onsdag den 26. august 2009

Jeg er gået barok......

Så kom min lille vase i hus - den er meget anderledes , lavet af Birch Nielsen Collection i ren barok stil, nu skal jeg bare lige finde den rigtige plads til den, det er lidt svært for jeg er igang med den hvide maling, så der er lidt rodet over det hele - sådan er det at have ferie.
Nu skal jeg have sparet op til den her lampe fra Kartell, dem har jeg dælme også kigget på længe, men jeg syntes at den er fed, hvem kunne have troet at man faldt for barokstilen. :)
Cecilie og jeg har været ude og spise her i eftermiddags, så aftensmaden den bliver lige sprunget over i dag, der er ikke mere plads i vores maver.
Kan I have en god aften....

22 kommentarer:

 1. Det er da en sød vase, jeg ville have troet at du syntes den var for nuttet. Lamper er skøn, jeg er også glad for dem vi købte i går.Dem jeg havde har jeg sat til salg på nettet.

  SvarSlet
 2. Pernille... DEN vase må jeg bare eje.

  HVOR HVOR HVOR kan man købe den??? Uh det er lige mig med de farver og blomster.

  Fortæl fortæl :-)


  Knus Henriette

  SvarSlet
 3. Ih, hvor ER den fin, den vase. Er sikker på du finder den perfekte placering til den. Hav en god aften - knus

  SvarSlet
 4. Jeg synes, din vase er utrolig sød - finurlig smuk på den gode måde :-)

  Tillykke med den, jeg tror, du bliver meget glad for den ;O)

  SvarSlet
 5. Hej Mor, det er normalt også en lampe jeg ville syntes var alt for nuttet, men den er så kitch at jeg syntes den er rigtig fin.

  Flot jeg er imponeret over at du kunne finde ud af at sætte dem til salg !

  Knus


  Henriette jeg ved ikek lige hvor du kan få den ovre hos dig, men prøv at søg på nettet på Birch Nielsen Collection, ellers må du komme til Odense, her har vi den :) den fås også i hvid og selv om jeg er til hvidt så skulle det altså være den her med farver :)
  Knus

  Griner Bibo, jeg har da lov at håbe ellers er der sikkert nogle der vil overtage den :)
  Knus

  Madame jeg tror også at jeg bliver glad for den, for jeg har jo overvejet længe, den gør sig godt når lyset kommer på den, og den bliver fremhævet af alt det hvide jeg har her på 1. den behøver ikke engang blomster i, men det skal der jo nok komme :)

  Klem til dig med håb om en dejlig aften.

  SvarSlet
 6. Jeg købte jo samme vase for nogle uger siden - og jeg intet mindre end elsker den.
  Den er nemlig så grim, at den er smuk i mine øjne.
  Tillykke med den - jeg er sikker på du bliver glad for den.

  KH Maria.

  SvarSlet
 7. Den er fantastisk, den vase!... :o)
  Jeg har set den et eller andet sted før...men troede faktisk at det var et arvestykke...så det at man faktisk kan købe den...wauw... :o)
  Og lampen du har kig på, er heller ikke helt ueffig... ;o)
  Knuss

  SvarSlet
 8. Den er sjov :o) Er spændt på at se, hvor du får den placeret.

  SvarSlet
 9. Den er speciel, men jeg tror den vil gøre sig godt hos dig, da du holder dig meget til hvidt, jeg er spændt på, hvor du får den placeret.
  Lampen du har forkølet dig på, er smuk!
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 10. Maria den er nemlig faktisk ret grim, men der hvor jeg købte den sagde hun til mig, du får mig ikke til at sige den er grim, jeg syntes den er smuk :) og det er den også så grim at den er smuk. Jeg så godt at du havde den, og så tænkte jeg, fandme nu skal det være !

