torsdag den 2. april 2009

Tågen letter... vi flager

I morges var det meget meget tåget da jeg gik til bussen, derfor er kvaliteten af det her billede ikke til at falde i svime over.

Men vi flager i dag i Odense. H.C. Andersen har jo fødseldag og det bliver altid fejret over hele byen. Der er rigtig mange arrangementer, musik, teater, taler, uddeling af priser og meget meget mere.
For nogle år siden prøvede man at finde ud af hvordan vejret var i 1805 hvor H.C. Andersen blev født :

Vejrobservationerne for København taler om højtryksvejr med kold luft fra nordøst. Det var tørt, overskyet med temperaturer lige under frysepunkt.

”Ud fra denne vejrtype med højtryk og en kold strømning ned gennem Kattegat, er det mest sandsynligt, at vejret i Odense ligeledes var tørt og skyet med temperaturer omkring frysepunktet. Lidt sol og lidt højere temperaturer kan dog ikke udelukkes.”

Vi har også være omkring frysepunktet i nat, nu er solen ved at bryde frem, og det skal nok blive en herlig dag.

Her kan du se hvad der sker i Odense i dag.
Kan du have en god torsdag.....

8 kommentarer:

 1. Det må være en festdag hvert år for jer, der bor i Odense, når vores kendteste forfatter har fødselsdag. Jeg mindes dog med gru HC Andersen-året, hvor Tina Turner skulle have en formue for at synge en sang, der intet havde med ham at gøre.

  Ha' en dejlig dag, Pernille :-)

  SvarSlet
 2. Håber tågen letter og solen titter frem, bare en lille smule. vi har kun 5,5 grader lige nu.
  Tillykke med H.C og Odense. Måske du skal have et kulturelt input i dagens anledning.
  God dag til dig

  SvarSlet
 3. Hej Madame, griner ja det kostede Anker Boye, borgemesterposten i Odense, det var et flop, hun sang ikke engang live, og det kostede en krig.

  Kan du også have en god dag.

  Hej Manna, ja jeg håber at jeg kan nå at komme hjem i tide, der er en rockkoncert lige 200 meter fra mig, så det kunne godt være at jeg lige skulle ud og kigge lidt.

  Ha en god dag, Manna

  SvarSlet
 4. Hej Pernille
  Det lyder som en festlig dag.
  Jeg håber, at du når koncerten - det er altid skønt med noget musik.
  Ha' en dejlig dag.
  Kh Hanne

  SvarSlet
 5. Lyder spændende med de forskellige arrangementer. Kan se der er gratis adgang på H.C.Andersen museet i dag - det ville jeg gerne have set :D Håber det bliver muligt en anden gang. Jeg er kommet en del i Odense ved en nærliggende forening så jeg har ofte småhandlet der når der var marked om lørdagen ;) Håber du når koncerten - i så fald rigtig god fornøjelse.

  SvarSlet
 6. Kære Hanne
  Øv det ser desværre ikke ud til at jeg når det i dag, men så må vi den næste år. :)

  Anettte der var nemlig gratis indgang i dag, og jeg må indrømme at det er længe siden at jeg har været der, men jeg kan se med mit arbejde at det bliver desværre ikke i dag at jeg når noget som helst.

  Kan I have en god dag ....

  SvarSlet
 7. Dejligt med lidt festivitas på en tåget torsdag morgen.
  Der var også pænt tåget her i Nordsjælland, men nu har vi flot solskinsvejr. Rigtig fødselsdagsvejr :0)

  SvarSlet
 8. Ja Kari jeg nåede lige at komme forbi og høre lidt musik, men det var fordi at jeg skulle nå posthuset og der var koncert lige ved siden af.
  Solen kom frem her over Odense.
  Kan du have en god aften

  SvarSlet