fredag den 17. april 2009

Weekend forude ....


Jeg har en tand som jeg er ved at få lavet og jeg skal love for at den har holdt mig vågen i nat.
Idag er jeg ikke på arbejde, tandlægen kan tage mig her ved middagstid, den skal vist bare skylles i rødderne - hyggeligt.

Jeg glæder mig for vildt til det bliver weekend, jeg har så mange kreative ideer der myldre rundt i mit hoved - så måske kunne jeg få nogle af dem bragt frem i dagens lys :) - blandt andet skal jeg i genbrugen og se om jeg kan finde nogle gamle lampefødder som jeg kan male, så skal der foldes skærme - det må jo sagtens kunne lade sig gøre selv at lave en som den her viste.

Jeg skal også ud og se om jeg kan finde et kæmpe gren fra et træ, som vi kan male og lave om til en slags stumtjener, den skal stå ved Cecilie, jeg har en ide om at købe plastik undulater og sætte på og så kan tøjet hænge der. Kommunen har lige fældet en hel del bag ved os, så det skulle være muligt.

Kan I have en dejlig fredag.... det er jeg sikker på at jeg kan når jeg har været ved tandlægen !

16 kommentarer:

 1. Kære Pernille.
  Er du sikker på, at du er i det rette job?
  Du har så mange kreative tanker, de kommer hele tiden, og det du finder på, lyder godt og interessant, ja og du får dem gennemført, du kunne klare dig i mange fag.
  Knus
  VIbeke

  SvarSlet
 2. I lige måde og rigtig god bedring med tanden - håber ikke du skal trækkes med smærter i weekenden også. :-)

  SvarSlet
 3. Kære Vibeke
  Det var da pænt det du har skrevet om mig :) jeg er faktisk engang blevet testet hos et firma og der viste det sig at jeg hører til de 10 % der er mest kreative - men men test er jo taknemlige. Det er rigtig at jeg næsten altid får lavet mine ideer, det er lidt hyggeligt. Med hensyn til mit job så er det okay, man skal være meget kreativ for at få tingene til at gå op nogle gange, jeg har da tit tænkt på noget andet, men jeg trives godt.
  Håber at du får en rigtig dejlig dag.

  Catarina jeg håber også at de smerter holder op for det her gider jeg ikke :) jeg prøvede at komme ind på din side i går, men det kunne jeg ikke !

  Håber også at du får en dejlig fredag.

  SvarSlet
 4. Hold da op der er gang i dig idag! Rigtig god kreativ dag og weekend til dig.

  SvarSlet
 5. Stakkels dig at du skal slås med den tand stadigvæk. Jeg håber, det snart er forbi! Det var dejligt, at tandlægen kunne tage dig så hurtigt.
  Dine kreative planer lyder rigtig spændende - jeg håber, vi får billeder :O)
  Ha' en dejlig dag - og forhåbentlig uden flere smerter ...

  SvarSlet
 6. Ja Oline der er gang i hovedet, men jeg får vist ikke lavet nogle handlinger inden min tand er fikset.

  Madame jeg syntes også at jeg har bøvlet rigtig længe med den tand.

  Jeg skal nok tage nogle billeder afdet jeg laver :)jeg har lige lavet en uro i går, den kunne jeg jo starte med :)
  God dag Madame

  SvarSlet
 7. Hej Pernille
  Det lyder godt nok som en fed anderledes stumtjener :-)
  Men jeg tror nok at træet skal stå et par månedet og tørre først. Og der er vist også noget med at det skal ha´ et lag af en eller anden grunder først, ellers vil det blive ved med at lække harpiks.
  Jeg er spændt på at følge dit projekt, det lyder virkelig som en sjov idé :-)
  Knus
  Malou

  SvarSlet
 8. Hej Malou
  Det tror jeg at du har ret i det med at det skal tørre, så får det lige en gang gulvlak og så maling udenpå :) måske kan vi være heldige at finde en gammel død gren.
  Kan du have en god fredag

  SvarSlet
 9. Kære Pernille
  Av... jeg fik helt ondt i tanden, bare af at læse om, at du skulle have roden skyllet. Puha ... jeg håber, at det er overstået for dig.

  Du er da helt fantastisk kreativ. Jeg ville aldrig kunne folde sådan en fin lampeskærm. Jeg så i God morgen Danmark eller noget, én som foldede traner. Det kunne jeg vildt godt tænke mig at kunne. Men jeg kan vist kun folde en simpel papirflyver;o)
  Knus og rigtig god weekend til dig.
  Knus fra Hanne

  SvarSlet
 10. Hvad med at købe et par undulater altså levende i bur, så lukke dem ud engang imellem, og håbe på at de sætter sig på grenen ?

  SvarSlet
 11. WOW, hvor er du kreativ! ;-) Håber det gik godt ved bissekræmmeren. Hav en fortsat god fredag og fornøjelig weekend når du når så langt! ;-)

  SvarSlet
 12. Hvis jeg køber levende undulater så er de ikke levende ret længe med sådan en jagthund i huset :)
  Jeg tror jeg holder mig til dem i plastik !

  Frk. Bibo jeg har fået skyllet rødderne på den lorte tand, så nu håber jeg at smerterne snart er væk !

  Kan I også have en god weekend

  SvarSlet
 13. Hehe Hanne det er også godt nok at kunne folde en flyver.

  Jeg har fået overstået det med tanden, nu skal det bare begynde at virke.

  Tror nu godt at du kunne folde en skærm det er meget enkelt. :)
  Kan du have en dejlig fredag aften Hanne

  SvarSlet
 14. Hi Pernille..

  Det glaeder mig saa meget at Hugo har det bedre....jeg er ogsaa "gammel" klinikassistent, det skal nok hjaelpe paa din tand, men saadan en rodbehandling (det lyder det til for mig, som du er i gang med) det kan godt kraeve sin kvinde/tid, saa fat mod....rigtig god bedring til jer begge og ha en dejlig weekend....oensker jeg herfra UK....

  SvarSlet
 15. Tusind tak skal du have Lis, ja jeg ved at det kan tage sin tid, men nu viser det sig at de ikke er kommet langt nok ned da de rodbehandlede, så der er gået noget betændelse i øvøvøv
  Knus til dig

  SvarSlet
 16. Tusind tak skal du have Lis, ja jeg ved at det kan tage sin tid, men nu viser det sig at de ikke er kommet langt nok ned da de rodbehandlede, så der er gået noget betændelse i øvøvøv
  Knus til dig

  SvarSlet