mandag den 2. februar 2009

Award og udfordring

Jeg har fået denne award af Conny, tusind tak.

For ikke at glemme noget har jeg kopieret teksten med :
The Lemonade Award is given by a previos winner to 5 bloggers who have shown great attitudes and/or gratitude this week. It's a great way to show these people that you appriciate them. All you have to do is:
1.Put the logo on your blog or post.
2. Nominate at least 5 blogs and be sure to link your nominees within your post.
3.Let them know that they have received this award by commenting on their blog.
4.Share the Love and link to this post and the person from whom you received your award.

Grunden til at jeg har valgt de her bloggere er, at det faktisk var de første blog jeg begyndte at læse. Det fik sat nogle tanker i gang og jeg tænkte, Pernille du må da lave din egen blog :)
Og så fulgte der også en sjov lille udfordring med: Gå til foto/mapper.Find den 6. mappe og derefter det 6. billede i denne mappe.Sæt billedet på bloggen og skriv noget om dette billede. Inviter 6 nye til at være med på denne udfordring. Link til dem, og lad dem vide at de er udfordret.Udfordrigen er hermed givet videre til de 4 ovennævnte scrappe quinder.
Og nu må jeg gå til bekendelse, jeg kan ikke få det til at virke med at ligge to billeder ind i samme indlæg uden at de ligger sig ved siden af hinanden... og det ser altså ikke fikst ud. Så jeg skriver om mit billede senere på dagen. Jeg har skrevet om hjælp hos min kære Helle, som er min evige hjælper.

2 kommentarer:

  1. Tusind tak for award'en, Pernille - og ikke mindst for de skønne ord der følger med :-)

    SvarSlet
  2. Tusinde tak, Pernille - og tak for de fine ord :-)

    SvarSlet