onsdag den 26. august 2009

Mit købegen....

Hvis jeg tænker nogle år tilbage så syntes at mit købegen var noget større end det er nu. Det er sørme ikke fordi at jeg ikke har lyst til at købe nogle ting, men jeg tænker bare meget over det, nu skal det absolut ikke lyde som om at jeg sparer en hel masse penge sammen for det gør jeg desværre ikke, pengene fosser ud af kassen alligevel, måske er det bare nogle større ting og mere gennemtænkte ting jeg så kaster mig over.

Jeg kan egentlig ikke forstå at det lige er gået den vej, jeg kan spørge mig selv mange gange, "pernille har du nu bruge for den her dims, er du sikker på at det lige er den du gerne vil have", og det har ikke noget med at gøre om dimsen koster 20 eller 300 kr, jeg tænker og tænker, jeg er ved at drive min mor til vanvid når vi er i byen sammen, så køb den dog pernille, der er da ikke så meget at tænke over - hmm, det er der for mig.

Nu kommer jeg så snart til dagens pointe, der er en vase jeg har gået og tænkt over rigtig rigtig rigtig længe - den er faktisk lidt grim, men så grim at den er helt vild lækker og lidt humoristisk, nu kiggede jeg lige på den i går igen, og ja jeg tror faktisk at den skal hjem og bo her hos mig på 1. - det er vigtig for mig at have humor med når jeg indretter mig, det giver lidt mere livsglæde og grin.

Man skal elske sine ting hvad enten at det er en dims til 20 eller 300 kr.

Hvordan er det med dit købegen - tænker du over hvad du køber !

15 kommentarer:

 1. Jeg vil sige det på de måde, at mit købegen fejler ikke det fjerneste, det ville være synd at sige. Så jeg vil sige så køb dog den vase i en fart, tænk hvis den bliver udsolgt. Katastrofe. knus

  SvarSlet
 2. Mit købegen fejler vist desværre heller ikke noget!
  Jeg ville dog gerne være bedre til, at styre det og kun købe det jeg har brug for! Men der er et stykke vej endnu før jeg kan sige, at det er sådan det fungerer. Ofte er det til pigerne eller hundene der købes ind og vist for sjældent til mig selv!

  SvarSlet
 3. Det er sjovt, Pernille, for jeg har det lige som dig - at med tiden tænker jeg mere over, hvad jeg køber. Måske er det også et pladsspørgsmål? Eller er man mon blevet mere bevidst? I hvert fald er det som om, at oplevelser for mig har fået en højere prioritet end ting :-)
  Varme klem til dig!

  SvarSlet
 4. Har det som dig, køber ikke bare i "blinde" men skal som regel overveje lidt. Hvis noget så i mellemtiden bliver udsolgt, så var det nok ikke meningen, at jeg skulle have det.

  Nogle gange er jeg så tøvende, at gemalen træder ind og siger "Nu køber du den altså" :o)

  SvarSlet
 5. Med dit gode købegen, var det helt godt holdt igen forleden i Stof og Stil. Det er også meget bedre at have råd til at komme lidt oftere ud på indkøb.
  Varerne kan jo også fås gennem hele sæsonen....detprøver vi da i hvert fald at sørge for.

  Glæder mig til at se hvad det skal blive til.

  Karen

  SvarSlet
 6. Nej mor dit gen fejler ikke spor... griner, det har jeg ikke fået med i min arv :) ja jeg nævner ikke noget om hvad du købte i går :9

  Knus

  Oline jeg kender godt det med at købe til den lille hund og datteren, det er nok også mere mig selv jeg er næring over for :) eller tænker mere over!

  Jeg tror det er som du skriver Madame, en bevidsthed, jeg er meget glad når jeg køber noget jeg har kigget på længe !
  klem

  Fru E, der sker også bare rigtige mange dumme køb ved at købe i blinde, jeg har dog fået min vase i dag, jeg viser den senere. :)
  Knus

  SvarSlet
 7. Åh Karen, i havde så mange lækre ting i Stof og Stil og man kunne let fristes til at købe det hele, men jeg har ikke syet i mange år, og nu har jeg det sådan at der skal laves noget af det jeg køber inden at jeg kaster mig over noget nyt stof, det var nogle meget inspirerende kataloger jeg fik med hjem :)

  Knus

  SvarSlet
 8. Pernille, jeg tilslutter mig hvad du og flere andre har skrevet.
  Jeg ved ikke om det skyldes alder, plads eller det faktum, at man måske bliver lidt mere bevist med tiden, men mit købegen som tidligere var MEGET stort, det er også blevet temmelig indskrænket.
  Men det er jo lidt svært med den vase, nu når du har kigget på den meget, meget længe.....glæder mig til at læse om den skal bo på 1. i fremtiden ☺

  SvarSlet
 9. Annette den er flyttet ind.... griner.
  Det må være noget med alderen Annette, at man tænker lidt mere over hvad man vil have - det kaldes bevidst boligindretning :);O)

  Knus

  SvarSlet
 10. Hvis jeg havde plads nok - nåh ja og penge nok :P - købe jeg købe og købe og købe. Men det har jeg så ikke lige så jeg har lært at styre mig. Ja jeg tænker mere over om jeg virkelig har brug for den ting inden jeg køber den. Kedeligt - men sandt :P Knus

  SvarSlet
 11. Anette, jeg har heller ikke penge og plads nok, det er måske derfor at jeg mere tænker over hvad jeg køber, man vil gerne have at det man har så er det helt rigtige :)

  Knus

  SvarSlet
 12. Jeg er gået fra at købe som kompensation over til, at købe af lyst og egen fri vilje. Jeg har altid overvejet mine indkøb, men i dag tænker jeg nok mere 'fornuftigt'.

  SvarSlet
 13. Sifka du kan lige tro at jeg er med på hvad du mener ! Det er også bedre at købe af egen vilje :)

  Knus

  SvarSlet
 14. Jeg har et ret fint købegen, men desværre har jeg ikke pengene til det, jeg rigtig gerne vil købe. Jeg er en "fattig-røv" i ordets bogstaveligste forstand... har jo taget en ny uddannelse som voksen, så har lån (adr!) men sådan måtte det være, hvis jeg skulle læse... ;-)
  Så desværre må jeg meget ofte styre mit ret udviklede gen ;-))

  SvarSlet
 15. Kirsten, du er ikke den eneste fattigrøv her i blogland, jeg er en af dem :)

  Knus

  SvarSlet