tirsdag den 17. februar 2009

Kærlighed...

Jeg har jeg besøg af min yngste niece på knap 9 år. Hun er i sin Diddl perioden - alt med den lille mus er altså bare så sødt. I går fandt vi så den her.

En lille Diddl med en månedssten for april som er hendes fødselsdagsmåned. Bagpå æsken står der hvad den er god for og det viser sig at det er en "ægte" rubin som er kærlighedens farve og som vil give Amalie turbototalt meget energi - (det mangler hun nu ikke.) Den vil også give hende krafter til at vække hendes skjulte talenter. Men vigtigst af alt den vil hjælpe for kærligheden. Da vi stod der i butikken kom det prompte fra hende:

"Moster , jeg kunne nu godt bruge noget af det der kærlighed for det går ikke så godt med drengene nede i klassen - de driller mig og jeg vil hellere have lidt kærlighed"

Selvfølgelig var vi da nødt til at investere 24,95 i kærligheden - rubinen hjalp allerede på vejen hjem - Amalies siddestik forsvandt og hun syntes at hun havde rigig meget energi :) hvilket resulterede i at Moster her måtte spille bondegårdsspil i flere timer :)

Nu er Vi begge to meget spændte på hvordan den vil virke efter vinterferien - pas på drenge !!

Ha en god dag derude..

8 kommentarer:

 1. Haha, ja nu skal drengene til at passe på! Sikke en sød gave du gav din niece - hun er heldig at have en moster, hun kan få lov til at bo hos.
  Det må være dejligt at have en niece - jeg har 'kun' fem nevøer, og en søn, så her er det drengene, der har overtaget :-)

  SvarSlet
 2. Ja de skal tage sig i agt skal de :)ja Madame her i familien har vi "kun" piger så her kunne bruges lidt drenge til at ophæve noget af alt vores lyserøde univers :)

  SvarSlet
 3. Godt hun fik sin sten :-) Og den virker åbenbart på mange planer!
  Det er virkelig gave at få lov til at leve blandt børn :-)

  SvarSlet
 4. Ja det er mægtigt sjovt at have dem til låns et par dage, men jeg tror nu også at både Hunden og jeg er trætte bagefter :):)

  SvarSlet
 5. Jeg håbe for Amalie den virker på drengene,så de vil være lidt sødere ved hende

  SvarSlet
 6. Hvor hyggeligt med besøg af din niece. Jeg elskede at komme på besøg ved min faster da jeg var barn - ja det gør jeg såmænd stadig men nu bliver jeg der ikke i flere dage :D
  Håber da bestemt rubinen hjælper hende efter ferien - det må du lige opdatere os på. Fortsat hyggelig ferie til jer.

  SvarSlet
 7. Drengene nede i Amalies klasse,er meget glade for hende, men i den alder vises det jo mest på den lidt hårhændende måde.Det bliver jo heldigvis anderledes

  SvarSlet
 8. Jeg er helt sikker på at den virker for drengene, jeg skulle hilse her fra første og sige at hendes energi ikke fejler noget, men det er dejligt :) jeg skal nok følge op på hvordan det går hende :) tak for jeres kommentarer alle sammen
  En træt moster :) :)

  SvarSlet