onsdag den 22. april 2009

To fluer med et smæk ...

Når man nu brændende gerne vil have noget så gælder det lige om at regne den ud... og det tror jeg så at jeg har gjort nu :)

Se jeg vil jo mægtig gerne have den her stol - ja faktisk så kan jeg slet ikke leve uden den !

Jeg kan ikke lige rive penge ud af mit budget til den, og selv om jeg sparer op i grisen så kan jeg godt se at det vil tage et stykke tid. Men nu har jeg fundet løsningen. Hvis jeg nu cykler på arbejde istedet for at tage bussen, og derudover tager en madpakke med, istedet for at spise det ikke så sunde kantinemad, ja så får jeg noget motion, jeg får sundere mad, hvilket kan have en gavnlig effekt på min voksenfold,

To fluer med et smæk jeg bliver lækker og jeg får en ny stol - smart ikke ? Jeg har regnet ud at jeg kan købe den til mig selv i julegave !

Går du også og drømmer om noget som du må sparer op til ?

23 kommentarer:

 1. Det da en god ide Pernille.
  Jeg kender godt det der, med at man ikke kan leve uden..
  Håber du snart kan få skrabet sammen til den gynge stol.

  SvarSlet
 2. Jeg håber du snart kan få dit store ønske opfyldt - årh hvor jeg kender det at ønske sig noget så meget. Jeg er jo nødt til at ha mig et par Angulus sko men det er vist ikke i helt samme prisklasse som din flotte stol. Pøj pøj med opsparingen. Håber det gik godt ved tandlægen i dag. Knus

  SvarSlet
 3. Jo da...det kender jeg skam godt :-)Din stol er smuk - men uanset den, så synes jeg da, at du skal cykle på arbejde og smøre en madpakke. Det skader jo aldrig at spare, hvor spares kan. Du vil blive stolt af dig selv, og du kan garanteret finde mange ting at bruge pengene på. :-)

  Håber også, at tandlægebesøget gik godt. Uha..hvor har jeg tænkt på dig.

  SvarSlet
 4. Uha ja, det kender jeg så udemærket. Faktisk ønsker jeg mig så mange ting for tiden, at jeg slet ikke lige kan komme tanke om noge så helst. hi

  Men stolen... den er skøn.

  Og ja, hvordan går det med tandpinen, spørger jeg også?

  SvarSlet
 5. Jeg fatter det ikke, jeg havde sent en kommentar, troede jeg, men der er der da ikke.
  Stolen er virkelig flot, hvad koster den?
  Håber du og hugo har fået det bedre.
  Knus
  VIbeke

  SvarSlet
 6. Mette Lykke jeg håber da også at jeg får skrabet sammen til den hen ad vejen :)

  Anette du er da nødt til at have sådan et par Angulus, de er dyre nok men de koster ikke helt det samme som stolen :)

  Johanne du har ret det ville være en god ide ligegyldigt hvad, man skal jo spare hvor man spare kan. Men det er jo altid lettere at købe i kantinen så man er fri for at tage med :)

  Ja Henriette det går ikke helt okay med den tand endnu, det viser sig at de har mistet noget af en fil inde i min rod sidste gang de lavede den, så der er ikke noget at sige til at jeg har haft ondt, de har ikke fået den op endnu.
  Jeg ønsker mig også rigtig mange ting Henriette :)

  God aften til jer alle !

  SvarSlet
 7. To fluer med et smæk = SMASK! :-D

  Ahem, fjolletræt kan man vist sige til dén kommentar. Jeg synes ikke jeg sparer til noget specielt. Har ønsker som ny sofa, ny vaskemaskine, men lige nu skal fokus vist være på den krone, min tandlæge mener jeg skal i gang med næste gang. Hav en god aften - fjollekram herfra. :o)

  SvarSlet
 8. Jamen, det er da dejligt at ønske sig noget, forventninges glæde er jo den største, siger man, selv om jeg må indrømme at min tålmodighed ikke er den største, hvis der er noget jeg gerne vil have.

  SvarSlet
 9. Rigtig god ide :-) Og så blir du også super sund samtidig.

  jeg drømemr om flere ting. Blandt andet en stol som din kommende.
  Men først drømmer jeg om 2 styk tolix stole. De er ikke helt så dyre, men for dyre for nuværende budget som det er lige pt. Men kunne sagtens lade sig gøre i løbet af efteråret.
  Så jeg drømmer, og glæder mig :-)

  Knus til dig.

  SvarSlet
 10. Smuk og lækker og så med en smuk stol, det kan kun blive godt :-)

  Håber der er styr på betændelsen.

