onsdag den 25. februar 2009

Award...

Jeg har fået en award af Oline. Den er jeg utrolig glad for, og glæden blev ikke mindre da jeg læste begrundelsen. Nu er meningen at jeg skal give den award videre, men jeg kan se at den er blevet givet rigtig meget rundt omkring
Men jeg vil meget gerne give den til :
http://vibekes-mad.blogspot.com/ for en dejlig blog hvor der skrives om hverdagen samtidig med at der gives inspiration til mad.
http://www.kenja.dk/wordpress/ det er skønt at læse Anettes positiv liste, følge med i hverdagen og se nogle skønne billeder af Kenzo
http://marias-sted.blogspot.com/ jeg elsker sproget på den blog, her er også fed boligstil

Om I vil vælge at give den videre er helt op til jer selv.

God onsdag

9 kommentarer:

 1. Gratulere !
  Koselig da!
  Se på mitt innlegg hvordan dagen er her i dag:)
  Sukk!
  Ha en fin dag !

  SvarSlet
 2. Kære Pernille.
  Tillykke med din Award, jeg syntes du har fortjent den,- jeg er også vild med din blog.
  Jeg siger tak for at du kan bruge min blog til noget, ja, - det er jeg stolt af, men en Award jeg skal sende videre, vil sætte mig i en umulig situation, for hvordan i alverden, skal jeg kunne vælge imellem alle disse skønne Bloggere,det kan jeg ikke, så jeg vælger, at jeg ikke sender den videre.
  Kærlig hilsen fra Vibeke

  SvarSlet
 3. Tusind tak Rose Love. jeg har været inde og kigge hos dig, sikker nogle fantastisk snebilleder. Fin dag til deg også.

  Tak for de pæne ord Vibeke og i lige måde. Jeg kan godt forstå at du vælger ikke at sende den videre, det er også meget svært,jeg var selv ved at gøre det samme .
  Kærlig hilsen pernille

  SvarSlet
 4. Tusind tak for de søde ord Pernille og tillykke med din award - den er bestemt fortjent! Jeg er superglad for awarden. Jeg synes det er en dejlig blog du har her og jeg nyder at følge den dagligt med skønne indlæg :-)

  SvarSlet
 5. Hej Anette,jeg er rigtig glad for at du kommer forbi mig dagligt, det er smadder rart når man er ny blogger- du skal også have tak for orderne. God dag

  SvarSlet
 6. Du får kome hit på besøk da!

  SvarSlet
 7. Hej Pernille.

  Tusind tak for den, og tusind tak for de pæne ord :-)
  Jeg kigger rigtig tit herind til dig også,og jeg synes det er herlig læsning og billeder her.
  Din datter er i øvrigt rigtig flot :-)

  Kh Maria.

  SvarSlet
 8. Hej Maria, jeg er rigtig glad for at du kommer forbi mig, og tusind tak for de søde ord om min datter, dem må jeg vise hende.
  Ha en dejlig aften

  SvarSlet