fredag den 13. februar 2009

Så er der vinterferie...


Sidste arbejdsdag før ferien er nu overstået :). Det bliver skønt at få ferie, der er så mange projekter som jeg skal have lavet - dem når jeg ikke rigtig i mine weekender. Et gammelt spisebord skal males, og der skal indrettes et hyggeligt hjørne i spisestuen hvor jeg kan sidde med min computer.
Min yngste niece kommer et par dage så skal der leges, fodres ænder, spilles spil, bages og hvad vi nu finder på - det er skønt at være moster !
Min ryg trænger også til ferie, idag har jeg vraltet rundt, det har ikke være noget kønt syn :)

Aftenen står på lidt lækker mad, afslapning og X-faktor.
God fredag ...

8 kommentarer:

 1. Jeg vil ønske dig en rigtig god ferie ,håber du når nogen af dine projekter og får hygget med din niece en, køn lille pige. Jeg skal også se x-fakter.God weekend til dig

  SvarSlet
 2. Åh hvor er du heldig at have ferie nu, Pernille! Det lyder rigtig hyggeligt, at du skal have besøg af din niece.

  Og god bedring med din ryg. Her står den også på X Faktor om en time ;-)

  SvarSlet
 3. Tusind tak begge to, jeg glæder mig også til at vi skal hygge igennem.Det er lidt sjovt at tænke på at her sidder vi tre i hver sin landsdel og vi skal se X-faktor som sikkert det meste af Danmark gør:)

  SvarSlet
 4. Rigtig god eftersårsferie,glæd dig til Amalie kommer,men husk og have køleskabet fyldt godt op.<3<3

  SvarSlet
 5. Ja hun kan spise enhver ud af huset,jeg har jo også dummet mig lidt da jeg sidste gang bildte hende ind at alle der boede i byen kunne få gratis mad på Mac Donalds, så det kommer til at koste for moster her :) Til I andre blogger vil jeg lige fortælle at min datter på daværende tidspunkt arbejde som Manager hos MD og det betød at vi kunne hente al den mad vi kunne spise - ganske gratis :)

  SvarSlet
 6. Du har ret det er fedt, at være moster. Min lille nevø har været forbi idag, han er 2 år og skulle bare hen til Moster, så hans far måtte køre ham herhen:)
  Jeg bliver både moster og faster i 2009, heldige mig.
  Øv, med din ryg! Jeg håber ferien kan hjælpe på den og give lindring?
  Rigtig god weekend og ferie.

  SvarSlet
 7. Ja Oline du er heldig at du bliver beriget med flere nevøer og niecer, de er så dejlige at have til låns :)Tror helt sikkert at ferien vil hjælpe på hele mit helbred - det er sundt at komme lidt ned i gear. God weekend til dig her fra hjertet af Odense

  SvarSlet
 8. Amalie GLÆDER sig helt vildt!!!

  SvarSlet