  Knus

  Pi Andrea jeg er sikker på at det er hos Frøken Fryd du har set den :) næh næh der er ikke meget arvestykke over den, den er faktisk lidt hot, og kan købes flere steder :) ja den lampe uhmm, det komme lige til at ´vare lidt :)

  Knus

  Vibeke jeg har båret rundt på den her til aften :) ja jeg tror at man skal bo meget hvidt for at have sådan et farveorgie stående :)

  Knus

  SvarSlet
 11. Fed vase, speciel, men fed ;-)

  SvarSlet
 12. Neeeej, hvor er den bare skøn den vase, jeg kan godt forstå at den har stået på programmet længe, waaauw. Hvor er jeg misundelig på dig (altså på den gode måde ☺) over at du har den.
  Knus

  SvarSlet
 13. Spændende og anderledes lampe! Jeg synes faktisk, den er sød, selvom den ikke lige passer ind i vores boligstil :-)

  Jeg tror i øvrigt, at lamper er noget af det, jeg har allersværest ved at købe, og desværre har gemalen det på samme måde :-/

  SvarSlet
 14. Åh ja, hvem ville ikke gerne eje både vase og lampe?
  Måske mit købegen også snart skulle i sving igen.....og ikke kun efter hobby artikler.

  SvarSlet
 15. Tak skal du have Kirsten.
  Knus

  Annette den er lidt sjov, nu håber jeg at den falder til her :)
  Knus

  Piskeris, jeg kan godt forstå hvis den ikke lige passer ind hos jer, den er lidt meget anderledes, den fås også i hvid hvor den er mere neutral. Nu håber jeg at den kommer til at passe ind her, jeg bor jo meget hvidt, og jeg manglede lige en farveklat :)
  Knus

  Karen det er jo også fedt at købe hobbyartikler, men det var ligesom at der skulle ske noget nu hvor vi går ind i efter sommeren, den her bevarer ihvertfald sommeren lidt :)
  Lampen den skal jeg bare have, det er næste projekt :)

  Knus

  SvarSlet
 16. Det er da den sjoveste vase...:-) Den er simpelthen for fed.
  Men klart en, man enten elsker eller hader...jeg gad nu god eje sådan en.
  Er så enig med dig i, at der skal være noget, der bringer smilet frem i indretningen. Og så kan jeg godt lide, at der er noget, der får en til at tænke 'hov - hvad var nu det?'.

  Hav en dejlig dag.

  KH Gittemay

  SvarSlet
 17. Jeg er helt vild med vasen, den er da bar for fin!
  Der behøves jo slet ikke komme blomster i!
  Hvor ville den dog passe fint ind hjmme hos mig, men tror desværre ikke helt Kristian deler samme holdning:)

  SvarSlet
 18. Vi har altså BARE samme smag - det må ligge i generne. DEN vase har jeg også kigget efter, den er så skøn, men jeg overvejer måske endnu længere end dig med at købe?! Tillykke med købet - nu kan jeg næsten ikke holde det ud - vi må ud at shoppe :-)

  SvarSlet
 19. MissMuffin, jeg tror ikke at der er mange mænd der ville elske den, du skal bare forklare ham at du ikke kan leve uden den :)

  Knus

  Ja min kære søster, jeg tror at vi har samme smag, jeg har kigget så længe på den, har købt den oppe i Mageløse, du ved den med det spraglede, de har et par stykker endnu, den kan også fås i stor.

  Vi skal snart ud og shoppe jeg har fundet min sorte sæk klar, og har sagt på arbejdet at jeg lige skal afsted den fredag, du kan tro at jeg er klar. :) her tænker vi ikke så længe :)

  Knus

  SvarSlet
 20. Ja det var også i Mageløse at jeg havde set den. Sammen med en loftlampe jeg bare synes er helt fantastisk, men nu har jeg jo lige en lysekrone jeg skal have hængt op først :-)

  SvarSlet
 21. Hvad pokker bliver det da til derude i Bellinge, nu må du rive min svoger i nakken. Ja jeg er helt med på hvad for en loftslampe du mener, den har jeg også kig på, den ville passe så godt til min gang, men men i disse finanskrisetider, så må jeg lige holde lidt igen ! Men jeg skal sgu nok få den..... griner

  Knus

  SvarSlet
 22. Jeg så denne fine vae i stor i programmet "velkommen hjem" her forleden - den er så kær!
  Jeg vil have sådan en - mon man stadig kan købe dem?
  Søgte på google, og kom frem til din ældre debat her - men kunne ikke finde andet, end en artikel på politiken.

  Hvis du ved om man stadig kan købe den må du meget gerne skrive til min mail: sarah2630@hotmail.com

  DEN ER SÅ SMUK !

  SvarSlet