torsdag den 6. august 2009

Nogle gange må jeg søge tilbage.....

Der er indtruffet et fænomen her hos mig som ofte sker når jeg har været hjemme længere tid.

Jeg ved ikke om det er fordi at jeg så opholder mig mere i mit hjem end normalt, jeg tror det egentlig ikke. Måske er det fordi at jeg går og bearbejder nogle ting i mit hoved og får ryddet op på min den 1. . Når dette så er sket - ja så skal der også ske noget her på 1. - jeg skal tilbage til udgangspunket, hvor næsten er alt er hvidt
- jeg kan ikke gøre for det, men jeg elsker hvidt, og stod det til mig blev alle mine gulve malet hvide - skide upraktisk og enormt pænt.

Når det er gjort kan jeg bygge på igen - det er vist et lidt mærkeligt indlæg det her, men det er jo også svært at forklare hvordan man hænger sammen.
Det her billede, af temmelig dårlig kvalitet er taget for 2 år siden, da jeg havde soveværelse i min spisestue, ja sådan ser her slet ikke ud mere, og det skal der heller ikke :) På væggen stod der "Mit hjem er hvor mit hjerte er " og sådan er jeg - mit hjem og mit hjerte hænger sammen.

Nu vil jeg gå lige så stille igang, ja jeg har jo ikke afsløret det, men min ryg er ikke blevet bedre og igår formiddags blev jeg udsat for min læges kærlige behandling, jeg er noget øm og stiv i det.

Kan I have en dejlig torsdag eftermiddag.....

9 kommentarer:

 1. Hvidt er virkelig smukt.

  Mine forældres hjem er indrettet på denne måde og det er roligt, fredfyldt og himmelskønt at være i 'alle de hvide farver'.

  Kærlig hilsen fra engen ;-)

  SvarSlet
 2. Jeannette Mariae det er som du skriver - hvidt giver ro og virker dejligt og harmonisk.

  Knus og dejlig dag til dig på engen.

  SvarSlet
 3. Jeg holder også meget af hvidt !
  Da jeg havde hus i Sverige ville jeg på sigt have malet næsten alle gulve hvide :-)
  Her hvor jeg bor nu, må jeg det ikke, men forstår din kærlighed.
  Pas nu på ryggen !

  SvarSlet
 4. Jeg tor at du skal nøjes med at drømme om de hvide gulve, det er som du selv siger smadder upraktisk. Mendet er da så meget andet der kan være hvidt, der skal jo også lige værre noget der bryder. God fornøjelse

  SvarSlet
 5. Jeg kan også bedst lide hvidt på væggene og så må der gerne være lidt farve på puder, tæpper og billeder m.v. Rigtig god bedring med ryggen - håber smerterne snart aftager. Knus

  SvarSlet
 6. Jeg holder også meget af hvidt, vi har hvide vægge og gardiner, og man kan tilsætte farveklatterne på mindre ting - det giver et dejligt roligt indtryk.

  Rigtig god bedring med din ryg!

  Varme klem :-)

  SvarSlet
 7. Anette det hele er bare meget lettere at få til at passe sammen, når der er hvidt som udgangspunkt :) ja sådan syntes jeg også det er, farveklatterne kommer hist og her.
  Knus og dejlig aften

  Madame, jeg syntes også at hvidt er roligt og nogle gange får jeg lige basket for meget andet ind, det må så væk igen :)
  Klem

  SvarSlet
 8. Vi har sandfarvet i stort set hele huset, med få undtagelser der er hvide. Næste gang tror jeg alt bliver hvidt, men vi må se.

  Hvordan har du fået malet/skrevet din tekst på væggen over døren? Har nemlig en tekst jeg rigtig gerne vil have over vores seng.

  Det er en skøn lejlighed du har, får helt lyst til at køre forbi :)

  SvarSlet
 9. Fru E

  Den tekst er købt færdig i Baehne du kan også få dem over nettet. Jeg har den ikke mere der er blevet malet siden.
  Hvis du vil lave den selv kan du skrive den på et stykke papir og så bruge et gammelt lysbillede apparat eller en overhead projektør blæse det op på væggen og tegne efter, det har vi ført gjort med et maleri af Steen og Stoffer. :)

  Knus

  SvarSlet