mandag den 24. august 2009

En kan jo styre sig....

Jeg var i Stof og Stil og jeg må sige, det gik ret godt med hensyn til at begrænse sig. Stoffet med den orange fugle, skal bruges til en pude til min Eames Gyngestol, det andet stof bliver måske en del af en taske. Yo - yo makeren kom med ned i kurven, nu tror jeg der skal laves små blomster . Garnet med pom pom fandt jeg hos Netto. De havde faktisk ret meget spændende garn på bud.
Mønstret til de hæklede ting blev købt og dermed var det slut for denne gang. Og hvorfor er det lige at Pernille var så god til at holde igen - jo hun havde da lige fået en mail fra sin søster i morges, der lige ville fortælle at der er lagersalg hos Rice den 4 og 5 september - og her kan hun jo ikke styre sig :) - ja alt har en årsag !


Denne her yndighed blev købt for en flad 10èr,da Mette og jeg var på vores endelig lykkes det at komme til Svendborgtur .
Køn det er den absolut ikke det er det rene kitch, men jeg skulle have et minde fra vores tur, så den her blev købt i Genbrugen. Nu ser den ikke sådan ud mere - det er farligt at have en spraydåse i huset :)

Det er helt sikkert der er ikke andre der har sådan en !
Nå, men ellers har jeg faktisk lidt småtravlt her på 1., det er ikke sådan at have ferie, jeg er lige ved at bore og hænge op, male et par døre og et bord, jeg har fundet nogle karklude frem, for jeg kom til at læse at Mette Lykke hæklede kanter uden på sådan nogle fra Netto, det skal jeg da lige prøve også, jeg tror at Mette laver et indlæg om det på et senere tidspunkt, ellers kan du se hendes forklaring til mig, under kommentarer i det tidligere indlæg i dag.
Kan I have en rigtig dejlig aften.....

14 kommentarer:

 1. Uha, jeg får da helt stres af at læse med herinde ved dig:)
  Jeg er vild med stoffet med fuglene på, det er bar så lækkert!

  SvarSlet
 2. Griner det er kun fordi at jeg har ferie MissMuffin, ellers nåede jeg heller ikke så meget - jeg skulle bare lige igang i dag, ellers var jeg bange for at mine projekter ikke blev til noget :)

  Knus

  SvarSlet
 3. Hold da op hvor du har næret dig :-)
  Skønt med ferie , sikke meget du har gang i :-)

  SvarSlet
 4. Jeg vil gerne skrive under på, at det er en kunst at kunne styre sig i Stof & Stil! Jeg har overvejet lidt, om jeg skal forkæle mig selv med at tage derud i oktober eller november, men det skal være under forudsætning af, at jeg har fået lidt mere stof fra lageret ;-)

  Stoffet med fuglene er rigtig flot! Glæder mig til at se, hvordan resultatet bliver :-)

  SvarSlet
 5. Kære Pernille
  Jeg tabte sgu helt pusten, da jeg læste om alle dine gøremål, du milde, sikken en ernergi du ligger for dagen.
  Dit fuglestof ser dejligt ud!
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 6. Hej Pernille!
  Det lyder som om du har hygget dig.
  Skøn pink kronhjort.

  SvarSlet
 7. Den er i hvert fald en éner, den der pink'e ting :o)

  Hvis jeg kunne hækle ville jeg nok kaste mig over julepynten. De er bare skønne.

  SvarSlet
 8. IHHHHHHHHHHHHHHH, hvor jeg glæder mig til at se puderne. Nu fortryder jeg, at der blev handlet for lidt i Stof og Stil i tirsdag.
  God aften til dig

  SvarSlet
 9. Det er da utroligt som du mestrer begrænsningens svære kunst (i hvert fald i dag).
  Jeg er lidt misundelig på jer der er i stand til at besøge Stof og Stil, for der er langt imellem garn- og stofbutikkerne hernede, men det er måske også meget godt ☺

  SvarSlet
 10. Py-ha...pas nu på at du ikke får stress her i din ferie... :o)
  Og så er du bare så møg heldig at bo så tæt på en Stof og Stil... Jeg er nemlig også faldet for det fine stof med de små fugle...og det med de store fugle...fik kataloget derfra i lørdags. :o)
  Og hvor blev den yndighed da bare pretty in pink... :o)
  Knuss

  SvarSlet
 11. Har godt set fugle stoffet i deres katalog - som vi får på skolen... er lidt vild med det. Især de puder det i kataloget er opsyet i... rigtig søde.

  Viste lige yngste dit "pinke-projekt"... hun elsker sort og pink, Feeeedt sagde hun bare ;-)) helt vild sjove idéer du får, og har ;-)

  Husk nu også, at nyde din ferie...

  SvarSlet
 12. Jeg kan slet ikke stå for dit julepynt - og dit nye stof er bare så smukt!
  Ha' en dejlig tirsdag, varme klem :-)

  SvarSlet
 13. Sikke en energi! Og sikke en rygrad...selv jeg, som IKKE syr, kom på en hård prøve i Stof & Stil. Jeg kom helt derud, hvor jeg o v e r v e j e d e at købe en symaskine. Og så kommer du derfra med så lidt. Imponerende.
  Og jeg tror bestemt, du har fået skabt et stykke unika med den pink kronhjort :-)))
  Hav en dejlig dag.

  KH Gittemay

  SvarSlet
 14. Miri det er så dejligt med et par dage hvor jeg kan få nået noget !

  Knus

  Piskeris det er svært at styre sig, men med det lagersalg i baghovedet da kunne jeg, Ikea åbner jo også deres mega butik her i november så der er nok at bruge penge på :)
  Knus

  Vibeke jeg er også lige fuld af energi de her dage og så ved jeg at det bare er med at udnytte det, man kan hurtigt miste den igen :)
  Knus

  Tusind tak skal du have Margith.
  Knus

  Fru E, jeg tror heller ikke at der er andre der har sådan en pink tingest, ja den julepynt var da for fed, jeg kan heller ikke hækle, men jeg slår bare op på nettet hvordan jeg skal lave de forskellige masker, så kører det :)
  Knus

  Manna det ender med at du må afsted igen, kan man egentlig ikke handle hos dem over nettet !
  Knus

  Annette jeg er helt sikker på at du sparer penge på den konto, det er jo let at blive fristet.

  Pi du kan bare sige til hvis jeg skal gå ud og købe noget til dig, til du kommer herover, det er ikke noget problem.
  Knus

  Kirsten jeg er også vild med de puder i kataloget. Griner fedt at din datter kunne lide min pinke dims.
  Knus

  SvarSlet