onsdag den 25. februar 2009

Ak ja de gener ....

Jeg er på Facebook- ligesom resten af Danmark. Og her kan man så sandelig få sig mange overraskelser. Forleden fandt jeg en af de gode og jeg kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet

Min datter tagget i et album, hvor hun danser på bordet.

Indrømmet det kunne lige så godt have været mig selv - jeg ved ikke om jeg kunne finde på det i dag, men hold da fast hvor har jeg stået deroppe mange gange.

Jeg skulle lige tænke mig om hvornår jeg havde gjort det sidst - jeg syntes jo faktisk næsten lige det har været - men nej Pernille tiden den går - 16 år.

Hold da fast ! Det kan godt være at årene er gået og jeg er blevet klogere på mange ting, men jeg føler mig ikke sådan gammel indeni. Jeg laver stadig rigtig mange fjollede ting, og jeg vil tro at det forsætter når jeg engang kommer på plejehjem - for sådan er jeg.

Har du det også sådan - og syntes du også at tiden flyver afsted ?

8 kommentarer:

 1. JA!!
  Tiden går stærkt! Men hvis man nyder hver dag så kan man jo ikke forvente det bedre :D Forstår slet ikke at vi snart har boet her i fire år! Synes da kun lige det er et par år siden.... God aften til dig

  SvarSlet
 2. Giver dig ret Anette det er om at nyde hver dag, og gøre nogle ting som kan gøre en glad...God aften til dig også

  SvarSlet
 3. JA!!!!
  Jeg syntes ikke jeg bliver ældre, men når jeg kigger på børnene kan jeg jo godt se, at de bliver store. (Hold da op hvor lød det gammelt:))
  Men danse på bordene det kan jeg stadig og gør det gerne!

  SvarSlet
 4. Velbekommen Pernille, jeg håber du nyder de marinerede tomater, og forhåbentlig også en dejlig flaske rødvin til;-)
  Tiden bare flyver afsted, men tiden er jo også blevet mere kostbar med alderen. Jeg nyder nu også tiden på en anden måde end før, så hvorfor så ikke bare glæde sig over nu'et :-))

  SvarSlet
 5. Sikke et skønt bilede af din datter, Pernille! Livsglæden stråler ud af hende ...
  Ja, jeg synes også, at tiden flyver af sted - og hurtigere, jo ældre man bliver. Jeg får mig også mange herlige oplevelser på Facebook. I går fandt jeg en dejlig, fælles blogven, som også fylder mig med glæde ;o)

  SvarSlet
 6. Åh ja, tiden den holder mig i sin hånd, mens min unddom siver ud mellem fingerene. Sikke en smuk og livsglad datter du har. Man får selv helt lyst til at danse på bordet. Jeg lider at 'Peter Pan-syndrom' og vil helst ikke være voksen (Well, ikke FOR voksen). Facebook er for mig fyldt med både trælse, spændende, sjove mennesker fra både fortid og nutid. Det gælder bare om at regulerer forventingerne til de relationer der opstår. Jeg har en del 'venner' som bare vidste hvem jeg var og ville være 'venner'. Det er ikke fordi de skriver til mig. Så hvad er så formålet med kontakten, spørger jeg så?

  SvarSlet
 7. Jeg har det ligesom, grønlænderne..
  Jeg siger tiden kommer til mig..Og det passer hver dag kommer der ny dejlig ubrugt tid jeg kan bruge...
  Tiden der går forsvinder, og man må løbe efter det..

  SvarSlet
 8. Dejligt Oline at jeg ikke er den eneste der kunne finde på at hoppe op på bordet :)

  De var rigtig gode de tomater Mrs. Cakeaholic,og ja vi skal leve i nuet, vi ved aldrig hvad der kommer

  Hvor skønt at du fandt en blogven på facebook Madame

  Klidmoster jeg som dig også nogle gange undre mig over hvorfor folk de vil være venner på facebook hvis det ikke er for at have noget kontakt. Enten må det være fordi de gerne vil have at det skal se ud som om de har masser af venner, eller også må det være nysgerrighed. :)

  Det var dog et dejligt ordsprog grønlænderne har, jeg elsker ordsprog.

  Kan I alle have en god dag

  SvarSlet