lørdag den 11. april 2009

17 skridt ....

Og så er vi nede i vores lille oase. Billederne er taget her til morgen. Det er dejligt at vi har haven, især nu hvor Hugo ikke må være særlig meget mobil. Cecilie og jeg er de eneste der bruger haven ,så det er som om at det var vor egen.

Idag skal jeg gå og ordne lidt dernede. Efter påske kommer der en havemand og beskærer alt det jeg peger på, samtidig fjerner han alt det haveraffald som jeg har samlet. Det er en aftale jeg har lavet med ejendomsselskabet. Vores have er lidt forsømt, men den er ikke større end at den nok skal nå at blive rigtig fin i år.

Efter at jeg har haft succes med at hækle mine små kager, er jeg blevet helt vild med hæklenålen, jeg kastede mig over dem her i går aftes, mens jeg så All Stars.


Hugo er afleveret til "aflastning" ved Cecilie, så jeg lige kan komme en tur op i City, jeg har ikke set min by i en uge, så den skriger efter mig .

Der skal købes noget mere bomuldsgarn, fiskemanden skal lige have et visit for den står på fiskelasagne i aften. Cecilie har også ytret ønske om koldskål, så det er blevet sommer her i Odense !

Senere på dagen skal vi lige en tur i Silvan, man kan jo hygge sig meget med hvid træmaling :) der er jo desværre også lovet regn her i Påsken.

God lørdag alle sammen...

17 kommentarer:

 1. Det er skønt med have. Yngste her mener det er en ret for børn at bo med have. Når vi besøger nogen der bor i lejlighed spørger hun undrende; "må man gerne have børn her?":)
  God tur til din by og rigtig god lørdag

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare fine, dine spejlæg! De er meget humoristiske. Vi skal også til Stark i dag efter materialer til regnvejrsdage. Alle mine stole skal limes - hvorfor er det de skal være skrøbelige alle sammen på én gang?

  SvarSlet
 3. De er meget søde dine spejlæg, men du må gerne købe garn ind til 3 stk. kager på min regning forstås,husk på at påsken er lang endnu,så det er dejligt, at have noget at lave.

  SvarSlet
 4. Det er så dejligt, at I har have, Pernille, det giver meget glæde. Ja, du må savne en lille bytur nu, hvor du ikke har kunnet komme af sted i et stykke tid.

  Ha' end dejlig påskelørdag ;-)

  SvarSlet
 5. Kære Pernille
  Jamen, er vi da ikke priviligeret at have adgang til en have. Jeg får en lille bitte have og det er alt nok.
  "Kagerne" er rigtig fine, det er nu så hyggeligt med et hækletøj. Det lyder til at du får en travl hyggelig dag. Det bliver spændende at se resultatet, når du får malet.
  En god påskelørdag til dig
  Knus
  Manna

  SvarSlet
 6. Kære Pernille
  Dine spejlæg ser festlige ud!
  Nu ved jeg ikke, hvor store de er, men du kunne lave dem som grydelapper, jeg er sikker på, at de ville passe fint i dit køkken,
  jeg vil se, om jeg kan få "mine fingre til at hækle", det kunne være sjovt, jeg har altid hæklet meget før, jeg blev ramt af gigten.
  Jeg får en container på tirsdag, og i en uge, så jeg kan få alt det smidt ud, jeg ikke holder til mere, bl. a. sengen, som jo skal skiftes ud med den elevationsseng jeg har købt, men der er meget mere, og det kan jeg fint få et par regnvejrsdage til at gå med at sortere.
  Knus
  VIbeke

  SvarSlet
 7. Dejligt at I har have og kan komme ud og nyde det herlige sommervejr. Regnen er aflyst her i påsken, så der er frit slag med maling og pensel.

  Rigtig god påske til dig Pernille. :-)

  SvarSlet
 8. Kære Pernille
  ;-D Jeg kan godt lide dine "fattig på kolesterol"-æg.
  Koldskål - det var da en god idé.
  Hyg dig i haven - det er fantastisk, at det er forår! Jeg har lige købt 9 tomatplanter, så mon ikke jeg også må ud i drivhuset snart.
  Knus fra Hanne

  SvarSlet
 9. Hvor er dine spejlæg blevet gode ;) Det er skønt med have - vi har jo bare et lille bitte frimærke men vi elsker det - bare det at kunne sidde i sin egen have og nyde foråret og sommeren - lukke hunden ud lige så tosset vi vil - det er da skønt. Rigtig god lørdag aften. Håber du nød byturen.

