tirsdag den 7. april 2009

Min brist ....

Så nåede vi tirsdag aften. Dagen er gået så hurtigt,fordi at jeg har mega travlt på arbejdet.

Jeg nød gåturen hjem i dag hvor jeg kunne få luftet hjernen. Mødtes med min datter på en cafe hvor vi lige fik en latte inden at vi skulle hjem til Hugo.

Cecilie og hendes far kører til Greve med ham i morgen tidlig, hvor han skal være klokken 9. Vi krydser fingre for at operationen går godt, men selvfølgelig gør den det. Han har fastet her fra klokken 18.00 - om lidt bærer jeg ham lige ned i haven , så han kan lunte lidt rundt inden at han skal sove, det er godt at han kun vejer 17 kg.
I dag skulle jeg lige til et lægetjek(alt var okay). Da det var i min arbejdstid lånte jeg lige en bil, min læge ligger 10 kilometer væk, men jeg har ikke lyst til at skifte.

Når jeg kører bil, så sker der altså noget med mig, jeg får lyst til at synge :) radioen på fuld knald og så går det ellers løs - jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare det, men det er som om at alle ting lige kommer ud af kroppen, sammen med skråleriet.

Min bedste veninde har det på samme måde. Jeg har ikke tal på hvor mange gange vi har kørt Fyn tynd på kryds og tværs, syngede og vinkende til folk. Det er en ren forløsning.
Jeg har lige talt med Mette og nu låner hun hendes mors bil - vi skal ud på landevejene igen og give den gas.

Har du også en mærkelig brist ? ...

17 kommentarer:

 1. Haha, det er en dejlig 'brist', du har! Jeg kan kun lige komme på min brist med kogebøger - jeg får aldrig nok og har mindst 130, men jeg kommer også af en familie, som er husholdningslærere :)

  Jeg håber, det går fint med Hugo, men det lyder som om, han er i de allerbedste hænder.

  Klem til dig :-)

  SvarSlet
 2. uuh... min søster har lige købt en folkevogn... det bliver så hyggeligt med søstertur i den - men jeg holder nu også på, at Morris er sagen!

  SvarSlet
 3. Madame jeg kan lige så godt indrømme det jeg har også mange kogebøger :), lyskæder og medusa figurer.

  Jeg tror at Hugo er i de bedste hænder de er specialister der, det er hos Karlslunde Dyrehospital, det skal bare gå godt.

  Knus fra Odense og mig

  SvarSlet
 4. Sød "brist" du holder dig, skal huske og vinke hvis jeg ser to glade kvinder i en Moris :o)

  Jeg har nok også nogle særligheder (mit udtryk for særheder, som kan lyde negativt), men lige nu virker hjerne ikke, så det må vente.

  Håber på det bedste for Hugo i morgen.

  SvarSlet
 5. Kære Pernille
  Skønt med sådan noget skråleri, det elsker jeg også.
  Brist... jeg tænker og jeg tænker.... Jeg danser HVER dag. Og hvis jeg virkelig har gang i noget fedt, så hører jeg ikke, at døren går... og røde kinder har jeg, når min mand, naboen eller forældre pludselig står og glor;o)
  Men man bliver glad i låget af at danse, så pyt...
  Knus fra Hanne

  SvarSlet
 6. Huset i Hou, da jeg var yngre var jeg kæreste med en mekanikker, det førte til at jeg nåede at have 17 af slagsen, og vi var kun kærester 2 år, hver gang han havde fået lavet en morris fik jeg den, men så solgte han den igen :) til sidst fik jeg en hvor der stod Pernille malet på hele den ene side :) den blev ikke solgt ! Nu har jeg ikke haft Morris i mange år, men min svoger er ved at lave en og jeg har sagt til ham at det bliver min !

  SvarSlet
 7. Hjerteveninde, jeg har sagt til min veninde at selv når vi får gråt touperet hår så skal vi ud og synge på landevejene !

  Din hjerne er ikke den eneste der står stille, jeg føler min er stået helt af !

