mandag den 9. februar 2009

Kan ens bolig også få influenza ...


For så er det lige nøjagtigt det der er sket her hos mig. Hold da lige op hvor ser her trist ud- mit hjem er gået i knæene. Blomsterne trænger til en overbrusning, møblerne skal rykkes lidt om, puderne fornyes. Selv vinduerne ser trætte ud udvendigt.

En hurtig fiks makeover ville ikke være af vejen. Forårstingene og alle mine medussaer( som billedet) skal findes frem fra deres skjulesteder, og der skal lige svinges en pensel hist og her. Et par nye planter ville helt sikkert også gøre gavn.

Læste lige en reklame om noget kærlighedsolie man kunne købe og spraye udover sit hjem - det hjalp for alt. Hvis man skulle sælge sit hjem under finanskrisen så skulle man bare piste det her ud over det hele - og vupti så var ens hus solgt i løbet af få dage.

EDC- mæglere skriv til mig så sender jeg et link :)

Nu er det så jeg lige tænker på - hvor meget olie skal der til hjemme hos mig ???

Til trods for at jeg selv er stor tilhænger af Feng Shui, så tror jeg altså lige at der skal lidt mere til denne gang Så der er ikke andet for end at rulle ærmerne op og komme i gang.

Meister Proper - jeg er klar....

10 kommentarer:

 1. Jeg er sikker på det med, at rulle ærmerne er den bedste kur,og måske et par nye blomster,stearinlys med den nye forårsfarve, så er det ved at OK.

  SvarSlet
 2. aj altså det smitter da åbenbart ret meget for mit hjem er da også gået i knæene, præcis som du beskriver :-D Fin blog du har her :-D

  SvarSlet
 3. Ja jeg håber ikke at det spreder sig over det ganske land:) Tusind tak for de pæne ord Lis.
  Du´har ganske ret Conny,blomster hjælper ganske meget.
  God dag til jer alle

  SvarSlet
 4. Jeg kender det så godt, er det mon ikke vinteren og mørket der gør, at vi trænger til lidt tjubang? Min energi plejer at indfinde sig, når man kan mærke solen varme på kroppen - og så får huset en ordentlig overhaling :-)

  SvarSlet
 5. Jeg tror altså også nogle nye friske blomster vil gøre underværker :-) Måske hjælper det at smøge ærmerne op et par timer - men det lyder også som hårdt arbejde med rengøring :D God fornøjelse uanset om du gør rent eller køber blomster :D

  http://www.kenja.dk/wordpress/

  SvarSlet
 6. Kærlighedsolie??? Det lyder interessant!

  SvarSlet
 7. Yeps Camilla det skulle være godt for alt, så hvis du skal bruge noget for at få gang i ham svogeren så siger du bare til :)

  SvarSlet
 8. En støveklud, et penselstrøg og nogle friske blomster kan stensikkert friske huset op.
  -Måske kan blomster alene gøre det :o)
  Og må vi så få at vide, hvor man kan købe det kærlighedsolie :o)

  SvarSlet
 9. Jeg prøver med de friske blomster fru Lipka :) men du skal ikke snydes her kommer linket
  http://www.artofplacement.com/Powerforms/Tips.htm
  Det skulle være rent mirakel :):)

  SvarSlet