tirsdag den 14. april 2009

Minus nattesøvn ...


Det var lidt af en urolig nat vi havde natten til i dag. Hugo ville ikke lade sin forbinding være, så derfor var vi nødt til at give ham krave på. Kors hvor havde han ondt af sig selv,da klokken var halv fem havde jeg ikke fået lukket et øje og mit vækkeur ringer halv syv. Cecilie forbarmede sig og tog ham med nedenunder.

Nu er jeg lige kommet hjem fra arbejde, jeg har givet Hugo et kødben og så skal jeg lige have fem minutters ro :). Jeg får slet ikke blogget alt det jeg har lyst til, facebook det har jeg opgivet, og sådan er det. Hvor hurtigt går 4 uger ?
Menuen i aften er meget kompliceret - koldskål. På vejen hjem røg Boligmagasinet ned i min taske så det vil jeg sætte mig og slappe af med i aften.
Håber du har haft en dejlig tirsdag....

Jeg håber at jeg får noget mere søvn i nat.

19 kommentarer:

 1. Uha, sikke en nat. Kan godt forstå at du bare laver så lidt som muligt resten af dagen. Op med benene, nyd evt et glas rødvin, hyg med Boligmagasinet. Og ved du hvad - koldskål er nu ikke det værste man kan få. :o)

  Og ps: sov godt. ;-)

  SvarSlet
 2. Det er da også træls med sådan en forbinding. Kan altså godt forstå at Hugo er træt af den. Det er godt din datter og dig kan hjælpes ad for det lyder som hårdt arbejde! Ååårh 4 uger kan gå vildt hurtigt men også vildt langsomt. Du har vist fortjent at sidde ned og slappe af her i aften - elsker koldskål - det er dejlig nemt - det er bare ikke ret tit vi får det. Knus og sov godt i nat.

  Pssssst har du hørt om Baldrian - et naturlægemiddel. Måske kan det hjælpe Hugo til at få sovet i nat. Det er ikke skadeligt siger vores dyrlæge og hundetrænere men når Kenzo er i "løbetid" får han 2 - max 3 tabl. hvis han bliver helt ustyrlig og piver hele tiden.

  SvarSlet
 3. Kære Pernille

  Stakkels Hugo og stakkels dig. Jeg håber, I begge er godt trætte i aften, så I får en god nats søvn.
  Hyg dig på sofaen med sommermad, boligmagasin og total afslapning.
  Knus fra Hanne

  SvarSlet
 4. Frk. Bibo, jeg satser også på at den koldskål kan få mig i hopla :) og jeg SKAL sove i nat.

  Anettte jeg må fluks op i matas efter noget Baldrian til ham, hvis det kan gøre at han sover lidt så er det meget meget fint,jeg har lige været ude og tjekke vores skab og vi har ikke nogen. 4 uger - det kan godt tage lang tid, hvis det er sådan her, men jeg tror nu han nok skal vænne sig til det.
  tak for tippet
  Knus herfra

  SvarSlet
 5. "Børn" har mange gange en helt anden indstilling til tilværelsen end vi voksne har.
  Håber natten bliver bedre når mørket engang falder på.

  Sov godt ;0)

  SvarSlet
 6. Koldskål er nu dejlig mad - især når solen skinner så dejligt, som den har gjort i dag... god bedring til ham Hugo...

  Håber du får sovet i nat...

  SvarSlet
 7. Kari, jeg håber at mørket meget snart falder på her i Odense :)

  Kirsten, min koldskål er slet ikke dårlig, der er ymer i, så det er næsten luksus :) kunne nu godt have spist en pizza istedet.

  Kærligst pernille

  SvarSlet
 8. Åh Pernille, er altså ked af det med den pizza:)
  Jeg har også hørt at Baldrian skulle være godt til hunde, så jeg ville nok også prøve..
  I kunne måske også se om dyrelægen kan skaffe en gummikrave istedet for den hårde plastickrave, den er lidt mindre træls...

  SvarSlet
 9. Jeg håber du for lov at sove i nat.. Det er da en god ide med baldrian, det råd har jeg taget til mig, koldskål smager dejligt, og er nemt..

  SvarSlet
 10. MissMuffin, jeg vidste slet ikke at man kunne få en gummikrave, det vil jeg da prøve at foreslå ham, når vi skal derud til kontrol.
  Men jeg skal dag helt klart have nogle baldrian piller :) jeg har spist koldskålen, jeg tænker stadig på pizza :)

  Mette Lykke jeg håber også at jeg får noget søvn. Nu har han jo sovet hele dagen, så det skal nok gå godt... griner. Ellers må Cecilie tage ham, for ellers kan jeg vist ikke hænge sammen i morgen.
  Kærligst pernille

  SvarSlet
 11. Jeg håber baldrian kan hjælpe Hugo og dig så i kan få en rolig nat. Det virker efter 1-2 timer ved Kenzo og så plejer vi at kunne få en rolig nat uden afbrydelser. Pøj pøj med det. Knus

  SvarSlet
 12. Anette jeg krydser fingre for at det virker, matas havde desværre lukket da jeg kom derop, så jeg må have fat på dem i morgen.

  Knus pernille

  SvarSlet
 13. Vi har samme menu som du i dag - og jeg er også mest til pizza i dag. Det er da øv med din hunni - hvor er det godt, at du har en 'aflastning'. Jeg forstår godt, du er bekymret for ham. Det må også være underligt for ham alle de ting, der sker, når man nu ikke lige kan forklare ham, hvorfor og hvad der foregår.

  SvarSlet
 14. Jeg håber også du får en god nats søvn og i morgen køber du en pizza på vej hjem :-)
  God nat Hugo og sov godt :-)

  SvarSlet
 15. Houset i Hou, det ville være meget lettere hvis man lige kunne forklare dem hvad der var galt, han bliver selvfølgelig også fustreret over ikke at blive krudtet ordentlig af, og hans hverdag er jo slet ikke som den plejer, men det skal nok gå, jeg skal bare lige have lidt søvn :) så er jeg klar igen.

  Lene jeg lover dig at jeg køber pizza i morgen :) det kunne jeg nu godt have fortjent :)

  God nat alle sammen nu vil jeg gå ind og ligge mig og slappe af med åbne vinduer og håbe på at jeg snart drømmer sødt.

  SvarSlet
 16. Ihh altså hvor vildt. Ikke nemt at forklare en hund, at det er for hans egen skyld :-) Stakkels dig, der burde være noget der hed syg hunds pleje orlov, hvis man spørger mig :-)))

  SvarSlet
 17. Åh, stakkels lille hund. Det er ikke sjovt at ha´ krave på. Jeg håber at det bliver bedre snart. Håber at du får en god nats søvn.
  Mange hilsner
  Malou

  SvarSlet
 18. Åh den stakkel, Pernille - jeg håber, du har sovet bedre i nat! Koldskål er en god redning, når det brænder på. Og stakkels Hugo - han synes sikkert at fire uger er meget, meget lang tid ...
  Klem til jer begge to :)

  SvarSlet
 19. Lis jeg syntes også at man skulle have hundens første sygedag :) det bliver sikkert aldrig indført

  Malou kraven og ham bliver aldrig venner det er helt sikkert :)

  Madame jeg har heldigvis fået sovet godt i nat så nu ser jeg frem til en bedre onsdag

  SvarSlet