onsdag den 5. august 2009

3. gang er lykkens gang....

Nu tror jeg altså at vi snart er på vej til Svendborg - vi har været afsted et par gange, med overbevisning om at havne i Svendborg, det er bare ikke sket endnu, hver gang har der lige været et vejskilt der trak en anden vej.
Men ikke i dag - måske skal vi bare tage den nye motorvej, så vi ikke kommer til at dreje ud af en eller anden lille underlig vej. Picnickurven skal gøres klar - det lyder så fint - men det er det ikke - der er ingen af os der spiser særlig meget så det er kun et par sandwich der ryger ned i kurven og noget drikkelse. Solen skinner skønt her over Odense i dag, så mon ikke den gør det over Svendborg også.

Der skal findes nogle cd´er frem fra skuffen, for dem der ligger i bilen indgår ikke i vores sangrepertoire - nej Kim Larsen han skal med på tur. Der skal synges hele vejen.

Svendborg here we come !

12 kommentarer:

 1. Jamen så håber jeg I denne gang rammer Svendborg. På den anden side, hvis ikke, finder I sikkert noget andet spændende.
  God tur :)

  SvarSlet
 2. Rigtig god tur...hvad enten I når Svendborg eller ej...I får helt sikkert en skøn dag :-)

  SvarSlet
 3. Jeg vil følge jer i mine tanker- to kvinder med vind i håret og sang på læben :-)

  SvarSlet
 4. Hils Svendborg - der er et par gode genbrugser. I det hele taget nogle fede butikker, så pas på!

  SvarSlet
 5. Rigtig god tur til Svendborg. Jeg har været der én uforglemmelig gang: Kulinarisk marked på havnen. Uuuuhm!

  SvarSlet
 6. Uanset hvor i ender, så håber jeg i får en rigtig dejlig tur:)

  SvarSlet
 7. Det lyder så hyggeligt - rigtig god tur, Pernille ;-)

  SvarSlet
 8. Det er godt nok mange år siden, at jeg sidst var i Svendborg. Her fangede jeg min første fladfisk i Svenborg havn og boede på Svendborg Hotel. Det var sige og skrive tilbage i 1971.

  Håber, at I hår en skøn tur ;-)

  SvarSlet
 9. Lyder til,at I har en skøndag foran jer. God tur:)
  Knus

  SvarSlet
 10. Tusind tak skal I have alle sammen, jeg nåede ikke at kommentere inden at jeg tog afsted, men jeg ramte Svendborg, det viser jeg lige nogle billeder af og skriver om vores tur.

  Knus

  SvarSlet
 11. Håber i har haft en skøn dag i Svendborg og rigtig har fået "skrålet" med på Kim Larsen´s sange. Glæder mig til at høre om det. Knus og god aften.

  SvarSlet