  SvarSlet
 11. Jeg kan godt forstå du gerne vil have den stol, den er superflot :-)
  Flot at du sparer sammen og kommer iform på samme tid... :-))

  SvarSlet
 12. Vibeke den koster lige omkring 4000 kr. så her i hytten skal der lige spares sammen :)

  Frk. Bibo alle mine penge er også gået til tandlægen og Hugo derfor skal der spares sammen :)

  Nej mor tålmodighed det er ikke dig :) se det er ikke noget at jeg har arvet :)

  Maria det er smart at blive sund samtidig. hmm det sidste jeg sparede sammen til var 4 tolix stole, de står her nu :) det er en super fed stol, den måtte jeg også bare eje :)

  Øv Lene desværre er der ikke styr på den betændelse endnu, men det må der da komme :)

  Margrethe jeg syntes også bare at den er så flot, jeg kan lige se mig selv sidde og gynge i den :)

  Ha en god aften alle sammen

  SvarSlet
 13. Smart - jeg ville ønske, jeg kunne gøre det - men jeg plejer at mistet modet/ønsket og glemmer hvad jeg har lovet mig selv. :-)
  Jeg forstår godt din forelskelse i netop den stol - den er så fin.

  SvarSlet
 14. Der er stil over den stol. Held og lykke med opsparingen.
  Jeg ønsker mig et tæppe af en slags foran sofaen. Da jeg havde hund, ville jeg ikke have noget på gulvet, det er meget lettere at støvsuge og vaske gulv og fjerne hundehår fra det bare gulv. Men nu, så... Ved bare ikke rigtig, hvordan det skal se ud.
  God bedring med din tand - og med hundebarnet.

  SvarSlet
 15. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 16. På trendsales er der en tilsalg -den skal afhentes i Odense :-) er lys grøn og wow - kan ikke finde ud at sætte et direkte link til den, men mindsteprisen er sat til 2600,00 kr. Jeg ville bare lige sige det.

  SvarSlet
 17. Haha, det var smart, Pernille, ja så slår du to fluer med ét smæk ;-)

  Jeg kunne godt tænke mig en ny terrasse, og der kunne SP-opsparingen måske komme ind i billedet.

  Ha' en dejlig dag, klem ;-)

  SvarSlet
 18. Det er en god ide du der har fundet på.Jeg har 2 sparregrise en her og en sommerhuset, pengene går til julegaver.
  Knus til dig

  SvarSlet
 19. Tusind tak skal du have Betty. Det lyder da ellers godt med det tæppe så er det bare lige med at finde det rigtige :)

  Hej Lis mange tak for tippet. Hmm tror lige at jeg må have sparet sammen først, og jeg tror nok også at jeg skal have den i hvid, selv om den er smart den grønne, men hvid kan forandres mere hele tiden, med tæpper og puder og sådan :)

  Madamen, jeg satser også lidt på den SP opsparing, jeg har bare ikke rigtig fundet ud af om det er endelig vedtaget eller hvad ? så kunne jeg få min stol meget hurtigt.
  En teresse det lyder som en kanon ide.

  Conny det er da en rigtig god ide at spare sammen til julegaver, det løber jo altid op, og selv om man ved at det kommer hvert år så bliver man alligevel overrasket :)

  Knus alle sammen

  SvarSlet
 20. Jeg har også altid været meget fascineret af det æstetiske i den stol - eller alt andet Eames for den sags skyld. Men da jeg først havde siddet i den, gik det over! Muligvis egner den sig ikke til høje personer - for jeg synes slet ikke, at den passede! Så var de penge jo sparet - men jeg sparer stadig op til et Æg i læder...

  SvarSlet
 21. Nille jeg kan godt følge dig med det Æg i læder, heldigvis så har jeg ikke plads til den :) for den fik jeg vist aldrig råd til. Så du den de lige lavede i brunt læder og kobber, hold da op !
  Jeg er ikke særlig høj, kun 160, men det skal siges at jeg har ikke prøvet at sidde i den, så det må jeg op og gøre i morgen, der ligger en butik her i Odense der forhandler dem - så måske går det over :)
  Knus

  SvarSlet
 22. Ajjjj, hvor er det da bare kikset. noget af en fil!!!! hmm Den tandpine jeg selv havde, var et spyd!!der var lagt skævt ned, så det endte med at tanden ved siden af OGSÅ gik i betændelse. Resultat: To rodbehandlinger..

  GRMPFFF tandlæger altså.

  SvarSlet
 23. Henriette lige nu der hader jeg tandlæger. Jeg har jo også fået lavet to rodbehandlinger nu fordi de troede at det var tanden foran der var blevet beskadiget af den første behandling, det var det jo så ikke det var den fil de har brækket i den første rodbehandling. det er sgu ufatteligt, og det skal man ligge helbred til. øv øv øv

  SvarSlet