søndag den 26. april 2009

Søndagen er ringet i gang ...


Jeg bor tæt ved Ansgar Kirke og jeg skal love for at hvis jeg ikke var vågen i morges så blev jeg det. Klokkerne de bimlede og bamlede, kirken er kendt for sine klokker og du kan læse mere ved at se på linket .
Det var godt og komme op og i gang. Formiddagen er foregået nede i gården, og jeg har fundet kronen, jeg skal nok tage et billede senere.:)
Maskine når tre er sat over med tøj, bollerne og kanelsneglene er ved at hæve, solen skinner så det er jo en pragtfuld søndag.
Hvad laver du i dag? ....

8 kommentarer:

 1. Glæder mig til at se kronen med lys i. Jeg benytter også søndagen til lidt vasketøj, et par pinde på mit tørklæde og ellers småting og gåture. God søndag til jer. Knus

  SvarSlet
 2. Anette det er også rigtig godt vejr at vaske i, det tørrer hurtigt når det kommer ud. Hugo har leget flere timer i haven, så det bliver kun til en lille gåtur med ham :)
  Rigtig dejlig søndag til dig.

  SvarSlet
 3. Boller og kanelstænger, det lyder dejligt hvad tid skal vi komme.

  SvarSlet
 4. I kommmer bare de er taget ud af ovnen :) det er dejligt jeg har en datter der gider bage, det har du også det er bare ikke mig ... griner, lad dem om det der er gode til det :)
  Kan I have en dejlig søndag på terassen, hvad tid var det far tændte grillen ?

  SvarSlet
 5. Jeg er spændt på at se din lysekrone, Pernille. Du er flittig, kan jeg høre! Jeg har gjort rent, husbond har vasket, og vi har gået en lang tur i det skønne vejr. Nu skal jeg til at lave et lille madlager til fryseren, så der er nemme ting at tage op :-)
  Ha' en dejlig søndag, varme klem!

  SvarSlet
 6. Hvor er det en god ide det med at lave et madlager. Jeg har frembragt en italiensk kødsovs idag, helt fra bunden, men bitte bitte små grønsager, rødvin, tomater fløde og det hele. Så kan de lige blive til en gang pasta og en lasagne :)
  Ja jeg har faktisk været flittig.
  Jeg er ved at lave kronen klar :)
  God søndag til dig

  SvarSlet
 7. Jeg bor også tæt på en kirke og jeg syntes faktisk det er hyggeligt med al det ringeri.....

  SvarSlet