tirsdag den 24. februar 2009

Mand mangles ....

Nogle gange står jeg lige der og mangler en mand. Det sket så igen i dag. Jeg havde fået den smarte ide at jeg skulle have sat min videomaskine til. Jeg ser nemlig faktisk aldrig fjernsyn - undtaget nyheder og X-faktor, og så ville det da være så smart lige at optage noget engang imellem.
Fint nok videoen duede så bare ikke. Fejlen blev hurtig fundet jeg havde kørt stikket over ved at køre rundt med fjernsynet hele tiden. Det står på et bord med hjul. Nå men nu er jeg ikke helt lost ud i at lave ting, så skrue skrue - fix fix, ny ledning og stik på dyret.

Succes - den lyste grønt.

Så kom problemet, der er hundrede og sytten ledninger der skal ind, og ud af fjernsynet, ned i dvdmaskinen ind i videoen,op i fjernsynet, frem og tilbage og ligelangt, og det kan jeg bare ikke huske noget om.
Hvad gør man så ? Bærer videoen ind i soveværelset hvor der står et andet fjernsyn, uden så mange ledninger. Forøvrigt total dårlig Feng Shui, som jeg ellers praktisere.
Her kom jeg så langt at jeg kunne afspille en film.
Flot. Jeg kan bare ikke optage og det var ligesom den dybere mening med det hele.
Jeg har givet op !!!

Så er det også lige at jeg mangler en mand til at bære mit skrivebord op fra skuret. Det er tungt, meget tungt, og uhåndterligt. Det skal snoes og løftes op ad trapperne til første. Cecilie og jeg har prøvet - nix det går ikke, og nu har jeg besluttet at jeg SKAL have det malet og have lavet det fineste kontorhjørne... for pokker altså.

Mændene i min omgangskreds har alle noget galt med deres ryg så dem kan jeg ikke lige bruge i den her omgang.

Krisen er nu nået det punkt hvor jeg overvejer at gå ned og stoppe den første og største mand der kommer gående på gaden- så pas på dernede.

Faktisk så kunne jeg også bruge en mand til at nusse mig på ryggen, men det skal nok ikke lige være ham jeg snupper nede på gaden ...

10 kommentarer:

 1. Åh - jeg blev helt nervøs da du skrev om en mand fra gaden, - og så trængte du til at nusses på ryggen, - men så skrev du jo, at det var ikke lige ham fra gaden, du ville bruge, - gudskelov, jeg blev cgu forskrækket. Hi Hi
  Ang. de ting du skal have lavet, findes der ikke i Odense nogle mænd, der faktisk kan alt, (det meste) jeg har læst at det gør der i København, de reklamere vel i en lokalavis eller sådan noget.
  Knus fra
  Vibeke

  SvarSlet
 2. Griner jeg kan da godt forstå at du lige blev nervøs:)jo jeg er da sikker på at der nok skal findes sådan nogle her i Odense,det er bare træls at man ikke kan gøre alt selv. Men nu prøver vi tre piger i morgen med det bord - det skal lykkes. Ellers må vi bestille en mand fra avisen,det er en rigtig god ide. God aften Vibeke

  SvarSlet
 3. Hej Pernille.
  Godt forsøgt ellers.
  Hvis du skal ha' en mand der både kan nusse OG ordne videoen, så ring til Leasy. De siger at Peter ikke går før det virker :-D
  Mvh Malou

  SvarSlet
 4. Hej Klidmoster
  Ham Peter må jeg have fat i ;)i dag kunne jeg ikke komme ind og kommentere på din blog igen, jeg må gøre noget forkert. øv ikke min dag

  SvarSlet
 5. Du skal se dig godt for, inden du vælger en mand - hjemme hos os, er det mig som står for alle ledninger og indstillinger på tv og video o.lign. Selvom det er en handyman jeg har ;)

  SvarSlet
 6. Hm - det er heller ikke lige mig med ledninger og slæben skriveborde. Håber du finder nogen der kan hjælpe dig. Ellers må du stoppe den første og bedste der ser stærk ud :D God aften til dig

  SvarSlet
 7. Åh hvor irriterende. Det må virkelig være frustrerende at have brug for hjælp til det praktiske - uden at kunne få det.
  Jeg glemmer helt i hverdagen at sætte pris på, at jeg nærmest bare skal knipse med fingrene, så har min mand klaret opgaven, inklusive nusseriet :o)
  Jeg håber, du finder din egen handy man snart :o)

  SvarSlet
 8. Åh det var morsomt, Pernille, men jeg kan sagtens sætte mig ind i, at du må have en mand eller to, til at massere din ryg og fixe ledninger. Vibekes forslag med at kigge efter en, der tager ud og sætter tv og video op, den tror jeg på. Hjemme hos os, er det Monsieur, der ordner ledninger, selv om det er mig, der er tekniker ;-)

  SvarSlet
 9. Jeg håber at du for løst dine problemer,men når manden til ryggen skal vælges,vil jeg da godt hjælpe dig, med at kikke ham ud.

  SvarSlet
 10. Det kender jeg godt, det er så irriterende, at man ikke kan selv.
  En annonce i avisen prøvede jeg for nogle år siden. En mindre operation satte midlertidigt stopper for havearbejde.
  Manden kom og gik i gang en meget varm sommerdag. Jeg går til købmanden og får et chok, da jeg kommer tilbage. I stuen sidder havemanden med madpakken. Cowboybukserne har han skiftet ud med shorts og overkroppen er bar.
  Ikke nok med det, men han spurgte om jeg ville smøre ham på ryggen med solcreme. Pling! den hoppede jeg ikke på. Røg op i en spids - over den frækhed og friheden han tog til at indtage frokosten i stuen. Der blev afregnet meget hurtig.
  Haven blev ordnet dagen efter. Jeg ringede til et Hjemmeservicefirma. Ved ikke, om sådanne findes mere.
  god dag

  SvarSlet