fredag den 29. januar 2010

Mit held hos de Sudanske mænd...


Jeg har gennem et stykke tid været på udkig efter en gammel stumtjener i træ, jeg fandt da også en hos Kirkens Korshær, men jeg ved ikke lige hvad de havde gang i for de ville have 200 kr for den, okay den var i noget egetræ, men det betyder intet, her på 1. skal den males så prisen var altså lige i overkanten.

I går da jeg gik hjem fra job kom jeg forbi genbrugen til støtte for de Sudanske mænd - og vupti heldig heldig her stod stumtjeneren da lige til 20 penge... se det er noget vi kan lide. At jeg så måtte bære den hjem og var ved at brække arme og ben fordi at det var det rene islag, det er så en helt anden sag.

Nu står den herhjemme på 1. og jeg skal så lige finde ud af om den skal være lyserød eller en forårsgrøn nuance, det er ikke let :) - den bliver bare fin og det er skønt at jeg lige fik den i hus, dejligt at man kan blive så glad for noget til 20 kr.

Ellers er det jo bare jobdag, i aften skal jeg se X-faktor med Eneste barnet og ellers står weekenden i tam tam tegn, det kommer jeg tilbage til.

Kan I have en rigtig dejlig fredag, og pas på jer selv derude der er glat og mere sne er på vej...

21 kommentarer:

 1. Uh, den ville også være knaldfræk i sølv. Men ellers stemmer jeg på lyserød :-)

  God weekend dernede på 1. ;-)

  SvarSlet
 2. Ja Malou jeg kan godt se at den ville være mere end fræk i sølv, men det passer ikke lige ind til soveværelset :)men det var en hammer god ide.
  Knus og god

  SvarSlet
 3. Tak for inspirationen og hvor er det godt, at der er mere end én genbrugs.

  Rigtig god weekend til dig.

  SvarSlet
 4. Det var flot, at du kunne finde en stumtjener til den pris! Jeg har en næsten magen til lige her lige bagved mig - de er dejlige og praktiske.

  Klem og ha' en dejlig weekend :-)

  SvarSlet
 5. Tillykke med det gode fund. Kirkens korshær her er også hammer-dyre med møbler. Her i januar har de dog halv pris, da deres lager bugner af effekter.
  Den stumme tjener vil være fin både i gammelrosa og æblegrøn

  En god weekend til dig
  Knus

  SvarSlet
 6. Ja Mette det er godt at der er mere end en forretning, de er dog lidt halvdyre her i City, men jeg kommer jo ikke så tit uden for Odense da jeg ikke har bil, så det var et heldigt fund det her :)
  Knus

  Ja Madame jeg var lige heldig, de er praktiske, men min jagt skyldes mest at jeg har set det i et Boligblad hvor det så hammer godt ud :) ja ja det er ikke sådan at blive inspireret.
  Klem og god weekend.

  Manna her hos mig har de ikke halv pris, priserne er temmelig høje og det er nok fordi at jeg bor i en større by hvor der er mange der lige går efter de samme ting, jeg er på jagt efter et skab men det er helt umuligt, jeg må lave et indlæg så kan det være at der er nogle der kan hjælpe mig.
  Knus og dejlig weekend

  SvarSlet
 7. Hvor heldigt!
  Jeg leder også efter såndan en, men jeg har oss kun fundet dem hvor de koster en halv arm. Genbrug er blevet en dyr fornøjelse!!
  Jeg stemmer for foråsgrøn:) Min ynglingsfarve li for tiden, men lyserød ville altså også være yndigt i et soveværelse..

  SvarSlet
 8. Skønt at du fandt sådan en billig stumtjener. Jeg havde en for nogle år siden men den fyldte for meget i gangen. God arbejdslyst med den. Knus

  SvarSlet
 9. Lige præcis, det er rigtig dyrt i nogen af genbrugsforretningerne... også her, selvom det er en mindre by. Har også set en stumtjener for nyligt, også lige omkring de 200 kr.

  Hmmmm - æblegrøn ;-)

  God weekend...

  SvarSlet
 10. ...hvor er det skønt at være heldig. Kom lige forbi...og hold op hvor bliver man glad af alle de flotte farver du har herinde. God dag.

  SvarSlet
 11. Det er en god handel du har gjort.Jeg har lige købet badeforhæng og bademåtte i forårsgrønt.

  SvarSlet
 12. Sød ide med den stumtjener. Fik nogle sjove billeder i hovedet, da du beskrev hvordan du fik den hjem :o)
  God weekend.

  SvarSlet
 13. Ej hvor er du bare heldig... :o)
  Jeg er misundelig, for det er jo lige sådan en jeg leder efter til min Pippi-look-a-like entre... :o)
  Heldige dig... :o)

  SvarSlet
 14. Jeg havde gættet på, at du ville male den hvid :-), men hvilken farve du så ender op, er det da en skøn sag, du har erhvervet dig :-)

  SvarSlet
 15. Fin-fin - bare sig til hvad du jagter...hvor ligger de sudanske mænd ? :-)

  SvarSlet
 16. Hvorfor ikke sort?
  Godt køb og god aften. Her skal vi også se X-Faktor:-)

  SvarSlet
 17. Ååååhh, det er SÅ fantastisk med et godt kup! 20 penge - det er jo nærmest røveri...*S* Tillykke!
  Jeg er glad for lyserød for tiden - eller gul, måske?! *SS*
  Go' weekend.
  KNUS RINA ;O)

  SvarSlet
 18. [B]NZBsRus.com[/B]
  Lose Idle Downloads Using NZB Files You Can Hastily Find High Quality Movies, PC Games, MP3 Albums, Applications and Download Them @ Blazing Rates

  [URL=http://www.nzbsrus.com][B]NZB Search[/B][/URL]

  SvarSlet
 19. Hvilken farve er din stumstjerner blevet? Jeg er relativ ny her i blogland og faldt lige over din side og jeg er ret nysgerrig.

  SvarSlet
 20. Greetings! I've been following your blog for some time now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Huffman Texas! Just wanted to tell you keep up the excellent job!
  My website: how to lose weight

  SvarSlet