  SvarSlet
 10. Griner Oline ja man kan jo godt følge hendes tankegang !

  Houset i Hou jeg ved heller ikke hvofor at tingene altid går i stykker samtidig, det er ligesom med pærer der springer. Godt Simon er handy.

  Jeg er gået i gang med kagerne til dig, så må vi se hvornår de bliver færdige :)

  Madame jeg er helt sikker på at byen havde savnet mig, det var det skønneste vejr, der er noget særligt ved at bo i byen når det er godt vejr.

  Manna det bliver dejligt at du får en lille have der hvor du nu skal hen, jeg ville gerne have en man lige kunne gå ud i uden de 17 trapper men jeg er da glad for bare at have lidt. :)

  Vibeke det var da en god ide at bruge dem som grydelapper. Jeg tror faktisk også at jeg kunne fylde en lille container her med alt det pap og papir jeg har i mit skur. Jeg skal have lånt en bil med trailer :) Det ville være dejligt for dig hvis du kunne få dine fingre med på at hækle en smule, det er meget hyggeligt når man ser tv og sådan.

  Jubii, Catarina det havde jeg slet ikke hørt, det bliver noget af et valg jeg må tage der :)

  Hanne 9 tomatplanter så får du da et hav at tomater, men det er også en dejlig grøntsag, jeg elsker dem som syltede grønne tomater og det bliver der altid til når man har sine egne planter.

  Anette det er skønt med sit eget lille frimærke. Jeg ville gerne have det som jer at jeg bare lige kunne åbne døren, men så skulle jeg bo i et rækkehus eller sådan noget, det har jeg overvejet nogle gange, men jeg bliver her på første.

  Kan I alle have en dejlig lørdag

  SvarSlet
 11. 17 skridt, et spejlæg og en hund som skulle runde Karlslunde....sikke dog en masse læsning jeg skulle igennem. Måske jeg skulle være taget med og fået gjort noget ved mit knæ....måske dyrlæger rent faktisk er klogere men sådan nogle menneskelæger !!!!?
  Dejligt at følge din blog og så lige en GOD PÅSKE til dig og dine - håber Hugo er i bedring...jeg ligger på langs og regner med skvalderkålen har indtaget haven før jeg atter kan kravle rundt derude...

  SvarSlet
 12. Hvor er de skønne de spejlæg..
  Hvor har du fundet den opskrift ?

  Det er simpelhen så dejligt med jord under neglene, jeg er meget glad for min lille oase..
  Dejligt det går den rigtige vej med Hugo, jeg sender ham en kærlig tanke flere gange om dagen.

  SvarSlet
 13. Helle der har været sket ganske meget her i City den sidste uge, det har næsten været for voldsomt.
  Hugo er i bedring men han er også svær at styre,han skal helst være rolig og det er ikke lige ham.
  Øv går det bare ikke bedre med dit ben ! Det kunne da godt være at Hugos dyredoktor kunne have fikset det !
  Jeg håber at I får en dejlig påske trods skvadderkålen.
  Knus pernille

  Mette Lykke jeg fandt bare et billede af dem og så tænkte jeg, det går bare rundt og rundt så jeg har hæklet efter egen fantasi, og jeg er altså ikke nogen ørn til at hækle, men det lykkes alligevel, har tænkt på at kreere nogle pandekager efter samme princip. Det er ikke fordi at jeg har det stående selv, mine kager er allerede forsvundet ! det samme med mine huse, men pyt jeg syntes bare at det er sjovt at lave

  Rigtig god påske til dig

  SvarSlet
 14. Ok Penille, jeg hækler dem efter gehør...
  Det er en god ide Vibeke kom med at lave grydelapper..

  SvarSlet
 15. Mette Lykke jeg tror sagtens det kan lykkes det skal jo bare gå rundt og rundt og så lavede jeg en slags muslingetakker til sidst.
  God fornøjelse

  SvarSlet
 16. Skønne, skønne æg du har hæklet :-)

  SvarSlet
 17. Tusind tak skal du have Marianne :)

  SvarSlet