mandag den 16. februar 2009

Morgentv ...

Jeg plejer ikke at se Morgentv, men da jeg har vinterferie så jeg lige et indslag her til morgen. Der havde været en Grammyfest Over there - og en dansk delegation havde deltaget og var nu i godmorgen studiet. Dagens store samtaleemne var Birgitte Nielsen - hende med de lange ben der engang var gift med Sylvester Stallone og vist en seks - syv andre.
Nå men hun havde altså været under kniven og havde faktisk fået lavet en hel ny krop. Åbenbart noget der er blevet betalt af en tysk tv-kanal, og den ruller vist nok over en af de danske kanaler i øjeblikket
Og som Dan Rachlin udtrykte det så var hun altså bare pisse lækker - og hun indtog bare den røde løber - !
Vi skulle vi ikke være morgensure og mene noget andet - sådan var ordene, for det var altså fantastisk.
Men come on - er det bare mig, men jeg syntes altså at det er for meget !!
Nu tror jeg ikke at der findes det reality program at Gitte Nielsen - ja sådan hedder hun nu efter at hun er blevet forvandlet - ikke har deltaget i. Og nu kan man så følge hendes plastik operationer, hold da op.
Tænk sig man kan oven i købe et blad der Plastik - det overgår bare min fantasi, som ellers plejer at være ret god ...
Hvor pokker er vi dog på vej hen ?

Så kunne jeg bedre forholde mig til indslaget der kom bagefter - Hotdogs og pølsevogne !!

Hvad syntes du....

7 kommentarer:

 1. Nu ser jeg aldrig morgentv- et sikkert oldnordisk princip... :-)
  Men det du beskriver er da uhyggeligt!
  Læser lige nu i en bog om Angst og der står bl.a ; " Vores kultur fremhæver værdien af krop og udseende. Vi bliver dagligt eksponeret for menneskelige idealer, som ikke har meget med virkeligheden at gøre, kroppe der er manipulerede eller tilhører underernærede mennesker. Det syglige er blevet et ideal for de sunde og raske !. Du er ikke god nok som du er! "
  Tja - som sagt; jeg synes det er uhyggeligt.

  SvarSlet
 2. Jeg har helt de samme tanker som dig Miri, det er meget uhyggeligt og der er ikke noget at sige til at mange kvinder får et helt forkert forhold til hvordan de ser ud.Vi skal alle samme være så perfekte i krop, bolig, familie og alt hvad vi foretager os. Der er ikke noget at sige til at mange får det så dårligt !

  SvarSlet
 3. Jeg er helt enig med dig - det er rystende! Jeg kommer til at tænke på Nancy Reagans ansigt, som hun dårigt kunne bevæge på grund af alle de plastikoperationer, hun havde fået.
  Tragisk er det, hvis folk tror, de bliver lykkeligere af at ligne en 18-årig hele livet ...
  Det må gælde om at finde ro indeni sig selv, og det er noget ganske andet ;-)

  SvarSlet
 4. Ja Madame der er tragisk. Desværre tror jeg at nogle bliver forskrækkede over at bevæge sig ind i sig selv og finde roen - nogle gange finder man jo også noget andet :)

  SvarSlet
 5. Jeg ser heller ikke morgenTV - og heller ikke imorges, men jeg har da set hende i ugeblade, og kan levende forestille mig hende i levende live på skærmen -uha.
  Jeg synes også det er fuldstændig sygt, at vi skal skære og putte silikone ind her og der - og stramme huden, så smukke kvinder - som jeg ikke synes nødvendigvis behøver at være unge kvinder - ligner en maske...
  Jeg kan kun give jer ret i tankerne om, at alt dette kan give mange kvinder - også unge - et anstrengt forhold til til kroppen.

  SvarSlet
 6. Jeg ved snart ikke hvad jeg skal sige, jeg har aldrig kunnet snubbe den dame og det bliver ikke bede af at læser det du har hørt, hun er simpelthen for meget.Jeg kan også bedere forholde mig til hotdogs og pølsevogne
  Kan du ha en god aften.

  SvarSlet
 7. Hurra, nu ved jeg hvad jeg skal give dig i fødselsdagsgave.Gitte Nielsen, sælger det fedt hun har fået suget ud.Det kan købes på dåse, Tak for kaffe.

  SvarSlet