fredag den 28. august 2009

God energi....

Jeg har ikke så mange blomster i min have, men heldigvis så findes der jo butikker :) Normalt plejer jeg at købe et bundt blomster på mit arbejde om fredagen, men da jeg jo har ferie, fandt jeg et dusk i Brugsen til 25 kr, splittet ad og fordelt i nogle små vaser, står de nu pynter som på billederne, blomster giver en dejlig livsgivende energi, og som sagt behøver det ikke at være dyrt.
Det er ret smart at have mange små vaser, så skal der ikke så meget til - tit piller jeg også alle hovederne af og putter dem i et stort fad med vand

Inden regnen ramte Odense havde jeg lige fået pudset vinduer, hmm jeg ved nu ikke om min kinesiske lampe skal hænge her, det er en af de ting jeg bærer rundt på for at finde det rigtige sted. Midt i al min aktivitet ringede Eneste barnet og inviterede sin mor på cafe . Nu er vi lige kommet hjem med proppede maver. Vi var dog nødt til at handle på vejen hjem - hele aftenen i går drømte vi om is med flødeskum, det skal lige siges at det er ikke noget vi får særlig tit, men nu er det i hus hvis trangen den dukker op igen i aften.

Nu tror jeg at vi alle sammen lige vil tage en morfar....

9 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud med alle de små vaser med et par duske i. Energi og nydelse giver det, der skal såmænd ikke så meget til.
  Jeg er også helt ekset med små vaser - især glasvaser.
  Regner er lige kommet til Sydsjælland, så dropper vinduspudsning
  Kan du ha´en god weekend
  Knus

  SvarSlet
 2. Jeg kan så godt lide at I to tilbringer så meget tid sammen. Det kommer nok ikke til at ske for mig og Josefine. Dertil er vi alt for forskellige i vores interesser. OG vi ligner hinanden alt for meget i temprement... :-)

  Jge er dybt imponeret over din energi og flytten rundt. Det er sjovt at få lov til at følge med i.

  Knus og herlig weekend til jer to der i Odense. :-)))

  SvarSlet
 3. jeg var ikke klar ver at du havde fået en kinesisk lampe, til lykke med den. Det er altid dejligt at have noget at rende rundt med. Is med flødeskum, det fåes bare ikke bedre. knus

  SvarSlet
 4. Ja Manna regnen er forsvundet herfra så nu er det nok dig der har glæde af den. Nej der skal såmænd ikke så meget til :)

  Knus

  Henriette vi har altid tilbragt ufattelig meget tid sammen, det er dejligt når jeg kun har det ene barn. Vi ligner også hinanden maget også i temperament, jeg kan godt se hvor Cecilie har hendes fra. Men vent nu og se når Josefine bliver lidt ældre, så kommer det nok.
  Knus til jer også,.


  Mor du var altså med da jeg købte den lampe, det er flere måneder siden og jeg tror jeg gav 30 kr oppe i Baehne,,,, griner, den har faktisk hængt i soveværelset men der hænger min dims med krystaller som jeg flyttede fra stuen da jeg fik lysekronen op :)

  God dag til jer i Bellinge

  SvarSlet
 5. Ja, men det er jo ikke nemt at huske, når ens barn køber så meget. Vel

  SvarSlet
 6. Jeg elsker blomster - gerne flere buketter af gangen. Jeg gi´r som regel ikke mere for mine buketter - de kan sagtens være flotte selvom de ikke koster mere.

  Skønt at blive inviteret på cafe af din datter. Dejligt at høre i har det så godt sammen. Rigtig god week-end til jer. Knus

  SvarSlet
 7. Ja Anette det er ikke lige prisen der er afgørende for det, og jeg har lagt mærke til at du altid har mange blomster :)

  Ja vi har det godt mit Eneste barn og jeg :)
  Knus og dejlig fredag.


  Griner Mor jeg køber ikke så meget :)
  Kan I have en hyggelig fredag aften.
  Knus

  SvarSlet
 8. Det er så smukt, som du sætter blomsterne i de små vaser! Det har jeg aldrig tænkt på - men det er en supergod ide! Og din kinesiske lampe er bare så fin og yndefuld ;o)

  Rigtig god fredag aften til dig, klem!

  SvarSlet
 9. Madame der skal ikke så meget til, og jeg er super glad for mine små vaser - dem må du kunne finde på alle dine lopis :)

  Knus

  SvarSlet