lørdag den 1. august 2009

Dasedag....

For snart lang tid siden fik jeg mit første digitale kamera af min datter. Jeg tror ikke at jeg nogensinde har sat mig ind i hvad det kan, der er helt sikkert nogle muligheder i det som jeg slet ikke kender til. Måske skulle noget af lørdagen bruges til at finde hoved og hale i det.

Først vil jeg dog lige gå en tur op i min elskede by, ikke fordi der skal shoppes, der skal bare oses lidt.

Min ryg har sat sig fast, det gør ikke godt, men jeg kender årsagen, en lille krog ved mit skulderblad efter mange års gøren ved computeren er slidt og hopper ud og laver ballade. Der bliver ikke til meget bloggeri i dag, jeg læser med skriver ikke så meget. Min læge er en haj til at sætte den lille dims på plads og det gør han på mandag :)

Hvad skal I lave i dag....

11 kommentarer:

 1. Ja mon ikke der gemmer sig et par muligheder du ikke har opdaget endnu. Jeg skal også lege med kamera i dag og slappe af, gå ture, strikke og læse - så absolut intet :P Rigtig god osetur ;-) Knus

  SvarSlet
 2. Åh, hvor jeg kender det med elektriske dimser som vi kun benytter halvt fordi vi ikke sætter os ordentligt ind i mulighederne!
  Jeg skal holde fødselsdag for yngste. Hele familien kommer til kaffe og aftensmad, så det bliver vist hele dagens program.

  SvarSlet
 3. Avs, dimser og kroge der hopper ud...Godt din læge kan sætte den på plads.
  Jeg kender heller ikke mit kamera- jeg trykke bare..Har aldrig sat mig ind i alt det smarte det kan..Og tror faktisk jeg vælger det fra..Håber du får en god dase dag :-)

  SvarSlet
 4. Hej Pernille. Uha sådan en fastlåst ryg er altså ikke morsom. Pas du nu bare på dig selv og tag den med ro.

  Jeg skal jo så altså være praktiske gris og hjælpe Josefine med at pakke og rydde lidt op. Rasmus låner hendes værelse når hun er væk.

  Men jeg skal også hvile lidt ud efter i går, og selvFØLGELIG strikke/hækle lidt. Jaaajuhuhh

  Varme knus til dig på 1. :-))

  SvarSlet
 5. Anette det var så fint det kamera du havde fået og det var da jeg læste om det jeg kom til at tænke på at jeg faktisk ikke ved hvordan mit virker :)
  Dejlig lørdag til dig
  Knus

  Oline jeg håber at I får en rigtig dejlig fødselsdag, der bliver da nok at se til :)
  Knus

  Miri, jeg har også valgt at vælge det fra indtil nu, og jeg er da heller ikke sikker på at jeg hitter ud af det :)
  Knus

  Henriette det er så dejligt at Josefine er kommet ind på den skole. du må have mange praktiske gøremål lige nu :) men hækling er der jo altid tid til :)
  Knus

  SvarSlet
 6. Jeg har det som dig, når de nødvendigste funktioner på et eller andet nyindkøb elektronik er lært, så tager det årevis før jeg "får tid" til at sætte mig ind i det, der måske gør det hele meget mere interessant.
  Støvsugeren er netop sat på plads og gulvkluden vredet op og hjemmet skinner. Selv om det er hårdt, så er der da noget godt ved alle de gæster vi pt. har, der bliver gjort rent til den store guldmedalje :-)
  På trods af smerter i skulderen så håber jeg, at du må have en rigtig god weekend.

  SvarSlet
 7. Kære Pernille, rigtig god bedring med ryg og skulder!
  Åh ja, det med at læse manualer er også noget, jeg forsøger at undgå, hvis det er muligt - men der er garanteret en masse smarte ting, man burde vide :-)

  En forhåbentlig god lørdag til dig, klem!

  SvarSlet
 8. Lyder som nogle gode planer for en fredelig lørdag... :o)
  Jeg var også oppe i det nærliggende center og ose lidt idag...skønt...og jeg kiggede kun... :o)
  Resten af eftermiddagen skal tilbringes i hyggehjørnet med benene oppe...og en film på dvd'en...energien er ikke til andet.... :o)

  SvarSlet
 9. Av, det lyder ikke så rart med den dims, der hopper ud. Så kan det føles lidt som lang tid til på mandag. Sikkert en god idé med en dasedag og lidt oseri:)
  Her har jeg haft gang i oprydning i fryser, skabe og skuffer ... et kæmpe projekt, som fortsætter de næste dage. Der er også blevet lagt dej til super gode boller og nu ser jeg en dårlig Eddie Murphyfilm ... en overspringshandling inden aftensmaden!
  Ha' en god lørdag aften.
  Knus

  SvarSlet
 10. Hvor det godt din læge kan ordne dimsen..
  Nyd din dase dag, det vare ikke længe før jeg skal have en store dovenlars dag..

  SvarSlet
 11. Anette det er jo dejligt at få ordnet over det hele. Ja jeg ved ikke hvorfor jeg ikke lige har kastet mig over den manual til mit kamera :)

  Knus

  Madame jeg er sikker på at jeg opdager noget som er rigtig smart, det er bare lige det med at komme igang :)
  Klem

  Det lyder dejligt med en dag i dit hyggehjørne Pi, jeg er sikker på at du får lavet et eller andet kreativt mens du ser film.
  Knus

  Hanne det er godt nok noget af en energi du ligger for dagen. Jeg har også været igennem det meste her på 1. mangler kun køkkenskabe, ovn og køleskab, det må vente til næste uge. :)
  Knus

  Mette Lykke det er godt at han kan ordne den, det tager ham ikke mange minutter, men der er lang tid til mandag.:(

  Knus

  SvarSlet