onsdag den 25. februar 2009

Lidt til dig ...

Her de sidste par dage har der været utrolig meget omtale af Andrea Elisabet Rudolph - værtinde fra Vild med dans. Hun har lanceret en ny hudserie, markedsført og lanceret på hendes kendthed ligesom de største Hollywood stjerner. Produktet skulle ifølge hende være det rene kræs - 15ml koster ca. 1300 kr - så er det vist også betalt.
Indtil flere danske dermatologer har analyseret produktet - og deres resultat er at det ikke har nogen virkning. Er vi overraskede ?

Men vi skal da forkæle os selv engang imellem, slappe af smøre noget i hovedet og tænde nogle stearinlys.

Her er nogle bud på ansigtsmasker som sikkert kan laves for det beløb - kr. 2,31 - vi ser ud til at få mere om dagen, iføgle Anders Foghs seneste udspil :), hvis man er så heldig at være pensionist er det svimlende beløb 35 kr. om måneden, så her er rigtig lagt op til fest :)

Ansigtsmaske med honning og havsalt:To skefuld kold honning blandes med en teske havsalt. Smøres derefter i ansigtet og på halsen, lad det sidde i 10-15 minutter. Skyl grundigt og din hud vil nu føles blød og behagelig.

Ansigtsmaske med avocado og yoghurt:Mos en avocado, den skal være godt moden (altså blød), og bland den sammen med en lille smule yoghurt naturel. Smør det derefter i ansigtet og lad det sidde i 20 minutter, skyl med varmt vand.

Ansigtsmaske med havregryn, mandelolie, citronsaft og avocado: Bland to spiseskeer fintsmulrede havregryn, to spiseskeer mandelolie, to spiseskeer citronsaft, en halv avocado og lidt vand. Mos det hele godt sammen, smør det i ansigtet og lad det sidde i 15 minutter.

Banan – honning maske: Tør til normal hud typeResultat: Naturlig fugtig hud, forynger huden.½ moden banan 1 tsk. Honning Bland ingredienserne sammen, og anvend som altid.

Yoghurt maske: Tør og følsom hud Resultat: Fugtet teint, og reducerer hævede øjne1/4 kop yoghurt naturel ¼ agurk (skrællet)Blend ingredienserne sammen i en foodprocessor indtil de er nærmest flydende.Smør masken i ansigtet med et stykke vat.

Jordbær maske: Normal til Fedtet hud Resultat: Afbalancerer og opfrisker huden4 - 6 jordbær (friske bær foretrækkes.Brug frosne, hvis det er nødvendigt.) ¼ kop yoghurt naturel bland jordbær og yoghurt i en blender, og påfør ansigtet.

Jeg har tidligere lavet et indlæg med opskrifter på Bodyscrub, så hvis du vil forkæle dig selv så er det bare med at gå i køkkenet og mixe lidt sammen.

Men som Halfdan Rasmussen siger :

Hvis du vil være blid og smuk
så skal du drikke morgendug og spise aftenrøde
og drysse stjerner i dit hår og gnide dine tynde lår med
måneskin og fløde.
Men hvis du vil være vild og varm med hængerøv
og fuld af narrestreger så skal du kigge i et spejl og elske alle dine fejl
og værre som du plejer

Kan du have en god torsdag..

6 kommentarer:

 1. Kære Pernille.
  Det ser interessant ud, de opskrifter du her giver, nogle af dem vil jeg afgjort prøve, for hvad der er sparet, er tjent, og hvis virkningen er iorden, så ser jeg ingen grund til at ofre mere,- men det er min indstilling.
  Jeg ved ikke om Andrea Elisabet Rudolph`s cremer virker, men jeg syntes det er flot, at hun har initativ,- at hun er gået i gang med noget, som hun mener der er et marked for.- Jeg ved ikke, om der er et marked,- jeg bruger cremer, nogle er dyre, dog ikke så dyrt, det holder min økonomi ikke til, men man får jo også gaver en gang imellem, og hvis, - så ville jeg naturligvis sige tak, prøve det - og bedømme produktet ud fra det.
  Knus fra
  Vibeke

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Åh din afslutning med Halfdan Rasmussen er jo til at falde ned af stolen af grin over - og det er også Andreas priser! Men jeg synes, jeg har læst et sted, at hun ønsker varer, der er uden alt muligt møg. Og det vil vi jo gerne ha' ...

  Men jeg vil langt hellere prøve dine spændende opskrifter, Pernille! Bruger du dem selv?

  SvarSlet
 5. Kære Vibeke jeg bruger også selv dyre og billige produkter og jeg vil da give dig ret i at man kan ikke vide om det virker inden at man har prøvet det af. Og selvfølgelig hatten af for dem der tager initativ til noget nyt. God dag til dig

  SvarSlet
 6. Kære Madame, ja jeg bruger dem selv især den med havregryn,avocado, og mandelolie.
  Jeg syntes også at det er godt at man ønsker rene varer. Jeg kan bare ikke forstå at et produkt kan blive så dyrt, det må have noget at gøre med at hun har et navn. Hvis man køber produkter fra Body Shop får man også rene produkter, og de tilmed ikke testet på dyr.
  Kærligst pernille

  SvarSlet