lørdag den 4. april 2009

Min byhave ...

Vi har en lille have her hvor vi bor, og det er vi lykkelige for. Lige nu har vi dog noget af et projekt foran os, der skal graves, plantes og ryddes op. Haven er ikke så stor, jeg vil tro at det er på ca. 100 kvm. så et par timers arbejde i det her dejlige vejr, det kan gøre meget.

Min lørdag har mange gøremål - så jeg ved ikke om det bliver i dag at jeg når derned.

Jeg skal op og finde en gave til min ældste niece, tøj skal vaskes og hænges ud og her på første trænger det lige til en make over - det ses jo tydeligt nu hvor solen brager ind.


Kan I have en rigtig god lørdag i dette fantastiske vejr ....

12 kommentarer:

 1. Kære Pernille
  Hvor er det skønt, at du har en have, det er ikke så ofte man har det, når man bor midt i byen.
  Jeg ville ønske min have var på 100 kwm. plus plads til høns, det ville da være noget mere overskueligt.
  Du må have en rigtig god dag!
  Knus
  fra
  VIbeke

  SvarSlet
 2. Tak i lige måde Pernille.

  jeg siger som Vibeke ;-) og så er min have endda lagt ud i græsplæne det meste.

  SvarSlet
 3. Ja vejret er pragtfuldt og "vi" er i haven. det er mest min mand og hund - jeg passer på mig selv - det foregår mest indendøre. Vores have er ikke så stor som din men den er SÅ dejlig. Det skal være noget vi gider og kan overkomme og det er det. Håber du får en rigtig dejlig week-end.

  SvarSlet
 4. Jeg synes, det er skønt, at du har en have, selv om du bor på første sal! Bare at kunne sætte sig ud i solen er en stor nydelse.
  Ha' en dejlig solskinslørdag ovre vestpå ;-)

  SvarSlet
 5. Vores have er heller ikke særlig stor, noget mindre end din... vi har lidt have foran - incl. en carport og så har vi lidt omme bagved lejligheden.

  Skønt, at man kan sidde ude og nyde vejret. Ligeledes er det så hyggeligt, når det bliver grill vejr... det elsker vi, og så er det altså også nemt når man nu har hunde...

  Også god lørdag til dig...

  SvarSlet
 6. Du har ret Vibeke det er ikke så tit at man er så heldig når man bor i byen, vi er også lykkelige for den.

  Lene ja nogle gange kan haver også blive for store, det er jo et kæmpe arbejde at passe det, så størrelsen på vores er fin

  Anette bare det lige at have lidt græs det er skønt, jeg er glad for at vi har haven så Hugo kan løbe lidt rundt dernede, der er plads til at vi kan have nogle havemøbler og vores grill, så alt i alt er det som det skal være.

  Kirsten det vigtigste for mig det er også at vi kan grille, og at Hugo kan lege, der skal ikke så mange blomster til i haven før end det ser rigtig fint ud.

  God lørdag

  SvarSlet
 7. Der ser vældig hyggelig ud i din byhave. :-) jeg kan ikke se at din første trænger til make over. Du er pokkers god til at have det hyggeligt, så jeg sidder bare og savler over din vase i vinduet.

  SvarSlet
 8. Tusind tak skal du have Lis, ja jeg er også lidt vild med den vase. Det er Kahler Keramik og det er en der er lavet sidste år af Louise Campbell, hun laver nogle fantastiske ting.

  Kan du have en god lørdag aften

  SvarSlet
 9. Kære Pernille

  Det må bare være skønt, at der er en have, når du bor på 1. sal. Jeg kan godt huske, da jeg boede på 1. sal og det var skønt at kunne trække ned i haven og få noget luft.
  Så god arbejdslyst og fortsat en dejlig lørdag til dig.
  Kh Hanne

  SvarSlet
 10. Herligt, at du fik plads til et spejl mellem vinduerne. Det ser smukt ud :-)

  Det har været vidunderligt havevejr i dag. Mine kinder brænder af solvarmen.

  Rigtig god lørdag til dig :-)

  SvarSlet
 11. Ja, det er bare så lækkert med have! vi er også igang med at forme vores have - det er hårdt arbejde - men hvor er det dog lækkert at se, når ens arbejde udvikler sig til fantastiske og farverige blomster og andre spændende planter

  SvarSlet
 12. Kære Hanne det er rigtig skønt med den lille plet. Jeg nåede derned i dag og det var dejligt at gå og rode i jorden, nu er potterne gjort klar til sommerens blomster.
  Kan du også have en rigtig god dag

  Hej Lone, ja jeg havde haft spejlet stående et stykke tid og jeg vidste ikke lige hvor jeg skulle gøre af det, det var min veninde der hængte det op, og jeg syntes også at det er blevet godt.

  Jeg kom først i haven efter solen var væk, men jeg nød det i fulde drag.

  Houset i Hou, dengang jeg ikke boede her, men i et hus ved jorden der gjorde jeg også rigtig meget ud af min have, jeg havde ikke en stor have trods det havde jeg lavet en haveplan og jeg havde den yndigste lille have. Jeg tror aldrig at det helt bliver det samme her, men man kan aldrig vide.

  Kan I have en god lørdag

  SvarSlet