tirsdag den 4. august 2009

Ingen svin her ... tak

Cecilie blev syg i går, det er en almindelig influenza, men hun var lige overbevist om at det selvfølgelig var svineinfluenzaen, mindre kunne da ikke gøre det.

Hun trak sig og gik i eksil i hendes egen lejlighed i kælderen, der var fast rutefart til toilettet, nu er hun vendt "hjem" igen og ligger i min seng, det virker stadig bedst.

Jeg må erkende at mine "Morører" ikke fejler noget, til trods for at der er en lejlighed imellem os, så slog de lige over på autopilot, jeg hørte hver eneste gang hun stod op af sengen for at komme af med det kun skulle. Både mine og hendes vinduer stod åbne, så det har nok været en af årsagerne til at jeg fik det hele med :)

Hugos mave siger også som om der kører racerbiler inde i den, så det kan da godt være at jeg får en hyggelig dag :) jeg tøffer lige forbi dyredoktoren på min gåtur efter Zoolac, det er mælkesyrebakterier, der retter op på det hele....

Det var ellers vores mening at vi skulle have været ud og gå med Vægteren i aften. Hver aften i sommerperioden, er der en gratis tur hvor man kan gå med Vægteren kl. 21.00. Her bliver man guidet gennem H.C. Andersen kvarteret og det er faktisk hyggeligt at høre ham fortælle. Heldigvis går han til den 31. august så der er tid nok.
Har I set at det er lykkes mig at få vinduer i mine huse :) jeg ved ikke om det er rigtig det jeg har gjort, men vinduerne er der. De har været en tur i vaskemaskinen og det blev de altså pænere af, nu kan jeg godt gå i gang med at lave et sæt mere..

Nu må jeg hellere trække i mit Florence Nightingale kostume og så nurse lidt her på første........

Ha en dejlig tirsdag.......

15 kommentarer:

 1. Øv, det var synd, at Cecilie er blevet syg - rigtig god bedring med hende! Og I kan heldigvis nå at gå med på vægterturen senere - det lyder rigtig spændende - jeg mener også, vi har sådan nogle i København.
  Dine små huse er bare så søde!!!

  Ha' en forhåbentlig god dag uden at blive smittet, varme klem!

  SvarSlet
 2. De er da fine, husene. Sådan skal de være. Holder lige en pause i arbejdet, så jeg får en tår vand m.m.
  god bedring med hende

  SvarSlet
 3. Det er jo klart hun tror det ! Vi bliver jo tudet ørene fulde med den grisesyge! Stakkels tøs- god bedring med hende og godt du er omkring hende, det har man brug for , når man er syg.
  Dine huse er noget så nuttede, fuld af beundring er jeg ! Ok , det var en omvendt ordstilling...Lyder som ham den lille grønne fra Starwars :-)

  SvarSlet
 4. God bedring til datteren og krydsede fingre for at du ikke bliver ramt :-)

  Og dine huse er blevet rigtig fine :-)

  SvarSlet
 5. God bedring til din Cecilie, det er altså dejligt at være hjemme og få lidt hjælp når man ikke er frisk. Det er en underlig årstid at få influenza på, gjorde man også det i "gamle dage"?
  De er søde dine små huse, jeg strikkede et kæmpe kæmpe hus for jeg har en kæmpe thekande, men nej... de huse skal være små, kylede strikketøjet ud, noget jeg gør meget meget sjældent.
  God nursedag uden smitte til dig, Pernille.

  SvarSlet
 6. God bedring med datteren - det var da godt, at det 'bare' er alm. influenza.
  Er helt vild med dine huse - de er da skønne!

