.  Teen kan serveres med masser af isterninger og evt. citron… Pas på man kan let blive afhængig af den her drik….glas

I dag går turen til Ikea. Derudover skal jeg have hentet maling.

Hvis det skulle vise sig at blive regnvejr skal jeg have malet mit køkken og mit lille badeværelse. Her i Odense har vi ikke haft regn de sidste dage og jeg synes at vi trænger, det er mere end lummert og jeg kan godt mærke at jeg ikke fungerer optimalt, det at man ikke får sovet om natten, det gør altså ikke noget godt for ens velbefindende

Kan du holde til den her varme ….

11 kommentarer:

 1. Ser lækkert ud, Ikea????Jeg ville ikke vove mig derud i den varme...men måske alle folk er ved stranden. Vi havde lidt regn i går og lige nu lusker det...god varm dag!

  SvarSlet
 2. Det lyder lækkert - og jeg havde slet ikke tænkt på sødemiddel i isthe - jeg er ikke diabetiker, men for tyk - og det kan let blive for meget med alle de sukkerholdige drikke i varmen :)
  god fornøjelse med Ikea.

  SvarSlet
 3. Det lyder lækkert.

  Har du et cirka-bud på, hvor meget te + sukker/erstatningssukker, der skal i ?

  SvarSlet
 4. I går havde vi øs-pøs-regn hele formiddagen, så det hjalp rigtig meget på lummerheden. Nu er det til at holde ud igen!

  IKEA - mon ikke de har en aircondition der sparker r..? Ellers er der is ved udgangen, så kan du jo altid tage flere runder og køle dig ned med en is indimellem ;-)

  SvarSlet
 5. Det tror jeg, at jeg skal have lavet, jeg er ved at være træt af vand med eller uden citron, så det er en god ide!
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 6. ... og skal istheen have et ekstra pift, så her jeg lime-isterninger i fryseren. Jeg køber en kasse i bazaren, når de er billige, og så presser jeg dem og hælder saften i isterningeposer - det giver lige det sidste pift til en god isthe :)

  ..Og varmen? Jeg er på arbejde, hvor vi ikke har aircondition, men bare lider i stilhed. Til gengæld står den så på aftenbadning, efter vi har spist - og trænet, hvis vi skal det. Og så køles både krop og hjerne. Godt man ikke bor langt fra havet !

  SvarSlet
 7. Vi "varme lider" i Monaco....hvis man kan kalde det at lide?
  Her går man efter gode indkøbssteder...meget passende, da der altid er aircon.
  Og så har vi 2 soveværelser med aircon, hvis det ikke er koldt nok at bade i poolen.
  Isthe...super idé. Jeg har indtil nu kastet flaskevis af Italienske Peegrinier i halsen...er konstant i vandmangel anyway.
  Vejen hjem går over et par dage i München. De har 35 grader pt. så det hjælper ikke meget.
  Skal da lige have købt ind til isthe. Har ellers den gode biodynamiske fennikel/lakridsthe fra Søstrene G. Med i bagagen....
  Prøver lige.

  SvarSlet
 8. Vi synes også, det er alt for varmt - jeg tror, det er den høje luftfugtighed, der gør det ekstra svært. Det lyder rigtig lækkert med din is-te med fersken! Det må jeg prøve - tak for en dejlig idé.

  Varme klem til dig!

  SvarSlet
 9. Jeg vil også have regn Lone, her kommer der ikke en dråbe, ja jeg satser på at alle er ved stranden :)

  Helle det er en rigtig god te og den slukker tørsten og sætter sig ikke på sidenbenene

  Jeg bruger løs te og der bruger jeg to-3 spisefulde til ca. 1.5 liter jeg vil tro du skal bruge det samme i posete, mht til sødemiddel så kommer jeg flydende sød i, og der er ca. ½ te skefuld

  Jeg er også sikker på at det er øspøsregn vi har brug for her, for det er for HOT

  Det lyder rigtig godt med de lime isterninger, det vil jeg da straks lave jeg har rigtig mange lime liggende og jeg kunne godt forestille mig at det er godt i, tak for tippet  Vibeke man kan nemlig blive træt af kun at drikke vand, og det er heller ikke til at drikke sodavand, så du må igang med at lave te :)

  Karen jeg er nu lidt misundelig på dit soveværelse med aircondition, og så må jeg sige at Monaco jo ikke lyder dårligt, jeg kender ikke den the fra Søstrene den må jeg lige have når jeg går forbi næsten gang, hvilken næsten sker hver dag :) jeg er gået igang med dine små blomster, og vimplerne de er blevet produceret.

  Knus til jer alle

  SvarSlet
 10. Mon ikke du har fået et ordentligt tordenskrald nu?
  Hvor meget sukker skal der til denne portion? Jeg har aldrig prøvet at drikke iste trods mine store mængder te hver dag :-)

  SvarSlet
 11. Ups havde ikke læst alle kommentarerne ;-) Har du et ca mål for når man vil bruge alm. sukker i stedet for sødemiddel ;-)

  SvarSlet