onsdag den 11. februar 2009

Hist hvor Veien slaaer en Bugt...

Ja jeg må indrømme at jeg slet ikke er den store strikkeekspert. Det kan lige blive til et par strømper og så ellers noget der bare går lige op og ned.

Men da jeg så de her huse i en garnbutik så måtte jeg bare eje dem - og jeg tænkte pernille den klarer du da nemt.

Hmm nu har jeg siddet og kigget opskriften og der står altså noget på et meget mærkeligt sprog , der hvor der bliver forklaret hvordan man skal strikke hus og tag sammen.
Oven i det kan jeg se at jeg skal kaste mig ud i dbr, 4ms, maskesting, korssting ,stikkesting og madrassting, tænk sig så meget for et lille hus.

Men den som bærer viljen i sit hjerte skal nok få knækket de koder, så nu vil jeg kaste mig over pindene.

God dag til Jer der kiggede forbi ...

7 kommentarer:

 1. Det kan du sagtens, jeg tror du kan se det,når du når dertil...ellers kommer du til Vissenbjerg, hvor jeg næsten tror at Tina (designeren) vil have en stand ( 13-14-15 marts) og hvis ikke ...så kan jeg give dig et fif... jeg er også tilstede
  :-)..eller du må op til Tante Grøn , hedder den ikke sådan, butikken i Odense?

  SvarSlet
 2. Nøj hvor er de søde!!!

  Jeg strikker desværre ikke,men du får forhåbentlig gode råd fra mange andre :-)

  SvarSlet
 3. Hej Anne, jo det er oppe i Tante Grøn at jeg har købt det :)ellers må jeg da en tur forbi Vissenbjerg Hallerne, det kunne jo være at man skulle alligevel. Når du er så tæt på så tag i Bazaren og også ned og se dit gamle kvarter. Jeg melder mig hvis jeg ikke kan hitte ud af det :)
  Ja Madame jeg kunne heller ikke stå for dem og jeg tror da også at der er mange herude i blogland som kan hjælpe hvis det går helt galt, jeg har jo allerede fået et tilbud fra Anne og det er skønt

  SvarSlet
 4. Ja hvad skete der så lige her... der skulle stå - og det er jo skønt :)

  SvarSlet
 5. Hvor er de bare søde!! Håber du får styr på dem. Måske kan du også finde lidt hjælp her: http://hendesverden.dk/hv-haandarbejdsskole/
  Glæder mig til at se et par huse på din blog når de er færdige :D God arbejdslyst.

  http://www.kenja.dk/wordpress/

  SvarSlet
 6. Tusind tak for tippet Anette. Ja men jeg skal nok vise dem her på bloggen når de engang er færdig - man kan jo gøre meget med billeder :)

  SvarSlet
 7. Ha, hvor jeg kender det. Jeg bliver også ofte fristet i butikken, men når jeg kommer hjem slår talentet ikke til. Men som min mand siger, du får dag noget ud af det garn (det strikkes og trevles op mange gange)
  Men de små huse der ville jeg også falde for. Lad os høre om du knækker koden!

  SvarSlet