  KH Gittemay

  SvarSlet
 7. Det er da godt man har en mor på 1 når man er rigtig sølle og skidt,håber Cecilie snar får det bedre. Det lyder interessant med den tur med vægteren rundt i gaderne.Jeg synes dine huse er blevet rigtig flotte.
  Knus til dig og Cecilie

  SvarSlet
 8. Hvor er dine huse søde. Du er bare så super kreativ. Ville ønske at jeg havde lidt af de evner! Men tålmodigheden er ikke rigtigt til det;)
  Øv med sygdom her om sommeren. Jeg håber, at både din datter og Hugo hurtigt bliver friske igen - og at du undgår at blive smittet. Det må være skønt at have sin mor lige ved siden af:)
  Knus

  SvarSlet
 9. Tak skal du have Madame, du burde da med en tur rundt i København hvis i har sådan en.
  Håber også at jeg ikke bliver smittet :)

  Knus

  Lavendel jeg syntes også at de kom til at ligne dem på billedet :) ja uden vand og drikke duer det ikke !
  kNUS

  Ja Miri vi har hørt så meget om den grisesyge der står også i avisen i dag at Odense Universitetshospital har gjort klar !
  Jeg elsker ham den lille grønne fr Starwars:)

  Knus

  Tusind tak skal du have Lene. jeg håber også at jeg ram forbi.
  Knus

  Lotus jeg har set det store Thehus, det ser ellers flot ud, men hold op hvor er det dyrt det kit. 595,- jeg syntes også at det ser svært ud, så jeg bliver bare ved med de små huse :)
  Knus

  Tusind tak skal du have Gittmay, det er meget lette at lave de huse :)
  Knus

  Conny jeg har været med Vægteren for et par år siden og da var det en rigtig dejlig tur, så jeg vil med her i sommer igen :)
  Knus

  Hanne du er da så kreativ med mange andre ting, alt den mad du laver for eksempel, sidder her med opskriften på dine kanelboller som skal afprøves :)

  Knus

  SvarSlet
 10. Rigtig god bedring til alle de syge, det hjælper nok lidt på det hele.når der bliver nusset lidt omkring dem. knus fra Bellinge

  SvarSlet
 11. Gode bedring med både Cecilie og Hugo. Kenzo skal også i gang med zoolac i dag eller senest i morgen. Lige nu faster han et døgn - ved ikke helt hvem det er værst for. Dine huse er blevet fantastisk flotte! Og vinduerne er da rigtig fine! Knus og god dag til dig.

  SvarSlet
 12. Hej Mor, ja det hjælper altid lidt, hun er heldigvis holdt op med at kaste op, og Hugo ser også ud til at have det fint.
  Knus

  Jamen stakkels Kenzo(eller hans mor), Zoolac det er rigtig godt, jeg har kun haft prøvet det en gang og der var det effektivt, Hugo er helt vild med det. Jeg skal lige om og have købt en ny tube.
  Hvorfor skal han faste Anette ?
  Knus

  SvarSlet
 13. Ja zoolac er godt og effektivt. Nogle gange er det nok at de faster et døgn (men de må heller ikke faste mere end det) Og ellers vil jeg tro det er for at få alle bakterierne ud. Han må få lidt skånekost i aften og ellers står den på skånekost resten af ugen. Tror han spiste et kødben for hurtigt i søndags :-( Øv øv Hvis du sørger godt for dine to patienter i dag så er de sikkert snart på toppen igen begge to. Knus og god aften.

  SvarSlet
 14. Min PC er lidt underlig i øjeblikket... så jeg kan kun læse tekst rundt omkring, desværre ikke se billeder hverken her eller der ;-)

  Men rigtig god bedring til Cecilie... jeg har faktisk tænkt lidt på, at når vi starter ud igen med alle ungerne på skolen, bh.kl. til og med 2. klasse nede i vores klynge, at vi måske kan rende ind i influenza... nu må vi se... håber hun snart får det bedre... og god tur rundt i det fynske igen i morgen... :-)

  SvarSlet
 15. Åh Anette jeg har også prøvet det med kødben, men godt at Zoolac er opfundet det er altså effektivt :)
  God bedring med Kenzo
  Knus

  Kirsten det er da noget skidt med din pc har du prøvet at skrifte browser , det gjorde jeg og så virkede det igen :)
  Knus

  SvarSlet