søndag den 15. februar 2009

Søndag...

Åh,sødagen begyndte nu dejligt med de flotteste snefnug dalende ned fra himlen. Det varede kun ganske kort, nu er det hele slud og gråt i gråt.

Bagekonen kom op i mig og jeg fik lavet pølsehorn, boller og brunsvigerboller - nu skal Hugo luftes - kakaoen skal købes - og så slapper vi da ellers bare helt af ,mens fjernsynet kører med alle de genudsendelser som vi ikke fik set i løbet af ugen.

Hvad skal I bedrive sådan en fredfyldt søndag ? ....

14 kommentarer:

 1. Absolut ingenting! Jo dvs søndags-vasketøjet er klaret og gåtur i sneen men ellers står den på læsning og tv i aften. God søndag aften.

  http://www.kenja.dk/wordpress/

  SvarSlet
 2. Sådan skal en dejlig søndag være Anette, vi skal nemlig huske at slappe af :) God søndag aften til dig

  SvarSlet
 3. Åh, det lyder bare hyggeligt, Pernille!
  Vi har lige været på et loppetorv i en stor og sjov forretning fyldt med fristelser. Vi købte dog ikke noget, men det var spændende at kigge - og det var belønningen efter vask og rengøring :-)

  SvarSlet
 4. Jeg glæder mig til at smage lidt hjemmebag i morgen, det ser dejligt ud.

  SvarSlet
 5. Hi Hi jeg har fotograferet masse af sne,bagt roulade og lavet et layout billede.
  Nyd nu dine ferie dage

  SvarSlet
 6. Jeg elsker loppetorve og jeg kan som dig sagtens gå og ose uden at der ryger noget med hjem ;) dejlig belønning når du har været så flittig Madame

  SvarSlet
 7. Jeg skal nok gemme noget til i morgen mor, der er som altid alt for meget :)

  SvarSlet
 8. Hej Conny, ja jeg kan da se at der kommet et nyt billede af dig :)jeg må da lige forbi dig og se dine snebilleder :) god søndag

  SvarSlet
 9. brunsvigerboller...det lyder himmelsk...:-)

  SvarSlet
 10. Ja Anne, jeg tror at brunsviger er noget specielt for Fyn. Da jeg for mange år siden boede i Sønderjylland og ville bestille en brunsvigermand til min datters 1.års fødselsdag, så de helt mærkelige ud :) hjælpen var dog nær, kagen blev bestilt og bragt fra Fyn. I dag tror jeg at brunsviger er mere almendeligt over hele landet :)

  SvarSlet
 11. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 12. Dejlige Søndagssysler :-)
  Nu er det Mandag og hele verden( den del jeg kan se :-) ) er dækket af sne !

  SvarSlet
 13. Her er det også mandag morgen hos mig, od der er bare gråt og absolut intet sne, det ser ud til at Odense går fri for sne denne vinter :) god mandag til dig

  SvarSlet