  Hanne jeg danser også hver eneste dag, jeg har sagt før at det er godt at der ikke er nogen der lige kan kigge ind af vinduet her på 1. :)

  SvarSlet
 8. Skøn brist du har :D Det kan også komme over mig at sidde og skråle piv-falsk i bilen :D
  Godt at høre lægetjekket gik fint. Knus

  SvarSlet
 9. Jamen.. jeg synger når jeg suser af sted på min røde knallert.. Jeg har ikke kørekort, og da vi flyttet her til øen, købte Søren en knallert til mig, jeg er blevet ret glad for den, i Helsingør kunne jeg ikke drømme om at køre på sådan en, men her på Ærø er det helt ok...
  De bedste ønsker for Hugo i morgen.

  SvarSlet
 10. Jeg ville også synge, hvis jeg kørte i den bil - den er da for fed ;o)

  SvarSlet
 11. Kære Pernille
  Brist og brist, der er vist mange, hvis andre skulle sige det, men eftersom, at det er mig selv der svarer, så syntes jeg nu ikke det er så slemt, jeg synger, det går som regel et lille stykke tid, så pludselig kommer Fine (min kat) og skælder ud, det gider hun ikke høre på, så en gang imellem danser jeg, det blander hun sig godt nok ikke i, hun skynder sig ind under stuebordet, men der er en brist jeg selv er vred over, og det er, hvis jeg bliver enig med mig selv om, at i morgen skal jeg vaske gulv i foreks. soveværelset, så blir det ikke til noget, der går et par dage inden, at jeg får det gjort, så det med at lave den slags aftaler med mig selv, det er jeg holdt med, - jeg holder dem jo ikke :-)
  Knus fra
  Vibeke

  SvarSlet
 12. En brist - hmhm, ja det har jeg vel. Jeg er ret vild med, at bade i havetefter en god fest, sommer eller vinter, det spiller ingen rolle:) (Jeg vil lige sige, at jeg naturligvis ikke er beruset)
  Min "brist"startede for mange år siden og det lykkedes mig hvert år, at lokke flere og flere med:)

  SvarSlet
 13. Om jeg har en brist, tja en ka´ikke gøre det, men fart og musik har kostet mig to bøder - fartsbøder. Da der så blev indført det der med klip i det lille lyserøde kort, blev jeg lidt kureret. Havde det sådan, at jo højere musikken var, jo mere kom speederen i bund, og det går sgutte.
  Pøj-pøj med Hugo i morgen
  God påske til dig
  Knus fra
  Manna

  SvarSlet
 14. jeg kunne sagtens være med i koret der skråler.... Og sådan har vi altid gjort i familien. På langfart er det Shubidua vi spiller og der kan alle være med... Og tro mange af datterens veninder og kærester der gennem tiden har kørt med har først undret sig for sidenhen at synge med....At synge højt i bilen - det hører sig til :-)

  SvarSlet
 15. Med hensyn til Hugo, skal det nok gå godt i dag,lige om lidt er det overstået.Med hensyn til brist, hvor vil du hen, din mor har da ingen brist, (jeg har ikke andet).

  SvarSlet
 16. Ja min lille bitte brist er som din at synge højt i bilen. Familien hader det, måske fordi jeg ikke er så god. Men udover det har jeg mange andre ting der ikke er lige smarte, feks. er jeg samler og hader at komme af med ting.

  SvarSlet
 17. Hej Allesammen

  Godt det ikke kun er mig der har den brist at synge i bilen.

  Jeg kan lige se Mette Lykke for mig fisende Ærø rundt på den knallert :) :)
  Vibeke jeg kender godt til den brist med ikke at kunne holde aftaler med sig selv som man ikke kan holde .... det er pisse træls, jeg er også holdt op med at lave de slags aftaler :)

  Ja mor jeg må jo have arvet nogle af de brister :)

  Oline hvis jeg var der sammen med dig så kunne du også sagtens lokke mig :)

  Lis jeg har også været tingsamler men det er jeg heldigvis ikke mere, det var en beslutning at jeg tog :)

  SvarSlet