søndag den 12. april 2009

Æg fra oven ...

De sidste par dage har Svendsen haft nye naboer. Hr og Fru Karlsen flyttede ind, og det var smadder hyggeligt for jeg elsker ænder. Men så skete det - Hr. Karlsen skred, et eller andet må der været sket ham for Fru Karlsen blev ladt i stikken. Da jeg gik nede i haven sagde det lige pludselig klask, og ved siden af mig lå det her æg, som hun havde lagt fra tagryggenJeg tror at tanken om enlig mor har været for stort for hende - eller også er naturen bare meget smart - det kan være at der er en ting indbygget i hendes hjerne der siger, det her kan jeg ikke klare selv ! Jeg skulle lige op efter mit kamera for at tage et billede af det her æg, da jeg kom ned var både skallen og Fru Karlsen væk, og jeg har ikke set hende siden !

Påskesøndag kommer til at gå med at male og ordne nogle områder i min lejlighed. Vi skulle have været sammen med familien i dag , men Hugo skal have ro og være under opsyn, faktisk total mandsopdækning , så vi bliver her på første. Jeg interesser mig lidt for feng shui og der er nogle steder jeg lige skal have boostet.

Kan I have en dejlig søndag ...

14 kommentarer:

 1. Nååå det var syndt for familen Karlsen..
  Feng shui er meget spændene, jeg kan mærke at rod blokere min energi..
  Så jeg tror der er noget om snakken..

  SvarSlet
 2. Kære Pernille
  Det var ret konsevent, må man sige!
  Feng shui var det ikke det, man så i en udsendelses række på tv, for nogle år siden? Bl. a. hvordan man indretter sit hjem for at få den bedste energi i hjemmet, eller husker jeg forkert?
  Knus Vibeke

  SvarSlet
 3. Stakkels fru Karlsen. ALene og forladt med æg i "reden"
  Jeg har aldrig haft fuglerede i haven før end sidste år og jeg gik - på lidt afstand - og fulgte de grønne æg og pludselig en morgen var de væk!! ØV og jeg havde sådan glædet mig til ungerne kom frem.

  Hovrdan går det med Hugo? Er han nogenlunde frisk?
  Knus og god søndag

  SvarSlet
 4. Mette Lykke du er inde på det helt rigtige rod blokere nemlig for energierne der helst skal kunne flyde frit.
  Kan du have en god søndag

  Vibeke det var det der var i tv for nogle år siden så du husker helt rigtigt. Nu er det ikke sådan at jeg dyrker feng shui ud i den yderste konsekvens, jeg bruger også kun nordiske tilrettet feng shui, men det var nu også det der var i de udsendelser, men jeg har brug for de bedste energier i mit hjem og jeg kan klart mærke at det gør noget for mig.
  Jeg tror at vi alle kender det kan vi kommer ind i et rum hvor vi ikke trives hvor vi bliver klemt og loftet falder ned i hovedet på os, det er som regel dårlig feng shui.
  Knus til dig Vibeke.

  Anette, hun er blevet dumpet hende Fru Karlsen !
  Det går bedre med Hugo, han er svær at holde i ro, men vi prøver. Jeg er lige på vej på apoteket efter noget til at sætte udenpå den forbinding han har, den er gået lidt løs og jeg vil helst undgå at give ham krave på. Han kan ikke fordrage den !

  Kan I have en god dag alle sammen

  SvarSlet
 5. Kære Pernille
  Den udsendelses række fik mig til at fjerne spejle i soveværelset, jeg satte simpelthen mit store "påklædningsspejl" ind i mit Walk In Closet, som jeg var så heldig, at min mand byggede til mig, fordi jeg ikke kunne enes med de dybe hylder i et klædeskab.
  Men den udsendelse fik også mig til at tænke mere over hvordan man bor.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 6. Jeg får helt ondt af fru Karlsen, Pernille. Jeg håber, hun kan nå at få unger alligevel.

  Jeg tror, jeg skal have gang i oprydningen i aften, så energierne kan flyde frit igen. Tak for en fin idé ;O)

  Varme tanker til dig og Hugo og ha' en god påskedag :-)

  SvarSlet
 7. Vibeke det lyder da som en god ide at du flyttede de spejle.
  Je tror også at det er vigtigt at man trives i de omgivelser man er i, så har man mere overskud til alt det andet

  Ja Madame, det vigtigste i feng shui er at have orden i alt sin rod :):) det letter så man ikke har det at tænke over, jeg mener ikke at man skal gå over gevind, men det vigtigste er at man trives og er i harmoni med sine omgivelser, og det er selvfølgelig forskelligt fra person til person.
  Det handler vel også om at hvis man retter mål mod et eller andet for eksmepel kærligheden så sætter det nogle tanker i gang i hovedet samtidig med at man forstærker de områder der hører til ens kærlighedsområder, ja det var bare lige et eksempel hehe.

  Kan I have en dejlig søndag, jeg mandsopdækker stadig Hugo, men håber på afløsning om lidt.

  SvarSlet
 8. Må du og Hugo få en god søndag hjemme på matriklen :-)

  SvarSlet
 9. Stakkels fru Karlsen. Det er da træls lige at blive smidt af i svinget - og endda med æg i reden. Men det er lidt spændende at følge med i må jeg lige sige.
  Godt at høre, at Hugo har det bedre! Vi har med sikkerhed et par fornærmede katte her imorgen. Selvom naboen tager sig så godt af dem, så sender de giftige blikke afsted, når vi finder kufferten frem ;-)
  En god uge til dig og fortsat god bedring til Hugo!

  SvarSlet
 10. Tusind tak skal du have Lene jeg håber også at du har haft en god dag.

  Ja Berliner Brosten det viser sig at selv andrikker er nogle troløse skarn !
  Hugo er har det bedre, men jeg må indrømme at det er hårdt at mandsopdække ham 24 timer.
  De katte er ikke dumme de ved godt at der er noget i gære.
  Kan I have en god tur.
  Knus herfra

  SvarSlet
 11. Ha ha... Knas i redeklassen ;0)

  Men I fik brugt energien hjemme med hygge og huslige sysler.

  SvarSlet
 12. Kari, du kan tror at jeg har fået brugt energien :)
  Håber at du også har haft en god påske og en dejlig søndag

  SvarSlet
 13. Og sådan gik det til, at fru Karlsen alligevel ikke blev mor i denne omgang! Skal hun mon ikke have krisehjælp?

  Jeg trives helt bestemt ikke i rod, kan ikke slappe helt af, før her er ryddet bare nogenlunde op omkring mig. Jeg sætter altid mit skrivebord, så jeg har hovedet vendt imod døren i værelset og stiller altid min seng, så jeg kan se døren, derfra hvor jeg ligger.

  Fortsat god bedring til Hugo.

  SvarSlet
 14. Nej Johanne, jeg tror ikke at hun bliver mor denne gang, så skal hun vist hurtigt ud og finde en ny mand.

  Det du gør med dit skrivebord og din seng er jo den "indre feng" shui der siger at sådan har du det bedst, faktisk så bor mange af os ud fra principperne vi ved det bare ikke, det var ihvertfald det jeg fandt ud af hos mig da jeg begyndte at læse om det, der var ikke meget der skulle laves om.

  Det går bedre med Hugo
  Kan du have en god dag Johanne

  SvarSlet