søndag den 30. august 2009

Det er ikke det vilde....

Måske kommer noget af søndagen til at foregå her i sofaen :) Der skal slappes af inden at en ny arbejdsuge begynder.
Ovnen skal igang, så der kan blive bagt minirugbrød til næste uges madpakker, vaskemaskinen skal i arbejde...... altså en ganske almindelig søndag ,uden de store planer, kun de gænse huslige sysler.

Har du store planer for din søndag ? .....

11 kommentarer:

 1. Kirke kl. 14 til konfirmationsindskrivning, det er nok dagens højdepunkt. Vi er lidt matte efter en weekend med gæster fra fredag til i eftermiddag, så jeg tror, at min søndag aften kommer til at foregå på sofaen.

  De ser lækre ud de der rugbrød, har du en opskrift?

  Rigtig god søndag :-)

  SvarSlet
 2. Hugo er da ihvertfald klar til at slappe af kan jeg se :P

  Vi skal vaske lidt tøj, støvsuge kufferter og finde lidt småting til dem - noget af det tøj jeg ikke gider vaske igen inden rejsen tager jeg fra en uges tid inden vi rejser. Uha jeg glæder mig... Håber I får en dejlig søndag. Knus

  SvarSlet
 3. Igår gik jeg jo nærmest i stå efter 2 tøjvaske. Så idag kommer traveskoene på og planen er at jeg skal havne ved kunstmuseet. Sidste dag for Wilhelm Freddie udstilling. Men ellers så er det bare en ganske almindelig afslapnings-søndag inden en laaaaaang uge. God søndag - knus

  SvarSlet
 4. Vasketøjet står også for tur her...og lidt blogskrivning senere... lidt syning af gardiner til min mors køkken...og hvad der nu ellers lige falder for... :o)
  God søndag... :o)
  Knuss

  SvarSlet
 5. Vasketøj - åbenbart som resten af DK... ;-)

  Får besøg af en "muse-fanger" i eftermiddag, håber godt nok, at han fanger den, er ved at være PÆNT træt af, at den ikke er gået i fælderne endnu. Har det så dårligt over, at bo sammen med en mus (sagde by-pigen så) ;-))

  SvarSlet
 6. Det lyder hyggeligt, Pernille, stile søndag kan være befriende ind imellem.
  Jeg har været på loppemarked og har købt lidt nyt tøj i dejligt vejr - og gået en tur i skoven :-)

  Varme klem og god søndag til dig!

  SvarSlet
 7. Haha, Emma ser lige så forsovet ud som Hugo:)
  Vi har allerede både været i Bilka og gravet lidt i kolonihaven. Nu er Kristian smuttet til fodbold, så jeg vil smække benene op i sofaen og læse lidt, imellem at vaskemaskinen passes..

  SvarSlet
 8. Her har den også stået på vasketøj - i den store stil - anledeningen er en nyindkøbt tørretumbler, den gamle var gået i stykker og vi kunne ikke lave den.
  Ellers madlavning med mit ene bonusbarn, hvilket er super hyggeligt. Dejligt hun gider :-)
  Det ser super lækkert ud dit rugbrød!!!! En opskrift ville ikke være af vejen ;-)

  SvarSlet
 9. Mmm, de ser gode ud, de små rugbrød :-)

  Dagen havde en stille start ovenpå festivitas i går, derefter blev det til en hurtig indkøbstur, inden vi susede ud på en eng og hjalp med at rydde op efter det rollespilsarrangement, jeg har været til de seneste par dage. Nu står den på oprydning, kagebagning og blogindlæg denne aften :-)

  SvarSlet
 10. Det lyder som om at i alle har haft en søndag med de vanlige gøremål :) og dem kan vi jo ikke komme udenom

  Syning, bagning , mussejagt :)og udstillinger har der også været tid til for nogle af jer. Hmm jeg tror at vi alle kan blive enige om at sådan en weekend går utroligt hurtigt !

  Fru E jeg skal nok komme tilbage med en opskrift på de rugbrød, de er gannske gode :)

  Knus til jer alle sammen !

  SvarSlet
 11. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet