fredag den 3. april 2009

Sjov tingest ...

Puha endelig sluttede min arbejdsdag, jeg var hjemme ca. 18.30.
Nu er Cecilie sendt ud efter mad for jeg orker ikke lige at gå i gang med at lave noget.

Jeg fik masser af blomster med hjem i dag, de er nu blevet fordelt upstairs and downstairs.

Jeg har scoret en pind, der sad et lille plantemærke på, og den hed noget så sjovt som Mano Di Budda. Den skulle komme til at se sådan her ud, men der kommer vist til at gå rigtig mange år, for min den er kun ti centimer, men jeg elsker sådan nogle mærkelige planter som man ikke lige ser overalt.

Nu vil jeg iføre mig de lette gevandter og så står den på hygge. I morgen venter der mig lige en lørdagsvagt, jeg satser dog på at jeg ikke bliver ringet op !


God fredag aften...

10 kommentarer:

 1. Kære Pernille
  Den ser faktisk spændende ud,- det må være dejligt at få nogle spændene planter en gang imellem, og så ligefrem blive overlæsset med blomster, er jo ikke det værste der kunne ske.
  Knus fra
  VIbeke

  SvarSlet
 2. Kære Pernille
  Det er godt nok ikke en plante, at man ser hver dag. Jeg synes den er vildt spændende. Synd du ikke har de gule frugter på den her til påske
  Held og lykke med den.
  God weekend til dig

  SvarSlet
 3. Hov, den kender jeg. Den er en sjov citronvariant, kaldes også for 'fingercitron'. Den kan syltes og bruges til den lækreste marmelade. Så ved du det :-)Sorry, jeg er en nørd.
  God weekend!

  SvarSlet
 4. Godmorgen, Pernille, jeg håber du slipper for at blive ringet op på din vagt i dag. Ja, det er da en utrolig flot plante! Det ligner chillier, men det er altså en citronvariant, som Malou skriver.
  Ha' en dejlig solskinslørdag ;-)

  SvarSlet
 5. Vibeke
  Jeg syntes også at den ser sjov ud :)
  Ja en af fordele ved mit arbejde, er den lette tilgang jeg nogle gange har til planter, det er rent forår nu her på første.

  Ja Manna det ville være flot hvis den stod med frugter på, måske næste år. Går det godt med din flytning ?

  Hej Malou, det er godt at du er nørd, jeg vidste ikke at man kunne bruge den til noget, jeg har søgt på den, men fandt ikke rigtig noget, nu håber jeg der kommer frugter på !

  Madame jeg krydser også fingre for at jeg ikke skal afsted, jeg har så meget jeg kunne bruge denne dejlige sollørdag til :

  God lørdag alle sammen

  SvarSlet
 6. Kære Pernille.
  Det er en spændene plante du har fået der.. Jeg glæder mig stagig til se de tyske tingel-tangel planter du fortalte om en gang.:-))
  Håber du for en dejlig dag..
  Solskins smil fra Ærø..

  SvarSlet
 7. Ved du hvad Mette, dem skal jeg da straks fået taget et billede af på mandag :) for dem har jeg da glemt at få taget, så godt at du lige nævnte det .

  God lørdag

  SvarSlet
 8. Hej Pernille

  Du har ret - det er da en sjov tingest. Og i følge Malou kan du åbenbart få skønne marmelader ud af den... om nogle år;o)

  Jeg krydser fingre for, at du ikke bliver ringet op. Du har da vist arbejdet så rigeligt de sidste mange dage.

  Ha' en dejlig dag.
  Kh Hanne

  SvarSlet
 9. Ja, man skal se meget før øjnene triller ud, jeg har heller ikke set planten før, men kan godt lide den. God arbejdsdag til dig, forhåbentlig uden opringninger her på den solbeskinnede lørdag.

  SvarSlet
 10. Ja Hanne jeg tror også at der går rigtig mange år før jeg kan lave marmelade, men det er sjovt at se om det kan blive til noget.
  Jeg blev heldigvis ikke ringet op, så nu er lørdagen min egen.

  Kan du også have en god lørdag Hanne

  Gitte selv om jeg arbejder i blomsterbranchen så havde jeg heller aldrig set den her plante før, jeg ved ikke engang om jeg syntes at den er køn :)

  Jeg nyder allerede det pragtfulde vejr, håber at du også gør det der hvor du er !

  God lørdag alle sammen

  SvarSlet