søndag den 23. august 2009

Så fandt jeg ham...

Jeg har længe været på jagt efter en figur, jeg vidste lige præcis hvordan at jeg ville have at den skulle se ud, og i går da jeg gik forbi en butik sad han lige der og kiggede på mig, i den rigtige farve og størrelse.

Så søndagen skal blandt andet bruges på at få skabt en plads til ham, det bliver nok på det lille hvide bord, hvor det her billede er taget, men der skal rykkes noget rundt på dimserne inden at det bliver helt rigtigt !

Solen vælter ind af vinduerne her på 1., Hugo og jeg skal ud på en lang , måske skulle jeg også forbarme mig over trapperne på gangen, vores opgang er stadig ved at blive sat i stand, jeg ved ikke lige hvor de har sendt den maler hen, det er rigtig længe siden at han har været her, så indtil nu er det kun væggene der har fået en tur, alt træværk mangler stadig, det er lidt træls.

Har du nogle spændende planer for denne søndag ? ....

10 kommentarer:

 1. Hvor ER han super fin!

  Jamen, mine søndagsplaner er ganske få. LIdt tøjvask og anden husting, og så hvis vejret er til det skal terrassen plejes. Hav en skøn søndag. ;)

  Kram

  SvarSlet
 2. Inen spændende planer her- prøvede at lokke en med bil til at køre til havet, men det lykkedes ikke :-)
  Din lille figur er så min og udstråler en ro.

  SvarSlet
 3. Han er flot. Ro og harmoni var min første tanke.

  Hvor ligger alle de her skønne butikker i Odense? Jeg kender kun de 2 hovedgader.

  SvarSlet
 4. Ja jeg syntes også han er lækker ! jeg skal vist også en tur i haven !

  Knus

  Miri, jeg kan ikke lade være at smile for jeg har også prøvet at få kørelejlighed til vandet i dag, det kunne jeg heller ikke - øv for os.
  Knus

  Fru E, jeg syntes også at han er ro og harmoni, jeg indretter mig jo lidt efter feng shui så jeg manglede ham bare til et hjørne hvor der var noget forkert.
  Uha det er svært at forklare hvor de ligger, men man skal væk fra hovedgaderne og ned af de små sidegader, her ligger der mange gode ;)
  Knus

  SvarSlet
 5. Ingen planer om at ændre på historiens gang herfra :-))). Det er vist mest noget med benene op, frem med noget garn og så bare nyde, at det er søndag.
  Sikke en fin Buddha-figur, du har fået fat i.

  God søndag til dig.

  KH Gittemay

  SvarSlet
 6. Hvis du kunne være friks på en "se-Odense-tur" en dag må du godt sige til :)

  SvarSlet
 7. Gittemay det lyder rigtig hyggeligt det med at finde noget garn frem og lade dagen komme ;)
  Knus


  Fru E du kan da lige tro at jeg gerne viser Odense frem, vi må da lige finde en dag hvor du kan komme til staden :)

  Knus

  SvarSlet
 8. Hvor er han flot! DU må have rykket rundt på "dimserne" :P Ingen spændende planer her - jeg har haft spænding nok for denne uge! Knus og god søndag.

  SvarSlet
 9. Hvor er han fin! Den er meget beroligende.
  Vi skal bare slappe af i dag - vi var til vejfest i går, så vi er lidt matte i sokkerne. vasketøjet kan jeg dog vist godt lige overkomme ;-)

  SvarSlet
 10. Anette jeg bliver nødt til at rykke rundt på de dimser, lige nu er jeg ved at male et spejl, jeg fandt nede i mit skur, det skal hænge over ham :) ja det tager om sig.... griner
  Knus

  Puha ja sådan nogle vejfester kan godt være hårde at komme igennem - bagefter, du må hele tage en slapper i dag på sofaen !
  Knus

  SvarSlet