søndag den 5. april 2009

Hr og Fru Svendsen....


Se det her er Hr og Fru Svendsen. De tilhører ikke en særlig eksotisk eller sjælden fugleart, men de er rigtige kære og de bor år efter år her i min have, hvor jeg dagligt kan se dem fra mit køkkenvindue. Jeg kan kende Fru Svendsen for hun har en lille hvid prik på halsen, jeg må så lige indrømme at jeg kan jo ikke se om hun er blevet skilt og har skiftet Hr Svendsen ud, men jeg tror det ikke.

Søndagen har været en rigtig familiedag. Vi har været til fødselsdagsbrunch hos min ældte niece, og om ganske få minutter kommer min mor, søster, datter, og niece vi skal have ordnet hår af min frisør . Det har vi fået de sidste mange år og det er altid hyggeligt, og så gør det jo heller ikke noget at vi kommer til at se lidt lækre ud.

Kan I have en dejlig søndag aften, jeg er sikker på at der er mange af jer der skal se Prædikanten.

10 kommentarer:

 1. Hvor er det hyggeligt, at du har hr og fru Svendsen boende i haven! Vi havde engang duen Holger boende i tagrenden :)

  Det lyder som en dejlig aften, der venter dig! Klem til dig!

  SvarSlet
 2. Tusind tak skal du have Madame, ja vi har en tendens med at give alle mulige ting navne :) vi har haft en opvaskemaskine der hed Bent.

  Kan du også have en hyggelig aften.
  Knus herfra

  SvarSlet
 3. Sikke en idyl med hr og fru Svendsen, det er et must at følge dem så tæt på.
  Udbrød et fnis ved Bent, da vi har den samme tendens, det er derimod grisene, hønsene,eksempel er Grise Langnæse. God aften til dig fra Jylland

  SvarSlet
 4. Det må være dejligt med sådan en familie frisør aften hjemme.
  Det kunne vi godt bruge her hos os..

  SvarSlet
 5. Ups.. Glemte at sige:
  Hils Svendsen..

  SvarSlet
 6. Ja Gitte jeg følger nøje med i deres aktiviteter og de havde gang i den i går, så der kommer helt sikkert nye Svendsner i løbet af sommeren :)

  Mette Lykke jeg er lidt heldig med den frisør, det er en veninde jeg har så det kan ikke være bedre, jeg skal nok lige vinke til Hr og Fru Svendsen fra dig

  God dag alle sammen

  SvarSlet
 7. Mange tak for i går, jeg syntes at vi alle kom til at se påske lækre ud, så er det jo lige det med hvad andre syntes. Skidt med det.

  SvarSlet
 8. Vi er da total påskelækre, og jeg er da spændt på hvad Lars sagde til Camillas hår :)

  Ha en god dag

  SvarSlet
 9. Lars var vist faldet i søvn på sofaen og gik direkte i seng da jeg kom hjem, men nåede lige at sige "pænt hår". Er ikke sikker på om han var helt vågen :-) Men selv har jeg ikke fortrudt!!

  SvarSlet
 10. Jeg syntes også at dit hår blev rigtig flot og jeg er sikker på at du nok skal blive glad for det.
  Hyggeligt at du kom forbi her søster :)

  Knus pernille

  SvarSlet