tirsdag den 3. februar 2009

Havedrømme......

I dag da jeg var ude at handle så jeg at de er begyndt at have frøposer i butikkerne. Jeg er så heldig at selv om jeg bor på 1, midt i centrum ja så har jeg faktisk en have, den er ikke stor - omkring 100 kvm - men hold da op hvor har jeg mange planer for hvad der skal gro i den jord.

Isabella Smith - go home.

Hugo er dog af en anden overbevisning, alle de roser jeg har plantet de sidste to år- de er oppe igen, jeg kan hermed udlede at det ikke bliver i år at jeg kan gå rundt i en flagrende nederdel og noa noa gummistøvler, imens at jeg klipper de yndigste buketter - sådan ser det nemlig ud i alle blade - og det er da helt klart det jeg drømmer om :) - så NOGET må der gøres.

Sidste sommer holdt jeg mig til planter i krukker, dem kan han så også få gravet op, så nu kan jeg ligeså godt få plantet i jorden, og så få styr på den lille cocker.

Hmm måske skulle jeg forbi Helle, hun bor på landet og hendes have er lige så stor som de parker vi har her i byen :) og hun har stauder. I min gamle have, havde jeg masser af stauder derfra, men jeg flyttede for præcis 3 år siden, jorden var kold og frossen på det tidspunkt og det var umuligt at tage noget med.

Billedet her er taget fra mit køkkenvindue, men det snyder faktisk lidt. Det her er naboens have, der hvor den rødhårede bor, min have ligger bagved taget, men den er omtrent samme størrelse . Bare vent til I ser der billeder jeg tager til sommer .... tra la la - drømmen lever.

5 kommentarer:

 1. Vi har alle lov at drømme,men du er viljestærk nok til at dine går i opfyldelse.<3<3<3<3

  SvarSlet
 2. Jeg kan heller ikke lade være med, at drømme om sommerog sol, når jeg ser frøposerne,jeg har set de er fremme,men vi må nok vende lidt endnu Pernille.

  SvarSlet
 3. Tak skal du have schufri3 eller mor :) det med at være viljestærk det har jeg nok ikke fra fremmed..

  Og du har helt ret Conny, vi skal nok vente, men så kan vi købe frøposer imens ., smiler

  SvarSlet
 4. Om røjserne er grønne ell. pinke kan jo være ligemeget. Om det er roser ell. ukrudt kan for den sags skyld også være ligemeget - bare man kan komme ud og føle vinden mod sin kind, solen på sit skind - skal tænke på dig når der skal graves stauder i oktober...

  SvarSlet
 5. Helle du har absolut helt ret, her har der bare været for meget ukrudt :) er glad for at du vil tænke på mig i efteråret..

  SvarSlet