torsdag den 20. august 2009

Frem med madkassen.....

I rigtig mange år været fri for at spekulere på madpakker, jeg har valgt den lette løsning og købt mig fra det i vores kantine. Nu skal det være slut, madkassen skal frem igen - kvaliteten i vores kantine er ganske enkelt blevet for ringe. Maden er for gammeldags og alt for mange ting bliver tilberedt i friture - salatbaren er okay, men efter 5 år så kender man den.
Jeg har været på opskriftejagt for et er sikkert - jeg kører død i rugbrød .
Det her er så blot en af de aftaler jeg har lavet med mig selv, der er et par stykker mere, men hvor er det bare svært at holde aftaler især med sig selv - jeg syntes at jeg har været bedre til det før hen. Nu har jeg skrevet aftalerne op på min dør, så jeg ikke kan udgå at se dem, det kan være at det hjælper !
Hvordan har du det med at lave aftaler med dig selv ........ Kan du holde dem?
I aften er det Thomas Helmig aften - jeg glæder mig - vejret er med os !

10 kommentarer:

 1. Jeg er rigtig dårlig til dem ;-) kan altid finde undskyldninger for ikke at overholde dem :-)
  Ha en god dag og pøj pøj. Min kantine har oppet sig på salatfronten, så jeg nyder min salat hver dag :-)

  SvarSlet
 2. God fornøjelse i aften, Pernille!

  Jeg har også madpakke med hver dag, mange så ting som frugt, gulerod, nødder og nogle klapsammenmadder :-)

  Klem ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg har som regel madpakke med, men engang imellem har jeg ikke lige lyst til nget af det derhjemme og så bliver det i kantinen..

  Jeg har som regel rester fra aftensmaden med sammen med salat, en grovbolle med lækkert pålæg, wraps, pølsehorn eller varm suppe.
  Frugt, gulerødder, rosiner, mandler og engang imellem en kiks med ost gør det lidt mere spændende.

  SvarSlet
 4. Aftaler med mig selv, holder ikke altid, langtfra!
  Det mest åndsvage er, at man bliver så vred på sig selv, og det får man det ikke ligefrem bedre af.
  Jeg tror man skal lade være med at stille for store forventninger til sig selv, men madpakke, syntes jeg, er til at overholde. - Jeg har det sådan at brød er ikke noget man køber, det er noget man bager, det er en af mine aftaler med mig selv.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 5. Jeg laver MANGE aftaler med mig selv :-)
  Nok FOR mange..
  Di ide med at skrive dem op er god, det forenkler dem, synliggøre dem og man skal vælge sin mål med omhu :-)
  Rigtig god aften !

  SvarSlet
 6. Jeg tror osse det er fint at skrive dem op, man bliver jo lidt halvflov, når...
  Jeg hader madpakker, men bliver/blev alligevel misundelig, når kollega preben hev 6 halve frem med mors fint arrangerede smørrebrød, ofte når jeg har været på kursus på fx Lærerhøjskole eller Universitet, har jeg i den grad nydt at kunne gå i en kantine og købe noget - der har altid (de steder) været noget med grønsager og salat osv - i perioder har jeg allieret mig med kolleger, og vi har skiftedes til at medbringe sundt og spændende til fx 4 - det var faktisk rigtig godt og spændende.

  SvarSlet
 7. jeg tror, jeg sagde "spændende " et par gange for meget...nu hvor jeg ikke er på arb.markedet, spiser jeg sjældent særlig meget til frokost..

  SvarSlet
 8. Jeg forstår godt at du er kørt træt i kantine mad, hernede proppes alt (i hvert fald så godt som) i frituren og som en sidebemærkning kan jeg fortælle dig, at alle hjem med respekt for sig selv har egen fritureapparat!
  Det der med at lave aftaler med mig selv, det er jeg rigtig god til, men at holde dem, det er straks en helt anden sag.....

  SvarSlet
 9. Det plejer faktisk at gå rimelig godt med at holde aftaler med mig selv - især hvis jeg har opsat det som nytårsforsæt, for jeg hader at tabe til mig selv :-)

  Jeg plejer i øvrigt også at have madpakke med på arbejdet. Vi har ingen kantine, og det passer mig såmænd fint, for så kan jeg udnytte resterne fra aftensmaden dagen før, have en gulerodsdag, hvis jeg synes, jeg har spist for mange kalorier gennem længere tid og undgå fristende kager fra buffetbordet.

  Nåja, og så er jeg faktisk god til at lave en madpakke, som jeg selv er tilfreds med, og det er jo det vigtigste :-)

  SvarSlet
 10. Lene det lyder dejlig at jeres kantine har en god salatbar !

  tak skal du have Madame, ja jeg må også se at komme ind i rytmen.

  MissMuffin det er så let det med kantinen, ;) jeg håber at jeg kan holde det

  Vibeke det gælder nok om som du siger ikke at stille for store forventninger til sig selv. Her bager vi også alt vort brød :)

  Miri det virker ihvertfald for mig når de er skrevet ned !

  Lavendel det sjove er når jeg er hjemme så spiser jeg heller aldrig frokost, jeg burde have nemt ved kun lige at skulle have lidt for mit blodsukker !

  Annette, det må jeg sige det med fritureapparatet, sådan et ejer jeg ikke og det kommer aldrig ind, for jeg er bange for at det ville friste til at man brugte det for meget !

  Piskeris det er godt at du er tilfreds med din madpakke, det håber jeg også at jeg bliver med min og at jeg ikke kører sur i det !

  Knus alle sammen

  SvarSlet